sambo_os1 Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [quote name='sybillas']mogę zadeklarować 10 zł. stałej deklaracji na hotel. Mam 5 psów, 2 koty własne i dwa dochodzące. Trochę tego jest.... Dopisuję deklaracje,bardzo dziękuje Uploaded with ImageShack.us co do ilości własnych czworonogów to jestem w bardzo podobnej sytuacji ;) Quote
sambo_os1 Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 Pani Milena Wysocka sponsoruje karmę dla Malwinki http://sklep.doctordog.com.pl/ Bardzo dziękujemy za okazane serce. Quote
magdyska25 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Widzę, że jakbyśmy zebrały nasze czworonogi to zoo możnaby było otwierać ;) Quote
sambo_os1 Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 magdyska25 chcesz fanty na bazarek? Mam trochę rzeczy do oddania,mogę Ci podrzucić do schr. Ja zrobię bazarek książkowy. Quote
sambo_os1 Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 A pewnie i to całkiem spore :evil_lol: [quote name='magdyska25']Widzę, że jakbyśmy zebrały nasze czworonogi to zoo możnaby było otwierać ;)[/QUOTE] Quote
Morska Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Wspaniały prezent od pani Mileny :). Wierzę,że uda się zabrać Malwinkę, musi się udać. Sambo, kiedy robisz bazarek? Quote
MALWA Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Wreszcie znalazłam czas i poczytałam wątek. Tak się zastanawiam, liczę, i 10 zł miesięcznie deklaruję. Proszę o konto do wpłaty. Quote
sambo_os1 Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 (edited) [quote name='MALWA']Wreszcie znalazłam czas i poczytałam wątek. Tak się zastanawiam, liczę, i 10 zł miesięcznie deklaruję. Proszę o konto do wpłaty. Bardzo dziękuje za deklaracje,konto podam jak będę miała komplet deklaracji i Malwinę w garści,nie chcę trzymać cudzych pieniążków. Edited October 5, 2012 by sambo_os1 Quote
MALWA Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='sambo_os1']Bardzo dziękuje za deklaracje,konto podam jak będę miała komplet deklaracji i Malwinę w garści,nie chcę trzymać cudzych pieniążków. Rozumiem, to czekam na konto na pw. A Malwinka nadal na polu? Szkoda suńki takie zimno, a przynajmniej zimno jest w Poznaniu. Quote
sambo_os1 Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='Morska']Wspaniały prezent od pani Mileny :). Wierzę,że uda się zabrać Malwinkę, musi się udać. Sambo, kiedy robisz bazarek?[/QUOTE] Bazarek będzie,ciężko mi idzie,mam też swoje sprawy ale zrobię,bez obaw. Quote
magdyska25 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Czy chcę rzeczy? Raczej nie ;) bo nie mam gdzie trzymać ale w takim razie nie ma innego wyjścia. Bazarek robić już jak Malwina będzie w hotelu? czy teraz? Apsa ja mogę jeszcze dorzucić 2 świnki morskie ;) Edit: Masz może miejsce u siebie dla kotki szukającej ds? Quote
Lida Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Sambo, ja daję od siebie 20zł/mies. Stała deklaracja Quote
sambo_os1 Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='Lida']Sambo, ja daję od siebie 20zł/mies. Stała deklaracja Dziękujemy Lida. Quote
sambo_os1 Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Magdyska25,możesz zacząć robić bazarek. Jadę odebrać karmę dla Malwinki ;) Quote
sambo_os1 Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 (edited) Karmę odebrałam,bardzo dziękujemy ;) zakupiłam dziś obrożę z materiału,obrożę kiltix. Jutro wstawię zdjęcia i zeskanuje fakturę. Doszła jeszcze jedna deklaracja stała 10zł od borys77 DZIĘKUJEMY Uploaded with ImageShack.us Edited October 6, 2012 by sambo_os1 Quote
MALWA Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Ponawiam pytanie: gdzie jest Malwinka? Czy nadal na polu? Quote
sambo_os1 Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Malwinka jest na polu,a u nas pada.... Quote
Awit Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 I będzie padało więcej i będzie zimniej........ Biedna. Quote
kabaja Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 cały czas myśle o malutkiej . obiecałam pomyśleć co mogę zrobić dla Malwinki . nie mogę się deklarować na stałą ,ale jednorazowo mogę wpłacić 100 zł Quote
sambo_os1 Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Słuchajcie,zakupiłam dziś sedalin. Byłam u Malwinki trzy razy ale jej nie było,za czwartym razem ją zastałam. Podałam lek w jedzeniu,już układała się do spania i dostała takiego rozpędu że zwiała mi w jakieś 8 hektarów kapusty :-( W tej kapuście łaziłam ze dwie godziny,ale bez szans.Nawet moje psy po które poszłam nie znalazły jej. szukaliśmy całą rodziną.Muszę dać jej kilaka dni i spróbować jeszcze raz. Wszystko czeka na niunię Quote
sambo_os1 Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 (edited) kabaja napisał(a):cały czas myśle o malutkiej . obiecałam pomyśleć co mogę zrobić dla Malwinki . nie mogę się deklarować na stałą ,ale jednorazowo mogę wpłacić 100 zł Bardzo dziękuję,zaraz podam nr konta w drugim poście. Edited October 7, 2012 by sambo_os1 Quote
Lida Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Sambo, mój mąż jeszcze dorzuci 50 zł/miesiąc. Zrobi stałe zlecenie :-) Quote
Recommended Posts