Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sybillas']mogę zadeklarować 10 zł. stałej deklaracji na hotel. Mam 5 psów, 2 koty własne i dwa dochodzące. Trochę tego jest....
Dopisuję deklaracje,bardzo dziękuje

Uploaded with ImageShack.us

co do ilości własnych czworonogów to jestem w bardzo podobnej sytuacji ;)

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='MALWA']Wreszcie znalazłam czas i poczytałam wątek.

Tak się zastanawiam, liczę, i 10 zł miesięcznie deklaruję. Proszę o konto do wpłaty.

Bardzo dziękuje za deklaracje,konto podam jak będę miała komplet deklaracji i Malwinę w garści,nie chcę trzymać cudzych pieniążków.

Edited by sambo_os1
Posted

[quote name='sambo_os1']Bardzo dziękuje za deklaracje,konto podam jak będę miała komplet deklaracji i Malwinę w garści,nie chcę trzymać cudzych pieniążków.

Rozumiem, to czekam na konto na pw.

A Malwinka nadal na polu? Szkoda suńki takie zimno, a przynajmniej zimno jest w Poznaniu.

Posted

[quote name='Morska']Wspaniały prezent od pani Mileny :). Wierzę,że uda się zabrać Malwinkę, musi się udać. Sambo, kiedy robisz bazarek?[/QUOTE]
Bazarek będzie,ciężko mi idzie,mam też swoje sprawy ale zrobię,bez obaw.

Posted

Czy chcę rzeczy? Raczej nie ;) bo nie mam gdzie trzymać ale w takim razie nie ma innego wyjścia.

Bazarek robić już jak Malwina będzie w hotelu? czy teraz?

Apsa ja mogę jeszcze dorzucić 2 świnki morskie ;)
Edit: Masz może miejsce u siebie dla kotki szukającej ds?

Posted (edited)

Karmę odebrałam,bardzo dziękujemy ;)
zakupiłam dziś obrożę z materiału,obrożę kiltix.
Jutro wstawię zdjęcia i zeskanuje fakturę.
Doszła jeszcze jedna deklaracja stała 10zł od borys77
DZIĘKUJEMY

Uploaded with ImageShack.us

Edited by sambo_os1
Posted

cały czas myśle o malutkiej . obiecałam pomyśleć co mogę zrobić dla Malwinki . nie mogę się deklarować na stałą ,ale jednorazowo mogę wpłacić 100 zł

Posted

Słuchajcie,zakupiłam dziś sedalin. Byłam u Malwinki trzy razy ale jej nie było,za czwartym razem ją zastałam.
Podałam lek w jedzeniu,już układała się do spania i dostała takiego rozpędu że zwiała mi w jakieś 8 hektarów kapusty :-(
W tej kapuście łaziłam ze dwie godziny,ale bez szans.Nawet moje psy po które poszłam nie znalazły jej.
szukaliśmy całą rodziną.Muszę dać jej kilaka dni i spróbować jeszcze raz.
Wszystko czeka na niunię

Posted (edited)

kabaja napisał(a):
cały czas myśle o malutkiej . obiecałam pomyśleć co mogę zrobić dla Malwinki . nie mogę się deklarować na stałą ,ale jednorazowo mogę wpłacić 100 zł

Bardzo dziękuję,zaraz podam nr konta w drugim poście.

Edited by sambo_os1