Jump to content
Dogomania

Dexter-skóra i kości na łańcuchu, bez budy... już w kochajacym domu :)))))))

Recommended Posts

• Replies 399
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj rozmawiałam z Panią Magdą której rodzina adoptowała Dextera...wszyscy go bardzo kochają, nastoletni syn wywiązuje się z obowiązku i codziennie maszeruje z nim na spacery, suczka Tosia cale 1,3kg ustawia Dexa po swojemu ;) Państwo się czują jakby Dexter był z nimi od lat więc można uznać że to super adopcja i oby takich więcej było ;)
Chłopak jest już po szczepiony i w tygodniu idzie się umawiać na kastrację bo wet go kazał najpierw podtuczyć i trochę mu się przybrało przez święta ;)

Mam obiecane fotki dostac na dniach więc jak będę miala i net będzie się mnie słuchał to powklejam ;)

• 1 month later...
Posted

Hałabajówka napisał(a):
No co ja zrobię jak Pani Magda mówi że wyśle o tu nic...chyba po weekendzie sama podjadę coś pstryknąć :) to akurat po drodze do moich rodziców :)

I to mi sie podoba :D

Posted

magdola napisał(a):
Wycena mialabyc juz miesiac temu jak byla kasa na sterylke :D

Kasa nie zając nie kica ;)

I tak jej twraz nie ciachniem bo za zimno żeby po sterylce do budy poszła...a nie mam gdzie jej przetrzymać więc trzeba czekać na polepszenie pogody.

Posted

Hałabajówka napisał(a):
Kasa nie zając nie kica ;)

I tak jej twraz nie ciachniem bo za zimno żeby po sterylce do budy poszła...a nie mam gdzie jej przetrzymać więc trzeba czekać na polepszenie pogody.
spoko, ale oby kasa nie kicneła...;p
bo to sponsoring:p

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Hałabajówka']No co ja zrobię jak Pani Magda mówi że wyśle o tu nic...chyba po weekendzie sama podjadę coś pstryknąć :) to akurat po drodze do moich rodziców :)[/QUOTE]

Pstryknęłaś? ;)

• 2 months later...