Elza22 Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='ocelot']Elza, ja się dopytam w Urzędzie czy nie wystarczyłoby tylko podac danych Panstwa i już Urząd może by wprowadził do bazy.....[/QUOTE] W takim razie czekam na wiadomość. Quote
Nutusia Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 No i super! Cudownego życia, Puniu! :) Zarówno Punia, jak i nasza Chmurcia miały kupę szczęścia, że opuściły Tomaszów, zanim rozpętało się tam to, co się rozpętało... :( Quote
obraczus87 Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='Nutusia']No i super! Cudownego życia, Puniu! :) Zarówno Punia, jak i nasza Chmurcia miały kupę szczęścia, że opuściły Tomaszów, zanim rozpętało się tam to, co się rozpętało... :([/QUOTE] MAsz rację Nutusiu... tez o tym pomyślałam... :roll: Quote
Elza22 Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='obraczus87']MAsz rację Nutusiu... tez o tym pomyślałam... :roll:[/QUOTE] Ja nie jestem w temacie nie wiem co tam się dzieje... Quote
Nutusia Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Nic dobrego, niestety. Ludzkie piekiełko, a w nim psy i ich bezradność :( Quote
ocelot Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Dokładnie. W ostatnim momencie sunie pojechały, a i to było pod znakiem zapytania. Do Puni pracownik był przywiązany.... i zabierał ją sobie na noc do pokoju socjalnego. A przy Chmurce Pani Prezes się bała, że musiałaby partycypowac w kosztach leczenia. Dopiero sie zgodziła, jak napisałam, że to jej nie będzie obchodziło. Elza Państwo muszą jednak kartę zgłoszeniowa wypełnić do safe animals. I teraz pytanie czy wysyłać ją do Ciebie czy do nich bezpośrednio? Quote
anica Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='ocelot']Dokładnie. W ostatnim momencie sunie pojechały, a i to było pod znakiem zapytania. Do Puni pracownik był przywiązany.... i zabierał ją sobie na noc do pokoju socjalnego. A przy Chmurce Pani Prezes się bała, że musiałaby partycypowac w kosztach leczenia. Dopiero sie zgodziła, jak napisałam, że to jej nie będzie obchodziło. Elza Państwo muszą jednak kartę zgłoszeniowa wypełnić do safe animals. I teraz pytanie czy wysyłać ją do Ciebie czy do nich bezpośrednio?[/QUOTE] [QUOTE] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/80567-Nutusia"][B]Nutusia[/B][/URL] [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/statusicon/user-offline.png[/IMG]Nic dobrego, niestety. Ludzkie piekiełko, a w nim psy i ich bezradność :-([/QUOTE] Tym bardziej.... [B]Dobrze ,że jesteście!!! [/B]Puniu , szczęśliwego dobrego życia:loveu: Quote
Elza22 Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='ocelot']Dokładnie. W ostatnim momencie sunie pojechały, a i to było pod znakiem zapytania. Do Puni pracownik był przywiązany.... i zabierał ją sobie na noc do pokoju socjalnego. A przy Chmurce Pani Prezes się bała, że musiałaby partycypowac w kosztach leczenia. Dopiero sie zgodziła, jak napisałam, że to jej nie będzie obchodziło. Elza Państwo muszą jednak kartę zgłoszeniowa wypełnić do safe animals. I teraz pytanie czy wysyłać ją do Ciebie czy do nich bezpośrednio?[/QUOTE] Wydaje mi się że do państwa będzie lepiej. Zaraz wyśle adres na pw.Rozmawiałam dzisiaj z panem cała rodzina zachwycona Punia;-) Quote
obraczus87 Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='Elza22']Wydaje mi się że do państwa będzie lepiej. Zaraz wyśle adres na pw.[B]Rozmawiałam dzisiaj z panem cała rodzina zachwycona Punia[/B];-)[/QUOTE] Nie mogło być inaczej :) :loveu: Elza - bardzo Ci dziękujemy za to, że zaopiekowałaś się Puniaczkiem :loveu: Quote
Nutusia Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='ocelot'] A przy Chmurce Pani Prezes się bała, że musiałaby partycypowac w kosztach leczenia. Dopiero sie zgodziła, jak napisałam, że to jej nie będzie obchodziło.[/QUOTE] A co - u siebie nie miała kosztów leczenia?!!?!?!? Byłoby jak z Selmą?... Ech, szkoda gadać! Quote
Elza22 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Książeczka dzisiaj doszła i już ją wysłałam;-) Na maila przesłałam zdjęcia Puni z pociągu;-) Quote
Tymonka Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 Nie było mnie jakiś czas , nie wiedziałam ,że Punia już domku :) Czyli mogę tytuł zmienić ? Quote
Ziutka Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='Anja2201']Nie było mnie jakiś czas , nie wiedziałam ,że Punia już domku :) Czyli mogę tytuł zmienić ?[/QUOTE] Możesz Aniu :) Quote
Elza22 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Rozmawiałam z Panem Puni dziewczynka coś kuleje na lewą łapkę Pan czeka na książeczkę i idzie z nią do weterynarza. Jak będę wiedziała co z łapką to napiszę.Mam nadzieję że to nic poważnego,dziewczynka skradła serce państwa na dobre;-) jak o niej Pan opowiada to aż łezka się w oku kręci zostałam zapewniona ze jak przyjadę ją odwiedzić to już nie będzie śladu po kostkach które jej wystawały. Quote
Elza22 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='ocelot']Elza a książeczka do Ciebie doszła?[/QUOTE] Tak we wtorek wysłałam od razu do państwa. Na maila wysłałam maila z fotkami Puni z pociągu z soboty prosiłabym żeby dodać tutaj bo ja nie potrafię;-) Quote
ocelot Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='Elza22']Tak we wtorek wysłałam od razu do państwa. Na maila wysłałam maila z fotkami Puni z pociągu z soboty prosiłabym żeby dodać tutaj bo ja nie potrafię;-)[/QUOTE] Strasznie zakręcona jestem, zapomniałam.............:) wstawię:):):) Quote
Ziutka Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 To czekamy na foteczki :) Elza, wielkie dzięki za wieści z domku Puni :) Quote
ocelot Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Troszkę cierpliwosci, ja dzisiaj nie dam rady, postaram się jakoś jutro z samego rana to zrobić.... Quote
anica Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 ocelot napisał(a):Troszkę cierpliwosci, ja dzisiaj nie dam rady, postaram się jakoś jutro z samego rana to zrobić.... Jasne ,że tak :) powoli ,pomalutku :) najważniejsze ,że sunia ma swojego ludzia ... reszta może poczekać ;) Quote
ocelot Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Obiecane zdjęcia....:) Czy domek będzie nam zdjęcia wysyłał? Quote
Elza22 Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 A wiec tak książeczka dotarła;-) Punia była na przeglądzie u weta na szczęście z łapką wszystko dobrze.Jak chodzi o zdjęcia to starsi państwo wiec marne szanse ale w grudniu z mojej wizyty u dziewczynki będą na 100%;-) Quote
Recommended Posts