sambo_os1 Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Znalazłam DT dla Malwinki za 250zł plus karma i wet.Lida wielkie dzięki,mamy już 260zł deklaracji stałych plus 100zł deklaracji jednorazowej czyli 360 zł wpłynie na pierwszy miesiąc.Potem mamy 260zł deklaracji stałych,to super jest komplet :multi: Quote
Lida Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 A gdzie będzie Malwinka? W okolicach Warszawy? Kiedyś się spotkałyśmy przy Rudym. On juz ma dom. Ciekawe co u niego? Malwika też znajdzie :-) Quote
sambo_os1 Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Tak,Malwinka będzie blisko mnie w okolicach Warszawy i będę miała ją cały czas na oku. Pamiętam jak spotkałyśmy się przy Rudym,żeby było śmieszniej to Rudy trafił w okolice Raszyna i jak się okazało,znam Panią Rudego ze wspólnych zebrań w szkole,bo nasze dzieci chodziły razem do jednej klasy.Ale było zdziwienie :lol: Rudy ma super dom. Quote
sambo_os1 Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Zajrzyjcie na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/threads/233303-bedzie-bazar Quote
Morska Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Sambo, byleby ona po tym sedalinie się nie bała? Jaką dawkę jej dałaś? Czyli Malwinkę można już łapać :)? Quote
ludwa Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 hahahaha:) A ja właśnie o tym Rudym rozmawiałam w czwartek lub piątek z jego Panią:) Kawał łobuza z niego. Kochaneggo ale łobuza. Szaleje ze swoją psiapsiółką:) Gorzej, że skubańce robią dziury w ogrodzeniu i nawiewają... Pani już jedną stronę ogrodzenia opatentowała, z drugą musi poczekać Za karę, gadziny dwie nie latają po podwórku, tylko wychodzą na siusiu pod nadzorem:)))))i do domu Quote
MALWA Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Oby ta łapanka sie udała, i psina była juz bezpieczna. I super, ze jest komplet deklaracji! Quote
Rudzia-Bianca Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Ale tu wieści :) Trzymam kciuki za łapankę :thumbs: Quote
magdyska25 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 niestety ze swojego doświadczenia wiem, że sedalin w przypadkach kiedy pies jest wystraszony, działa adrenalina itp- nie działa.... A ja od piątku mam 10 zwierza w domu. Awaryjnie z ulicy- do mnie trafiła śliczna koteczka. Szukam jej domu. Pomożecie mi? http://www.dogomania.pl/forum/threads/233331-Podrzucona-ok-8-m-czna-koteczka-Maja-szuka-cudownego-DS-okolice-Warszawy przepraszam- mam nadzieję, że nikt nie będzie mi miał za złe. Sambo- jak już będziesz zbierać kaskę to poproszę o pv z nr konta i danymi do przelewu. Quote
MALWA Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Sprawdzam co z Malwinką, czy udało się ją dzisiaj złapać? Czy deklarację stałą można już wpłacać, i czy jest to konto z pierwszej strony ? Quote
sambo_os1 Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Mamy ją!!!! Złapał ją rano mój mąż,wyspała się w tej kapuście i przyszła rano na śniadanie.Za to ja nie spałam tylko myślałam czy jej krzywdy nie zrobiłam tym lekiem.Malwinka jest już w DT,była przerażona ale bardzo głodna,ponieważ wczoraj dostała odrobinkę jedzenia z lekiem. Ogólnie jest grzeczna,nie za bardzo wie co jej wolno a czego nie,leży i obserwuje. Można wpłacać deklaracje na konto z pierwszej strony. Quote
MALWA Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 sambo_os1 napisał(a):Mamy ją!!!! Złapał ją rano mój mąż,wyspała się w tej kapuście i przyszła rano na śniadanie.Za to ja nie spałam tylko myślałam czy jej krzywdy nie zrobiłam tym lekiem.Malwinka jest już w DT,była przerażona ale bardzo głodna,ponieważ wczoraj dostała odrobinkę jedzenia z lekiem. Ogólnie jest grzeczna,nie za bardzo wie co jej wolno a czego nie,leży i obserwuje. Można wpłacać deklaracje na konto z pierwszej strony. Ale super wieści! Wpłaty dokonam wieczorem! Quote
Beat2010 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 sambo_os1 napisał(a):Mamy ją!!!! Złapał ją rano mój mąż,wyspała się w tej kapuście i przyszła rano na śniadanie.Za to ja nie spałam tylko myślałam czy jej krzywdy nie zrobiłam tym lekiem.Malwinka jest już w DT,była przerażona ale bardzo głodna,ponieważ wczoraj dostała odrobinkę jedzenia z lekiem. Ogólnie jest grzeczna,nie za bardzo wie co jej wolno a czego nie,leży i obserwuje. Można wpłacać deklaracje na konto z pierwszej strony. Gratulacje :) Quote
Morska Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Malwinko :multi:, jak dobrze, że jest już bezpieczna :). Nie mogę się doczekać jej zdjęć i podziękowania ogromne dla męża! Deklaracja poszła, Malwinka sądzę, że bez większych trudności powinna się zaaklimatyzować w nowych realiach. Ciekawe jak pójdzie z obrożą i smyczą. Quote
pumka1990 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 To cudowna wiadomość!!!!! Czekam na zdjęcia!!!!! :) Quote
kabaja Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 (edited) super wiadomość :lol: Tak dobrze ,że Malwinka już bezpieczna i że wszytko co złe ma już za sobą . Mam tylko pytanie porządkowe ;czy osoba u której Malwinka jest na dt wystawia faktury ,bo jak nie to trudno będzię opłacić hotelowanie z konta fundacji . Edited October 8, 2012 by kabaja Quote
sambo_os1 Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Osoba u której jest Malwinka nie wystawia faktur jest to dom tymczasowy a nie hotelik.Fundacja została poinformowana że nie ma na to faktury. Byłam dzisiaj u niej dwa razy,bo nie mogłam wytrzymać.Wyciągnęłam jej stado kleszczy.Siedziała grzecznie na kolanach,była trochę sparaliżowana ze strachu,trzęsła się jak galaretka,to takie psie dziecko,myślę że nie ma więcej jak osiem,dziewięć miesięcy.Jutro zrobię zdjęcia. Quote
MALWA Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Dziś rano wykonałam przelew - deklaracje stałą za październik i listopad. Quote
magdyska25 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 SUPER!!! Teraz musi być tylko lepiej. Zaraz również zrobię przelew. Quote
sambo_os1 Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 Dziękujemy bardzo :multi: A oto kilka nowych fotek nieśmiałej Malwinki Quote
sambo_os1 Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 I jeszcze kilka[FONT=arial black] [/FONT] Quote
sambo_os1 Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 I jeszcze takie cielęce oczęta tu robię grzecznie siusiu Quote
MALWA Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Fotki z chęcią obejrzę, ale później, bo jestem w pracy i niestety nic mi się tu nie otwiera. Quote
ludwa Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Jaka ona ładniutka:) Trochę przestraszona ale to nie dzikus:) Niewiele tu chyba osfajania będzie:)))) Super:) Wpłynęło 20 zł od MALWA i 50 od Morskiej:) Dziękujemy:) Quote
Recommended Posts