Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znam to uczucie, jak się wraca z pracy i myśli, co i gdzie się zmieniło w domu pod naszą nieobecność ..... :look3:
Teraz mam "oswojone" psy w domu, ale i tak zaglądam w każdy kątek po powrocie.

Czekamy więc na odzew na ogłoszonka. Moze ktoś sobie weźmie Myszkę do koszyczka?

Posted

[quote name='auraa']Póki co wszyscy zajęci porządkami i zakupami. Dziś Myszka była grzeczna:lol:[/QUOTE]

Dobrze, że grzeczna była :)

Posted

[quote name='auraa']podpisałyście petycję w sprawie ratowania chartów? Nie mogę dojść do siebie czytając o bestialstwie tych "ludzi'[/QUOTE]

Tak...................

Posted

[quote name='auraa']podpisałyście petycję w sprawie ratowania chartów? Nie mogę dojść do siebie czytając o bestialstwie tych "ludzi'[/QUOTE]

Tak, podpisałam. Spać przez całą noc nie mogłam.
Skoro tak traktuje się psy w cywilizowanej Europie to aż strach pomyśleć co dzieje się na innych kontynentach.

Posted (edited)

Dziś póki co wszystko całe. Przedwczoraj za to dwa razy nasikała. Raz na zdjęte z okna firanki!Nie wiem co się jej nie spodobało? Może uwazała ze będą czyściejsze? Drugi raz na nakładkę na schodach. Taka trochę pokręcona ta Myszka.

Edited by auraa
Posted

[quote name='auraa']znowu nasikała na schody!!![/QUOTE]

Kiedy musiałam zapylać na VII pietro kilka razy dziennie
też miałam ochotę nasikać na schody ... ;)
no, ale Mysza ma z pewnością inne powody

Posted

Mam tu taką propozycję w stylu auraa ;)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241610-Maciupe%C5%84ka-ci%C4%99%C5%BCarna-sunia-pomoc-potrzebna-na-wczoraj!!!?p=20661958#post20661958[/url]