Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam wczoraj telefon w sprawie Chmurki od bardzo miłej pani z Poznania. Dom z ogrodem, 17-letnia córka, 10-letni beagle i 2 koty... Mamy się skontaktować, jak już będzie pewność kiedy Chmurka miałaby do mnie jechać, bo kto wie czy po drodze... no ;)

Posted

[quote name='Nutusia']Będziemy walczyć! A i tak będzie tak, jak jest zapisane w górze ;)[/QUOTE]
Tylko wiesz, ten kupon totka to jednak trzeba wysłać, żeby dać szansę... ;)

Posted

[quote name='inka33']Tylko wiesz, ten kupon totka to jednak trzeba wysłać, żeby dać szansę... ;)[/QUOTE]

hehe takie kupony to ja codzinnie na portalach ze zdjęciami Chmurki robię :) no nie ma bata! któryś musi być "6" :D

dopiero dotarłam na wątek Chmurki :( tyle mam roboty że .......

Posted

[quote name='jola_li']Nutusia już na pewno w długiej podróży po Chmurkę.
Ponad 400 km w jedną stronę...[/QUOTE]

Tak od rana w podróży - dzwoniła do mnie - wieczorkiem napiszę sms i dam znać co i jak :)

Posted

Ja też :)
u nas od teraz to cudko na dt:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243949-Kr%C3%B3lewna-%C5%9Anie%C5%BCka-z-%C5%82a%C5%84cucha-cudna-kud%C5%82ata-bia%C5%82a-sunia-u-mnie-na-bdt?p=20916621#post20916621[/url]

Posted

Poznań może w niedzielę wypali - ale Pani ma jeszcze dzwonić - jakieś plany się zmieniły i chyba jednak Chmurka najpierw przyjedzie do Nutusi :( i ewentualnie w niedzielę czeka nas podróż ale to narazie nic pewnego

Posted

współczuję Nutusi, taki kawał jechać. I Chmurce też, nie będzie wiedziała co się dzieje. Chociaż jest szansa ,że pozna Nutusię.

Posted

To jest dramat - i ludzi którzy ją pokochali - i Chmurki - ale Nutusia zadba aby jak najmniej Chmurka odczuła to co się dzieje... ja sama też bardzo to przeżywam mimo że nie znam tych ludzi ani Chmurci ale na samą myśl mam łzy w oczach...

Posted

[quote name='kejciu']To jest dramat - i ludzi którzy ją pokochali - i Chmurki - ale Nutusia zadba aby jak najmniej Chmurka odczuła to co się dzieje... ja sama też bardzo to przeżywam [B]mimo że nie znam tych ludzi ani Chmurci ale na samą myśl mam łzy w oczach[/B]...[/QUOTE]

ja też ....