asiuniab Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 no skóra i kości, biedny psiak, ale bardzo się cieszę, że już uwolniony od psychola; tylko, chyba trzeba monitować miejsce, czy nie ma tam następnej bidy???? Quote
Cudak Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 [quote name='asiuniab']no skóra i kości, biedny psiak, ale bardzo się cieszę, że już uwolniony od psychola; tylko, chyba trzeba monitować miejsce, czy nie ma tam następnej bidy????[/QUOTE] W innym miejscu ma 2 psy i jednego z nich ma przenieść na miejsce tego naszego :roll: Mam nadzieję, że uda się coś w ich sprawie zadziałać... Quote
katlis Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 skąd mam odebrać karmę, psiaka moge zabrać z goleniowe między 9 a 10 jutro, ile Justynka potrzebujesz czasu na dojazd do Goleniowa? Quote
Cudak Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Katlis: [quote name='mama blanki']cxioteczki- ja tez dorzucę ze dwie dyszki (wprawdzie jest na transport, ale może za ta kasę się go odrobaczy). moge dorzucic worek 18kg karmy- jestem ze Szczecina więc na tym terenie moge komuś przekazać. dajcie konto na PW:smile: Dzwoniłam do Lupi - zabierze go przy okazji, jak będzie dzieci do szkoły wiozła, więc dzięki Bogu, nie będę musiała jechać :) Ok 9.00 powinna być pod szkołą obok (naprzeciwko) tej lecznicy, gdzie ostatnio przekazywałam Ci suńki. Quote
Clean Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Boże!Jaki szkielet:-(Ale cieszę się że udało się tego biedaka zabrać! Co za gnój z tego gościa!Koniecznie to miejsce trzeba będzie monitorować!I założę się że reszta psów wyglada tak samo!Przecież to jawne znęcanie się! Quote
katlis Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Justyna ja wiem że mama blanki, tylko wiesz ja nie moge siedzieć do wieczora w szczecine żeby zabrać karmę, skombinujcie proszę jakiś nr tel Quote
Cudak Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 [quote name='katlis']Justyna ja wiem że mama blanki, tylko wiesz ja nie moge siedzieć do wieczora w szczecine żeby zabrać karmę, skombinujcie proszę jakiś nr tel Rozumiem. Kurcze, nie miałam z nią nigdy kontaktu :/ Czy ktoś ma nr tel do mama blanki? Quote
tobciu Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='Cudak']Rozumiem. Kurcze, nie miałam z nią nigdy kontaktu :/ Czy ktoś ma nr tel do mama blanki? Ja mam. Zaraz Ci podam smsem. Quote
mama blanki Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 tak tak, karma już u mnie w aucie czeka, dorzucę jeszcze puszeczki :) Quote
zerojeden Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='mama blanki']tak tak, karma już u mnie w aucie czeka, dorzucę jeszcze puszeczki :)[/QUOTE] Super dzięki wielkie za pomoc, przyda mu się dużo jedzonka na odbudowę. To o której mam się stawić w Płotach? o 10? Quote
katlis Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='Hałabajówka']Super dzięki wielkie za pomoc, przyda mu się dużo jedzonka na odbudowę. To o której mam się stawić w Płotach? o 10?[/QUOTE] dawaj ciotka telefon na prv :) jak wyjadę z goleniowa zadzwonię żebyś i Ty wyjeżdżała Quote
Romina_74 Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Kochane DZiewczyny!!! Super, że się Wam udało psinę wyciągnąć. Powoli zaczynałam mieć złe przeczucia :( Piszcie, czy na transport starczy, czy Wam brakuje? Pozdrawiam serdecznie Quote
Cudak Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Dziękuję Wam wszystkim za pomoc :) Gdyby nie Wy...no on by tam długo nie pożył :( i tak się martwię, czy jakichś problemów ze zdrowiem nie będzie miał, chyba przydałyby się jakieś badania krwi, jeśli uda się na nie uzbierać jakoś. Quote
sonia1974 Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Całe szczęście że biedaczek już bezpieczny po wypłacie jeszcze coś dla chudziny dorzucę co z imieniem dla niego Quote
beataczl Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 ano czekamy..chyba wszystko w porzadku..? Quote
Romina_74 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 I co słychać u psinki? Zaglądam również Quote
sonia1974 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 chyba dziś się nie doczekamy info . mam nadzieję że wszystko ok. Quote
Recommended Posts