Elza22 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Nutusia napisał(a):Mogiem się tekstowo zmóżdżyć, tylko prosiłabym o konspekt w punktach, jeśli chodzi o podstawowe dane, bo jak mnie wena poniesie, to psa w ogłoszeniu nie poznacie :) Punia 3lata lubi dzieci,nie brudzi w domu nie niszczy,jest bardzo grzeczna cały czas by się przytulała i siedziała na kolanach,nie wiem co jeszcze. Jak chodzi o zdjęcia to zrobiłam Puni masę zdjęć ale nie potrafię ich tu dodać. Quote
Ziutka Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 [quote name='Elza22'] Jak chodzi o zdjęcia to zrobiłam Puni masę zdjęć ale nie potrafię ich tu dodać. To wyślij na maila do ocelotka i wstawi napewno : [email protected] Quote
Elza22 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 [quote name='Ziutka']To wyślij na maila do ocelotka i wstawi napewno : [email protected] Wysłałam zdjęcia;-) Quote
Ziutka Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Elza22 napisał(a):Wysłałam zdjęcia;-) Super :) To teraz czekamy na ocelotka aż nam pokaże piękna Punie :) Quote
Ziutka Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 (edited) Ło matkie boskie :multi: cukiereczek :loveu: Elza - czy potrzebujesz czegoś dla Puni ? Edited October 30, 2012 by Ziutka Quote
Nutusia Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 O ludzie, jaka ona jest śliczna!!!! I to uroczo "podbite" oczko ;) Skoro już są tak piękne fotki, przydałby się i tekst do ogłoszeń, co? :razz::eviltong: Punia – jeśli ucieknie, to tylko do własnego domu Punia to ok. 3-letnia sunia, której dotychczasowe życie nie było usłane różami. Bo czy kochany, zadbany i szczęśliwy pies ucieka z własnego domu do.... schroniska?!?!? Nie! A Pusia uciekała – i to kilkakrotnie. Przybiegała do schroniska, meldowała się w swojej budce, bo tam czuła się lepiej i bezpieczniej niż w domu. Ale czy schronisko jest odpowiednim miejscem dla psa, a już szczególnie tak małego i młodego? Zapadła więc decyzja o umieszczeniu Puni w domu tymczasowym i rozpoczęciu szeroko zakrojonej akcji poszukiwania dla niej domu z prawdziwego zdarzenia. Takiego, do którego „ucieknie” i za żadne skarby świata nie będzie chciała zamienić na inny. Punia jest bardzo grzeczna. Uwielbia pieszczoty, najchętniej nie schodziłaby z kolan troskliwego opiekuna. Bardzo lubi dzieci. Pozostawiona sama w domu, nie brudzi, nie szczeka i nie niszczy. Punia jest zdrowa, wysterylizowana [?], zaszczepiona [?] i odrobaczona [?]. Jeśli to u Ciebie w domu i w sercu znalazłoby się miejsce dla pięknej Puni – dzwoń lub pisz! Warunkiem adopcji jest wyrażenie zgody na wizytę wolontariusza oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Kontakt: Quote
Elza22 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 [quote name='Ziutka']Ło matkie boskie :multi: cukiereczek :loveu: Elza - czy potrzebujesz czegoś dla Puni ?[/QUOTE Mam dla Punci wszystko;-) tylko domku stałego jej brakuje biorę się za robienie dziewczynce ogłoszeń;-) Quote
Elza22 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Nutusia napisał(a):O ludzie, jaka ona jest śliczna!!!! I to uroczo "podbite" oczko ;) Skoro już są tak piękne fotki, przydałby się i tekst do ogłoszeń, co? :razz::eviltong: Punia – jeśli ucieknie, to tylko do własnego domu Punia to ok. 3-letnia sunia, której dotychczasowe życie nie było usłane różami. Bo czy kochany, zadbany i szczęśliwy pies ucieka z własnego domu do.... schroniska?!?!? Nie! A Pusia uciekała – i to kilkakrotnie. Przybiegała do schroniska, meldowała się w swojej budce, bo tam czuła się lepiej i bezpieczniej niż w domu. Ale czy schronisko jest odpowiednim miejscem dla psa, a już szczególnie tak małego i młodego? Zapadła więc decyzja o umieszczeniu Puni w domu tymczasowym i rozpoczęciu szeroko zakrojonej akcji poszukiwania dla niej domu z prawdziwego zdarzenia. Takiego, do którego „ucieknie” i za żadne skarby świata nie będzie chciała zamienić na inny. Punia jest bardzo grzeczna. Uwielbia pieszczoty, najchętniej nie schodziłaby z kolan troskliwego opiekuna. Bardzo lubi dzieci. Pozostawiona sama w domu, nie brudzi, nie szczeka i nie niszczy. Punia jest zdrowa, wysterylizowana [?], zaszczepiona [?] i odrobaczona [?]. Jeśli to u Ciebie w domu i w sercu znalazłoby się miejsce dla pięknej Puni – dzwoń lub pisz! Warunkiem adopcji jest wyrażenie zgody na wizytę wolontariusza oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Kontakt: dziękuje bardzo za tekst do ogłoszeń teraz to domki będą się biły o Puncie;-) Quote
anica Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Nutusia napisał(a):Baaaardzo na to liczę :) I my też! :) Quote
obraczus87 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Ależ Ona jest piękna :) !!!!!!!!! Domek znajdzie w mig !!! Quote
Elza22 Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Zrobiłam małej 50 ogłoszeń czekamy teraz na domek;-) Wczoraj odrobaczyłam małą bo chyba jednak ma robale.Punia zakończyła już wojnę z moim yorkiem nawet już bawią się razem.;-) Spuszczałam już ją na spacerach na długiej lince i była bardzo grzeczna nie oddalała się cały czas sprawdzała czy jestem;-) Quote
obraczus87 Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 To teraz trzymam kciuki za odzew :) !!! Quote
anica Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 i ja!...i ja też!:kciuki::kciuki::kciuki: Quote
ocelot Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 trzymam mocnooooooooooooooooooooooooooooo:) Quote
obraczus87 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Ziutka napisał(a):Elzuniu - co u was ? :) Właśnie?? Domki się jeszcze nie biją o Punię??:) Quote
Scotie Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Ale z Puni słodka dziewczynka.I właśnie-jak tam u Puni? Quote
Elza22 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 U nas wszystko dobrze Punia jest bardzo grzeczna nie ma się do czego przyczepić ;-) Tylko raz jej powiedziałam ze nie wolno ruszać zabawek małego bo on jest teraz na etapie rzucania wszystkiego co da mu się do rączki;-) Zabawki mogą sobie spokojnie leżeć a ona nic nie ruszy tylko swoimi zabawkami się bawi,z moi yorkiem tez super się dogadują jej nowi właściciele będą z niej bardzo zadowoleni;-) Miałam 4 telefony w sprawie Puni co prawda wszyscy mają się jeszcze odezwać jednak moje osobiste odczucie podpowiada mi że ludzie sobie chcieli tylko z kimś pogadać.Miałam już psy na tymczasie i niestety też pamiętam takie właśnie telefony. Quote
Recommended Posts