beataczl Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Hałabajówka napisał(a):Dzisiaj ma pierwszą misję....pilnuje obejścia ;) i jak- wywiazal sie z obowiazku dobrze ..? Quote
sonia1974 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 beataczl napisał(a):i jak- wywiazal sie z obowiazku dobrze ..? pewnie spał w budzie , musi się schronieniem nacieszyć :cool3: Quote
zerojeden Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 beataczl napisał(a):i jak- wywiazal sie z obowiazku dobrze ..? Stróża z niego nie będzie ;) odkąd jest u mnie ani razu nie zaszczekał, trochę pozwiedzał potem spał pod drzwiami bo mam tam położoną wielką wycieraczkę i koce dla haszczaków a rano był w swoim boksie. Quote
beataczl Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Hałabajówka napisał(a):Stróża z niego nie będzie ;) odkąd jest u mnie ani razu nie zaszczekał, trochę pozwiedzał potem spał pod drzwiami bo mam tam położoną wielką wycieraczkę i koce dla haszczaków a rano był w swoim boksie. moze sie jeszcze ,,rozkreci" a jak nie to bedzie oglaszany jako..przytulanka :smile:;) przynajmniej sie wyspaliscie w nocy.., u nas jak zaczna szczekac to ja od razu noc mam nieprzespana bo i moje sie w domu dolaczaja i musze okna miec zamkniete -nawet latem . a jak okradaja domy na osiedlu to zaden pies im nie straszny, znam tylko 1 przypadek gdzie maly mops wszczal alarm i zlodzieje uciekli . Quote
zerojeden Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 U mnie to norma że szczekają, zwłaszcza taka jedna mała popierdółka jak dziki albo sarny podchodzą, więc jak nic nie hałasuje to aż dziwne jest ;) ale domowe się do niej przyzwyczaiły i jak ona szczeka to one śpią chyba że zaczyna tak inaczej szczekać wtedy dawaj heja wszystkie i nie idzie już spać wtedy bo papugę obudzą i on zaczyna gadać albo krzyczeć po swojemu ;) no a Dexter nic, ale z jamnikami też tak było że cisza była a teraz szczekają pod bramą więc może może...... ale jest czaderski bo nie toczy wojen z moim ałabajem ani pseudo pitt bullowym amftafem ;) odchodzi od krat jak one podchodzą pod kojec. Quote
sonia1974 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 U mnie z tymi dzikim stworzeniami przy ogrodzeniu to samo jest jak wyczują to trzecia wojna się zaczyna a te najmniejsze najgorsze . Hałabajówka jaki u Ciebie stan za zwierzęcenia bo gubię się :evil_lol: Dexter musi się oswoić żeby zacząć stróżować .Ogłoszenia już wykupiłam chłopakowi ,czekam na treść i dane na kogo ogłaszać Quote
zerojeden Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 (edited) sonia1974 napisał(a):Hałabajówka jaki u Ciebie stan za zwierzęcenia bo gubię się :evil_lol: Szczerze to ja się też już pogubiłam hehe... jedno wiem moich stałych prywatnych jest 12 :oops: Wysłałam trochę fotek do sonia1974 bo mi się nie chciały wstawić. Edited October 8, 2012 by Hałabajówka Quote
sonia1974 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Ciotka Hałabajówka zasypała mnie zdjęciami Dextera kilka z nich 1 2 3 4 Quote
sonia1974 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Ciotka opisuj z jakim panna powyżej jest na zdjęciach a ja wstawiam dalej Quote
zerojeden Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Na pierwszym i drugi zdjęciu jest z moją Felą, adoptowaną w lutym ;) to jest taki mój tester na psy ;) Quote
zerojeden Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 10 i 11 to to samo foto ;) a na 12 jest z Miką...Mikę chyba wszyscy znają ;) Quote
Cudak Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Na 12 to Mika się załapała? :) Fajnie, że taki łagodny jest. Quote
Cudak Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Hałabajówka napisał(a):Szczerze to ja się też już pogubiłam hehe... jedno wiem moich stałych prywatnych jest 12 :oops: Oooo :) masz swoją galerię? Quote
zerojeden Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 (edited) nie mam, a jest w ogóle coś takiego ? Tak to Mika ;) AKTUALIZACJA ROZLICZENIA wpłat/wydatków dla Dextera 10 październik 2012 Beataczl - 10 (doszła wpłata) Romina_74 - 20 (doszła wpłata) sonia 1974 - 20 (doszła wpłata) Enigma79 - 30 (doszła wpłata) Mama Blanki - 20 (doszła wpłata) Ewu - 30 (doszła wpłata) Clean - 15 (doszła wpłata) suma 145zl Wydatki - transport z Plot do mnie - 75zl - tabletka na robaki Dolpac oraz Flevox na pchły - 70zl (mam paragon) - Nifuroksazyd - 10zl- dojazd do weta ode mnie do weta to jest 50km - 20zl (to biorę na siebie) - jedzonko mamy od Mamy Blanki i ja mu od siebie w tym miesiącu gotowane dam Wpływy 145zl Wydatki 155zl czyli jesteśmy na minusie 10zl Edited October 9, 2012 by Hałabajówka Quote
sonia1974 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Bardzo chudy jest , ale jakie ma długie łapy ciekawe czy będzie skakał przez płoty jak mój Fado .Bardzo są podobni Na minusie jest 25 zł - miejmy nadzieją że ktoś pomoże jeszcze w utrzymaniu olbrzymka Quote
Cudak Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 [quote name='Hałabajówka']nie mam, a jest w ogóle coś takiego ? Tak to Mika ;) Jest dział Foto Blogi: http://www.dogomania.pl/forum/forums/80-Foto-Blogi Przy tylu psiakach, jest się czym pochwalić ;) Quote
zerojeden Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='Cudak']Jest dział Foto Blogi: http://www.dogomania.pl/forum/forums/80-Foto-Blogi Przy tylu psiakach, jest się czym pochwalić ;) Jak znajdę kiedyś więcej czasu to powstawiam moje szkraby ;) Dostałam wpłatę 15 dla Dextera ale w opisie nie było nicka proszę się ujawnić dobra duszo :cool3: A muszę zdać relacje z dzisiaj... biegał sobie, pilnuje się człowieka, jest tulaśny i śpi w budzie ;) Quote
sonia1974 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Proszę jaki grzeczny chłopak tylko brać i kochać Quote
Clean Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Dostałam wpłatę 15 dla Dextera ale w opisie nie było nicka proszę się ujawnić dobra duszo :cool3: to chyba ja:-) M.M. Quote
beataczl Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 czyzby Dexterek zainteresowany ta sunka?;) tak mi sie wydaje.. Quote
zerojeden Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Clean napisał(a):Dostałam wpłatę 15 dla Dextera ale w opisie nie było nicka proszę się ujawnić dobra duszo :cool3: to chyba ja:-) M.M. Tak jest teraz mi się już wszystko zgadza ;) Dziękuję :p Średnio jest zainteresowany, jak widzi ludzia to babcia mu już nie w głowie ;) Babcia Fela jest już dość wiekowa więc nie szaleje jakoś specjalnie ale przynajmniej ma towarzystwo Dexter ;) Wiecie co martwi mnie jego.....penis po szczegółowych oględzinach i porównaniu z moimi 2 samcami wydaje mi się nienaturalnie powiększony jakby był spuchnięty. Jutro nie dam rady ale w czwartek koniecznie muszę go pokazać wetowi bo jakoś mi to dziwnie wygląda. Quote
Recommended Posts