iwstar58 Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='Poker']Nic nowego u nas, 2 kroki w przód , 3 do tyłu , 4 kroki w przód, 2 do tyłu i nadal tańczymy w kółeczko. Widać ,że bardzo chce sie zbliżyć do nas , walczy z lękami . Niestety na razie lęki są górą. Na wątku zmarzlinek juz byłam.[/QUOTE] No i jak by nie liczyć jesteście 1 krok do przodu :lol: Quote
Poker Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 [quote name='iwstar58']No i jak by nie liczyć jesteście 1 krok do przodu :lol:[/QUOTE] Znowu dusza matematyczki się odezwała? :evil_lol: Będę musiała zacząć dokładnie liczyć ;) Quote
Nutusia Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Ze mnie licznik żaden i do dziś nie wiem jak mi się udało maturę zdać te wieki temu, ale też jakoś tak mi wyszło, że chociaż pół kroczku do przodu jest :) Quote
Poker Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 widziałyście to ? [url]http://www.youtube.com/user/blogmediafunpl[/url] Quote
Nutusia Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Nio... podobno dobre - ja niestety nie mam głośników :( Quote
Korenia Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='Nutusia']Nio... podobno dobre - ja niestety nie mam głośników :([/QUOTE] Świetne :) co prawda trochę wulgarne, ale przekaz słuszny i jak widać takie coś trafia do ludzi - w ciągu chyba 2 dni zebrało się przeszło 38 tysięcy! Pół godziny temu było 76% teraz już 77%. Quote
Poker Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 Deczka dała się dziś pogłaskać 19.letniemu wnukowi :multi: Quote
Nutusia Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Łał - toż to już nawet nie krok a prawdziwy... SKOK (Kredeczki - nie mylić ze Stefczykiem ;)) Brawo, Maleńka! :) Quote
Ziutka Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='Poker']Deczka dała się dziś pogłaskać 19.letniemu wnukowi :multi:[/QUOTE] Takie wieści to ja rozumiem :multi: :loveu: Quote
malagos Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 E tam, miłemu dziewiętnastolatkowi to nie sztuka dać się pogłaskać...... Quote
Energy Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='malagos']E tam, miłemu dziewiętnastolatkowi to nie sztuka dać się pogłaskać......[/QUOTE] O ciekawy temat się zapowiada:diabloti: Super wieści:) Quote
togaa Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='Figunia']Kredka idzie jak burza...:lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bogusik Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='Poker']Deczka dała się dziś pogłaskać 19.letniemu wnukowi :multi:[/QUOTE] Następny sukces w postępach Kre-Deczki:smile:.Ciekawe jak się to wnukowi udało,bo to jednak niełatwy "orzech do zgryzienia" u piesków lękliwych w stosunkowo krótkim czasie:multi: Quote
Ziutka Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='Bogusik']Następny sukces w postępach Kre-Deczki:smile:.[COLOR=#FF0000][B]Ciekawe jak się to wnukowi udało,bo to jednak niełatwy "orzech do zgryzienia" u piesków lękliwych w stosunkowo krótkim czasie[/B][/COLOR]:multi:[/QUOTE] Też jestem ciekawa - napiszesz nam Pokerku ? :) Quote
NikaEla Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='Bogusik'] Ciekawe jak się to wnukowi udało [/QUOTE][quote name='Ziutka']Też jestem ciekawa - napiszesz nam Pokerku ? :)[/QUOTE] myślę ze męski urok osobisty ;) Quote
Poker Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 Tak na szybko , bo gonię na psy zarabiać ;) Deczka leżała w salonie na posłanku ,a Piotrek podszedł, kucnął i głaskał ją.W pierwszej chwili szarpnęła się do ucieczki ,ale zrezygnowała i poddała sie jego pieszczotom. Do ręki z pasztetową podchodzi już regularnie. Jak wracam do domu z miasta, to często wybiega do holu , sprawdza kto przyszedł, machnie ogonkiem i ucieka. Quote
Poker Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 Na pytanie odpowiedziałam ,a ciotek brak . Quote
NikaEla Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 [quote name='Poker'] Deczka leżała w salonie na posłanku ,a Piotrek podszedł, kucnął i głaskał ją.W pierwszej chwili szarpnęła się do ucieczki ,[B]ale zrezygnowała i poddała sie jego pieszczotom.[/B] .[/QUOTE]Czyli tak jak pisałyśmy ;) męski urok :) Quote
Bogusik Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 [quote name='Poker']Na pytanie odpowiedziałam ,a ciotek brak .[/QUOTE] Ja ostatnio jestem tak zalatana,że głowa mała,ale co dziennie staram się zaglądnąć do Kre-Deczki,choć nie zawsze się wpisuję.Nawet dość gładko poszło wnukowi z tymi głaskami...:smile: Miejmy nadzieję,że z całą "resztą" też tak pójdzie...:kciuki: Quote
Figunia Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 dzien bez wiesci Kredczynych, to dzien nic nie wart! Quote
Recommended Posts