Jump to content
Dogomania

Dexter-skóra i kości na łańcuchu, bez budy... już w kochajacym domu :)))))))

Recommended Posts

Posted

[quote name='Hałabajówka']Jak dostanie mandat czy coś w ten deseń to może nie weźmie następnego, co?
Ja mam miejsce od zaraz więc czekam na info. Za zwrot kosztów transportu mogę po niego przyjechać w tym tygodniu.[/QUOTE]

Ile byłoby potrzebne na transport?

Kurcze teraz pomyślałam - on mieszka przy porcie, w którym dokarmiam/leczę/sterylizuję bezdomne koty, może je po złości zacząć truć, jeśli zgłoszę to na policję :shake:

• Replies 399
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sonia1974']Szara rzeczywistość na wsi co trzeci pies tak wygląda i wisi na łańcuchu całe życie . Mogę jednorazowo 20zł dać na psinkę

Dziękujemy :loveu:

Hałabajówka, wyślesz swoje konto?

Posted

[quote name='Hałabajówka']Ja mogę w czwartek przyjechać najwcześniej.

Kurcze, przydałoby się go do tego czasu przetrzymać gdzieś, żeby potem nie było jaj, że przyjedziesz, a on nie będzie chciał go oddać.

Spróbuję na fb poszukać kogoś, kto by go na te 3-4 dni przetrzymał, tylko potrzebne wsparcie na paliwo... Brakuje 90 zł.

Posted

Jaka bida, jaki on jest smutny :( :( :( Cudak, czy udało Ci się go może nakarmić? :( Ja mogę dołożyć 10-20zł, ale dopiero za tydzień :(

Na policję byłoby to dobrze zgłosić, ale co jak zrobi coś kociakom? :( :( :(

Posted

[quote name='Romina_74']Dołożę do transportu 20 zł jednorazowo - proszę o numer konta na PW. Najważniejsze odebrać psiaka gburowi i to od razu, bez zbędnych awantur.[/QUOTE]

Wysłałam ;) Dzięki

Posted (edited)

Zostało mi ciut suchej karmy po Negrze - ona niestety tej nie chce jeść, więc mogłabym ją oddać

A co do transportu, przynajmniej 2 razy w tygodniu lecę do Gryfic, więc mogłabym się umówić z Magdą w Płotach, po odbiór psiura, zawsze to mniej kasy na transport, a i czas zaoszczędzony :lol:

Edited by katlis
Posted (edited)

[quote name='katlis']Zostało mi ciut suchej karmy po Negrze - ona niestety tej nie chce jeść, więc mogłabym ją oddać

A co do transportu, przynajmniej 2 razy w tygodniu lecę do Gryfic, więc mogłabym się umówić z Magdą w Płotach, po odbiór psiura, zawsze to mniej kasy na transport, a i czas zaoszczędzony :lol:[/QUOTE]

ooooo super a kiedy by Ci pasowało ?

Jakbym miała odebrać go z miejscowości Płoty to na transport potrzeba 75zl.

Edited by Hałabajówka
Posted

[quote name='Hałabajówka']ooooo super a kiedy by Ci pasowało ?

Jakbym miała odebrać go z miejscowości Płoty to na transport potrzeba 75zl.[/QUOTE]
teraz lecę w poniedziałek, pozostałe dni do ustalenia, ja się dostosuję