Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znalazłam DT dla Malwinki za 250zł plus karma i wet.Lida wielkie dzięki,mamy już 260zł deklaracji stałych plus 100zł deklaracji jednorazowej czyli 360 zł wpłynie na pierwszy miesiąc.Potem mamy 260zł deklaracji stałych,to super jest komplet :multi:

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A gdzie będzie Malwinka? W okolicach Warszawy? Kiedyś się spotkałyśmy przy Rudym. On juz ma dom. Ciekawe co u niego? Malwika też znajdzie :-)

Posted

Tak,Malwinka będzie blisko mnie w okolicach Warszawy i będę miała ją cały czas na oku.
Pamiętam jak spotkałyśmy się przy Rudym,żeby było śmieszniej to Rudy trafił w okolice Raszyna i jak się okazało,znam Panią Rudego ze wspólnych zebrań w szkole,bo nasze dzieci chodziły razem do jednej klasy.Ale było zdziwienie :lol:
Rudy ma super dom.

Posted

hahahaha:) A ja właśnie o tym Rudym rozmawiałam w czwartek lub piątek z jego Panią:)
Kawał łobuza z niego. Kochaneggo ale łobuza. Szaleje ze swoją psiapsiółką:) Gorzej, że skubańce robią dziury w ogrodzeniu i nawiewają...
Pani już jedną stronę ogrodzenia opatentowała, z drugą musi poczekać
Za karę, gadziny dwie nie latają po podwórku, tylko wychodzą na siusiu pod nadzorem:)))))i do domu

Posted

niestety ze swojego doświadczenia wiem, że sedalin w przypadkach kiedy pies jest wystraszony, działa adrenalina itp- nie działa....

A ja od piątku mam 10 zwierza w domu.
Awaryjnie z ulicy- do mnie trafiła śliczna koteczka.
Szukam jej domu. Pomożecie mi?
http://www.dogomania.pl/forum/threads/233331-Podrzucona-ok-8-m-czna-koteczka-Maja-szuka-cudownego-DS-okolice-Warszawy

przepraszam- mam nadzieję, że nikt nie będzie mi miał za złe.

Sambo- jak już będziesz zbierać kaskę to poproszę o pv z nr konta i danymi do przelewu.

Posted

Mamy ją!!!!
Złapał ją rano mój mąż,wyspała się w tej kapuście i przyszła rano na śniadanie.Za to ja nie spałam tylko myślałam czy jej krzywdy nie zrobiłam tym lekiem.Malwinka jest już w DT,była przerażona ale bardzo głodna,ponieważ wczoraj dostała odrobinkę jedzenia z lekiem.
Ogólnie jest grzeczna,nie za bardzo wie co jej wolno a czego nie,leży i obserwuje.
Można wpłacać deklaracje na konto z pierwszej strony.

Posted

sambo_os1 napisał(a):
Mamy ją!!!!
Złapał ją rano mój mąż,wyspała się w tej kapuście i przyszła rano na śniadanie.Za to ja nie spałam tylko myślałam czy jej krzywdy nie zrobiłam tym lekiem.Malwinka jest już w DT,była przerażona ale bardzo głodna,ponieważ wczoraj dostała odrobinkę jedzenia z lekiem.
Ogólnie jest grzeczna,nie za bardzo wie co jej wolno a czego nie,leży i obserwuje.

Ale super wieści!

Wpłaty dokonam wieczorem!

Posted

sambo_os1 napisał(a):
Mamy ją!!!!

Gratulacje :)

Posted

Malwinko :multi:, jak dobrze, że jest już bezpieczna :). Nie mogę się doczekać jej zdjęć i podziękowania ogromne dla męża! Deklaracja poszła, Malwinka sądzę, że bez większych trudności powinna się zaaklimatyzować w nowych realiach. Ciekawe jak pójdzie z obrożą i smyczą.

Posted (edited)

super wiadomość :lol: Tak dobrze ,że Malwinka już bezpieczna i że wszytko co złe ma już za sobą .

Mam tylko pytanie porządkowe ;czy osoba u której Malwinka jest na dt wystawia faktury ,bo jak nie to trudno będzię opłacić hotelowanie z konta fundacji .

Edited by kabaja
Posted

Osoba u której jest Malwinka nie wystawia faktur jest to dom tymczasowy a nie hotelik.Fundacja została poinformowana że nie ma na to faktury.
Byłam dzisiaj u niej dwa razy,bo nie mogłam wytrzymać.Wyciągnęłam jej stado kleszczy.Siedziała grzecznie na kolanach,była trochę sparaliżowana ze strachu,trzęsła się jak galaretka,to takie psie dziecko,myślę że nie ma więcej jak osiem,dziewięć miesięcy.Jutro zrobię zdjęcia.

Posted

Jaka ona ładniutka:) Trochę przestraszona ale to nie dzikus:) Niewiele tu chyba osfajania będzie:)))) Super:)

Wpłynęło 20 zł od MALWA i 50 od Morskiej:)

Dziękujemy:)