Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ocelot']Elza, ja się dopytam w Urzędzie czy nie wystarczyłoby tylko podac danych Panstwa i już Urząd może by wprowadził do bazy.....[/QUOTE]

W takim razie czekam na wiadomość.

• Replies 408
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i super! Cudownego życia, Puniu! :)

Zarówno Punia, jak i nasza Chmurcia miały kupę szczęścia, że opuściły Tomaszów, zanim rozpętało się tam to, co się rozpętało... :(

Posted

[quote name='Nutusia']No i super! Cudownego życia, Puniu! :)

Zarówno Punia, jak i nasza Chmurcia miały kupę szczęścia, że opuściły Tomaszów, zanim rozpętało się tam to, co się rozpętało... :([/QUOTE]

MAsz rację Nutusiu... tez o tym pomyślałam... :roll:

Posted

Dokładnie. W ostatnim momencie sunie pojechały, a i to było pod znakiem zapytania.

Do Puni pracownik był przywiązany.... i zabierał ją sobie na noc do pokoju socjalnego.
A przy Chmurce Pani Prezes się bała, że musiałaby partycypowac w kosztach leczenia. Dopiero sie zgodziła, jak napisałam, że to jej nie będzie obchodziło.

Elza Państwo muszą jednak kartę zgłoszeniowa wypełnić do safe animals. I teraz pytanie czy wysyłać ją do Ciebie czy do nich bezpośrednio?

Posted

[quote name='ocelot']Dokładnie. W ostatnim momencie sunie pojechały, a i to było pod znakiem zapytania.

Do Puni pracownik był przywiązany.... i zabierał ją sobie na noc do pokoju socjalnego.
A przy Chmurce Pani Prezes się bała, że musiałaby partycypowac w kosztach leczenia. Dopiero sie zgodziła, jak napisałam, że to jej nie będzie obchodziło.

Elza Państwo muszą jednak kartę zgłoszeniowa wypełnić do safe animals. I teraz pytanie czy wysyłać ją do Ciebie czy do nich bezpośrednio?[/QUOTE]
[QUOTE] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/80567-Nutusia"][B]Nutusia[/B][/URL]

[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/statusicon/user-offline.png[/IMG]Nic dobrego, niestety. Ludzkie piekiełko, a w nim psy i ich bezradność :-([/QUOTE]
Tym bardziej.... [B]Dobrze ,że jesteście!!!

[/B]Puniu , szczęśliwego dobrego życia:loveu:

Posted

[quote name='ocelot']Dokładnie. W ostatnim momencie sunie pojechały, a i to było pod znakiem zapytania.

Elza Państwo muszą jednak kartę zgłoszeniowa wypełnić do safe animals. I teraz pytanie czy wysyłać ją do Ciebie czy do nich bezpośrednio?[/QUOTE]

Wydaje mi się że do państwa będzie lepiej. Zaraz wyśle adres na pw.Rozmawiałam dzisiaj z panem cała rodzina zachwycona Punia;-)

Posted

[quote name='Elza22']Wydaje mi się że do państwa będzie lepiej. Zaraz wyśle adres na pw.[B]Rozmawiałam dzisiaj z panem cała rodzina zachwycona Punia[/B];-)[/QUOTE]

Nie mogło być inaczej :) :loveu:

Elza - bardzo Ci dziękujemy za to, że zaopiekowałaś się Puniaczkiem :loveu:

Posted

[quote name='ocelot']
A przy Chmurce Pani Prezes się bała, że musiałaby partycypowac w kosztach leczenia. Dopiero sie zgodziła, jak napisałam, że to jej nie będzie obchodziło.[/QUOTE]

A co - u siebie nie miała kosztów leczenia?!!?!?!? Byłoby jak z Selmą?... Ech, szkoda gadać!

Posted

Rozmawiałam z Panem Puni dziewczynka coś kuleje na lewą łapkę Pan czeka na książeczkę i idzie z nią do weterynarza. Jak będę wiedziała co z łapką to napiszę.Mam nadzieję że to nic poważnego,dziewczynka skradła serce państwa na dobre;-) jak o niej Pan opowiada to aż łezka się w oku kręci zostałam zapewniona ze jak przyjadę ją odwiedzić to już nie będzie śladu po kostkach które jej wystawały.

Posted

[quote name='ocelot']Elza a książeczka do Ciebie doszła?[/QUOTE]

Tak we wtorek wysłałam od razu do państwa. Na maila wysłałam maila z fotkami Puni z pociągu z soboty prosiłabym żeby dodać tutaj bo ja nie potrafię;-)

Posted

[quote name='Elza22']Tak we wtorek wysłałam od razu do państwa. Na maila wysłałam maila z fotkami Puni z pociągu z soboty prosiłabym żeby dodać tutaj bo ja nie potrafię;-)[/QUOTE]

Strasznie zakręcona jestem, zapomniałam.............:)
wstawię:):):)

Posted

ocelot napisał(a):
Troszkę cierpliwosci, ja dzisiaj nie dam rady, postaram się jakoś jutro z samego rana to zrobić....

Jasne ,że tak :)
powoli ,pomalutku :) najważniejsze ,że sunia ma swojego ludzia ... reszta może poczekać ;)

Posted

A wiec tak książeczka dotarła;-) Punia była na przeglądzie u weta na szczęście z łapką wszystko dobrze.Jak chodzi o zdjęcia to starsi państwo wiec marne szanse ale w grudniu z mojej wizyty u dziewczynki będą na 100%;-)