Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja teraz na bdt mam sunię z pola, z kukurydzy, z tym że Szelka dała się złapać osbie, która ją dokarmiała. Okazała się domowo-łóżkowym psem........

Posted

Niestety....
Mój Szarik jest dziś na minusie 400zł, a jutro muszę opłacić hotel za X.
I będzie 700 na minusie.
Boję się co będzie dalej.
Nie mogę nic pomóc.

Posted

W pierwszej kolejności muszę ją umieścić w hoteliku,aby po sterylce miała odpowiednią opiekę.Pomyślimy nad tym jak już będzie bezpieczna.[quote name='Mazowszanka']Deklaracjami nie pomogę. Mogę natomiast zgłosić ją da Akcji Sterylizacja, bo jestem deklarowiczką.
Mozliwość zwrotu 100 % za sterylkę.[/QUOTE]

Posted

Najważniejsze, by trzymała się tego jednego miejsca i nie odeszła gdzieś dalej. Potrzeba jeszcze drugie tyle deklaracji na hotel, żeby móc ją zabrać :sad:.

Posted

Byłam dzisiaj u Malwinki,przyglądała się jak ludzie zbierają ziemniaki i chodziła za traktorem w bezpiecznej odległości.
Zostawiłam jej jedzonko,była zbyt daleko i nie przybiegła na gwizdy.Teraz słyszałam jak szczeka.
Wiem że jest zimno w nocy,ale brakuje jeszcze 200zł deklaracji.Takiej kwoty nie jestem w stanie opłacać,mając cztery własne psy i dwa koty.Karmę dla Malwinki mam zapewnioną,przynajmniej na początek pobytu w hoteliku,znajoma zaproponowała w miarę możliwości finansowych.

Posted

Dzisiaj byłam u Malwinki,zaniosłam jej jedzonko,już czekała.Serce mi się kraje jak patrzę na nią,jak moknie w tym polu,co to za życie....pojemnik po jedzeniu gdzieś wyniosła,musiałam zanieść drugi,gdzieś go zkitrała bo to wszystko co ma......kawałek plastiku :-(

Posted

Podrzucam Malwinkę. Bez tych 190zł deklaracji będzie moknąć i marznąć na tym polu :-(. Ona jest przesłodka i szybko znalazłaby domek, a tak marznie nocami.
Hopsam więc do góry.