sambo_os1 Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 Pięknie dziękuje [quote name='mtf zalesie']20 zl deklaracji stalej Quote
malagos Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Ja teraz na bdt mam sunię z pola, z kukurydzy, z tym że Szelka dała się złapać osbie, która ją dokarmiała. Okazała się domowo-łóżkowym psem........ Quote
Mazowszanka13 Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 (edited) Deklaracjami nie pomogę. Mogę natomiast zgłosić ją da Akcji Sterylizacja, bo jestem deklarowiczką. Mozliwość zwrotu 100 % za sterylkę. Edited September 30, 2012 by Mazowszanka Quote
Awit Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Niestety.... Mój Szarik jest dziś na minusie 400zł, a jutro muszę opłacić hotel za X. I będzie 700 na minusie. Boję się co będzie dalej. Nie mogę nic pomóc. Quote
sambo_os1 Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 W pierwszej kolejności muszę ją umieścić w hoteliku,aby po sterylce miała odpowiednią opiekę.Pomyślimy nad tym jak już będzie bezpieczna.[quote name='Mazowszanka']Deklaracjami nie pomogę. Mogę natomiast zgłosić ją da Akcji Sterylizacja, bo jestem deklarowiczką. Mozliwość zwrotu 100 % za sterylkę.[/QUOTE] Quote
sambo_os1 Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 Dobre i troszkę :evil_lol: Quote
Beat2010 Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Dzięki za zaproszenie, tyle pomogę, że choc podrzucę i będę zaglądać Quote
magdyska25 Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 kurcze noce już nie za ciekawe...dodatkowo pada....zeby tylko jak najszybciej opusciła te pole i była bezpieczna... Quote
Morska Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Najważniejsze, by trzymała się tego jednego miejsca i nie odeszła gdzieś dalej. Potrzeba jeszcze drugie tyle deklaracji na hotel, żeby móc ją zabrać :sad:. Quote
sambo_os1 Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 Byłam dzisiaj u Malwinki,przyglądała się jak ludzie zbierają ziemniaki i chodziła za traktorem w bezpiecznej odległości. Zostawiłam jej jedzonko,była zbyt daleko i nie przybiegła na gwizdy.Teraz słyszałam jak szczeka. Wiem że jest zimno w nocy,ale brakuje jeszcze 200zł deklaracji.Takiej kwoty nie jestem w stanie opłacać,mając cztery własne psy i dwa koty.Karmę dla Malwinki mam zapewnioną,przynajmniej na początek pobytu w hoteliku,znajoma zaproponowała w miarę możliwości finansowych. Quote
sambo_os1 Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 APSA dziękuje dobra Kobieto Uploaded with ImageShack.us Hotelik pracujący z wycofanymi psami,ona nie tyle dzika jest jak nieufna. Quote
MALWA Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Dostałam zaproszenie. Biedna sunieczka. Wątek poczytam później, bo w pracy jestem. Quote
sambo_os1 Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 Dzisiaj podeszła już bardzo blisko,kiedy zaniosłam jej jedzonko na ok 2 metry. Jest dla niej miejsce ale w dalszym ciągu zbyt mało deklaracji.:-( Quote
kabaja Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 przyminam o ślicznej suni,któej trzeba pomóc . Quote
sambo_os1 Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Dzisiaj byłam u Malwinki,zaniosłam jej jedzonko,już czekała.Serce mi się kraje jak patrzę na nią,jak moknie w tym polu,co to za życie....pojemnik po jedzeniu gdzieś wyniosła,musiałam zanieść drugi,gdzieś go zkitrała bo to wszystko co ma......kawałek plastiku :-( Quote
Morska Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Podrzucam Malwinkę. Bez tych 190zł deklaracji będzie moknąć i marznąć na tym polu :-(. Ona jest przesłodka i szybko znalazłaby domek, a tak marznie nocami. Hopsam więc do góry. Quote
magdyska25 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 niestety nie mogę więcej wspomóc.......sprzedawać na bazarkach też nie mam już co. Quote
sybillas Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 mogę zadeklarować 10 zł. stałej deklaracji na hotel. Mam 5 psów, 2 koty własne i dwa dochodzące. Trochę tego jest.... Quote
Recommended Posts