Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ponieważ wcześniej tak się dzieje, że nie mogę jechać, zadzwonię z wieczora czy możemy przyjechać 09.02.12 ;) mam nadzieję , że Karilce będzie odpowiadał ten termin ^^

Posted

[quote name='Martuchny']ponieważ wcześniej tak się dzieje, że nie mogę jechać, zadzwonię z wieczora czy możemy przyjechać 09.02.12 ;) mam nadzieję , że Karilce będzie odpowiadał ten termin ^^[/QUOTE]

Mam nadzieję, że nie uśpią go do tego czasu! ;(

Posted

nieno, Madzia go zarezerwuje i bedzie git :-D
dzwoniłam do Karilki, ale nie odbiera, jeszcze bede próbować.

a oto nowe przelewy!:
Gloria- 20PLN:multi:
ewu - 50 PLN:multi:
Małgorzata B. - 10 PLN :multi:
Gosiaczek 1984 - 50 PLN :multi:
Panna Marple - 50 PLN :multi:
Martuchny - 20 PLN :cool3:
i mój xboy- 20 PLN

czyli dodatkowe 220 :crazyeye:

Posted

ale że co się porobiło, kaski mamy już sporo, wszystko jest giciolo malabonga :) teraz tylko czekamy na wyjazd.
dzwoniłam do Karilki, ale połączenie jakby się nie łączyło, będę pisała pw.

Posted

Karilka ma zwrot z adopcji pies ugryzł panią i chyba Zekki nie pojedzie

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230924-GAMZA-nieprzewidywalny-pies-MORDERCA-Nie!-Pilna-zrzuta-na-wszystko-WRACA-Z-DS!/page9[/url]

Posted

zobaczymy jutro, dobra? Może nie pójde siedzieć za zabójstwo tego faceta.. a suka jest bardzo OK.
Dzisiaj mnie to dobiło bardzo bo to moja niunia ulubiona... Ukochana dziewczynka trafiłana dobrze zamaskowanych idiotów:shake::-(.

Zekki ma większy problem. I zobowiązałam się - jutro pogadamy. Niech przyjeżdża. Dawno nie zapsiłam sie pod sufit.:loveu: