Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a nasza Nucia dostała poduszeczkę na swój fotelik (no bo najbardziej lubi leżeć na kołderce) wię teraz ma własną podusie na której uwielbia odpoczywać :) zrobię jakieś zdjatko:)

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hamlecik juz zapomniał że stracił klejnoty, rana pięknie zagojona :)
to taki piękny, kochany i zywiołowy piesek, tak chciałby gonic i tulić sie naraz ;)
buziolek kochaniutki :loveu:

Posted

ja jestem odcięta od świata(czytaj internetu ;) ale Hamlecika chętnie bym jeszcze odwiedziła, bo istotnie on jest przekochanym psiakiem...
jak byś się Kiwi wybierała to proszę daj mi znać.

Posted

ok,potwierdze Ci jeszcze jutro smsem, bo mam jutro coś do załatwienia, ale powinno się udać do około 15-16, więc bardzo chętnie się wybiorę.
zachwilę mnie już tu nie będzie, więc jak coś by się zmieniło to proszę o kontakt tel.

Posted

ok! to jesteśmy wstepnie umówione :) jakbys miała stare swetry, ubrania albo inne albo ręczniki do wyrzucenia to mozesz zabrać bo brakuje posłań dla psiaków a one po narkozach :)

Posted

bardzo chętnie :)
jak sie umowimy? my będziemy dzisiaj na pilsudskiego od 18 przez dłuższa chwilę.
w razie czego - moj nr 504 783 417

Posted

Kiwi, ja wyprałam parę rzeczy, które wracały razem z nami z Ligoty, tylko nie za bardzo mam Ci je jak przekazać, bo mi się jakoś straszecznie doba skróciła!