Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Poker']Nic nowego u nas, 2 kroki w przód , 3 do tyłu , 4 kroki w przód, 2 do tyłu i nadal tańczymy w kółeczko.
Widać ,że bardzo chce sie zbliżyć do nas , walczy z lękami . Niestety na razie lęki są górą.
Na wątku zmarzlinek juz byłam.[/QUOTE]
No i jak by nie liczyć jesteście 1 krok do przodu :lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwstar58']No i jak by nie liczyć jesteście 1 krok do przodu :lol:[/QUOTE]

Znowu dusza matematyczki się odezwała? :evil_lol: Będę musiała zacząć dokładnie liczyć ;)

Posted

[quote name='Nutusia']Nio... podobno dobre - ja niestety nie mam głośników :([/QUOTE]
Świetne :) co prawda trochę wulgarne, ale przekaz słuszny i jak widać takie coś trafia do ludzi - w ciągu chyba 2 dni zebrało się przeszło 38 tysięcy! Pół godziny temu było 76% teraz już 77%.

Posted

[quote name='Poker']Deczka dała się dziś pogłaskać 19.letniemu wnukowi :multi:[/QUOTE]
Następny sukces w postępach Kre-Deczki:smile:.Ciekawe jak się to wnukowi udało,bo to jednak niełatwy "orzech do zgryzienia" u piesków lękliwych w stosunkowo krótkim czasie:multi:

Posted

[quote name='Bogusik']Następny sukces w postępach Kre-Deczki:smile:.[COLOR=#FF0000][B]Ciekawe jak się to wnukowi udało,bo to jednak niełatwy "orzech do zgryzienia" u piesków lękliwych w stosunkowo krótkim czasie[/B][/COLOR]:multi:[/QUOTE]
Też jestem ciekawa - napiszesz nam Pokerku ? :)

Posted

[quote name='Bogusik'] Ciekawe jak się to wnukowi udało [/QUOTE][quote name='Ziutka']Też jestem ciekawa - napiszesz nam Pokerku ? :)[/QUOTE]
myślę ze męski urok osobisty ;)

Posted

Tak na szybko , bo gonię na psy zarabiać ;)
Deczka leżała w salonie na posłanku ,a Piotrek podszedł, kucnął i głaskał ją.W pierwszej chwili szarpnęła się do ucieczki ,ale zrezygnowała i poddała sie jego pieszczotom.
Do ręki z pasztetową podchodzi już regularnie.
Jak wracam do domu z miasta, to często wybiega do holu , sprawdza kto przyszedł, machnie ogonkiem i ucieka.

Posted

[quote name='Poker']
Deczka leżała w salonie na posłanku ,a Piotrek podszedł, kucnął i głaskał ją.W pierwszej chwili szarpnęła się do ucieczki ,[B]ale zrezygnowała i poddała sie jego pieszczotom.[/B]
.[/QUOTE]Czyli tak jak pisałyśmy ;) męski urok :)

Posted

[quote name='Poker']Na pytanie odpowiedziałam ,a ciotek brak .[/QUOTE]
Ja ostatnio jestem tak zalatana,że głowa mała,ale co dziennie staram się zaglądnąć do Kre-Deczki,choć nie zawsze się wpisuję.Nawet dość gładko poszło wnukowi z tymi głaskami...:smile: Miejmy nadzieję,że z całą "resztą" też tak pójdzie...:kciuki: