Jump to content
Dogomania

W jakim mieście najbardziej chciałabyś/chciałbyś studiować weterynarię?  

102 members have voted

1. 1. W jakim mieście najbardziej chciałabyś/chciałbyś studiować weterynarię?

• Warszawa
      35
    • Wrocław
      24
    • Olsztyn
      14
    • Lublin
      6
    • Poznań
      11
    • Kraków
      12

Recommended Posts

Posted

Dobra, przywiało mnie w końcu do domu ;)
Pracę dostałam i jutro idę na szkolenie. Bede konsultantem dla RC. Zawsze to jakies zajęcie...

Wrociłam z krótkiego wyjazdu ze znajomymi na impreze i noc pod namiotami (tsa... gołym niebem....
Ciągle sie waham... Przyjaciele i znajomi tak cholernie trzymają mnie w krakowie... Mam tu tyle osób...

Posted

Dziewczyny,które logują się do Olsztyna.Pani z rekrutacji napisała mi,że przy tej służbie wojskowej trzeba zaznaczyć "nie odbyta",a przy WKU i kategorii wojskowej nie zaznaczać nic.[B]Marta[/B] Ty tak masz?

Ola,ja na Twoim miejscu zastanowiłabym się nad zostaniem w Krakowie.Jesteś bardzo towarzyską osobą i na pewno będziesz tęskniła za znajomymi.Z drugiej strony w innym mieście poznasz nowych.Pewnie nie byłoby tak źle.Napisz gdzie konkretnie będziesz pracować,bo ja dziś słabo kumata jestem ;)

Posted

Ja raczej nie mam problemu z poznawaniem nowych osób, do LO poszłam 30km od domu całkiem sama i mam stamtąd masę fantastycznych znajomości... Ale prócz nich utrzymuje kontakt z dużą ilością osób tutaj... Niby po wyprowadzce też się da, ale wiadomo, będzie inaczej.. Nie tak jak teraz, że jest telefon i się spotykamy...
Będzie mi tego brakować...
Z drugiej strony Kraków to nie najlepszy pomysł...

Pracować będę w Royal Canin jako konsultant ;)
Zobaczymy jak to będzie wyglądać... No i szukam czegoś jeszcze, bo w tej pracy muszę wyrobić 80 godzin miesięcznie i grafik ustalam sama, więc mogłabym jeszcze złapać jakieś jedno zajęcie.

Dziś po południu jeszcze do psiaków porobić zdjęcia i coś popracować nad socjalką ;)

Posted

Aniu,jedni piszą,że trzeba zaznaczyć "nie odbyta" a inni,że w ogóle nic nie zaznaczać i w sumie to ja sama nie wiem.Bo ta służba to przecież nie dotyczy kobiet...Ty jak masz? :razz:

Posted

[COLOR=#323D4F][FONT=Lucida Grande]Mam taki mały problem[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#323D4F][FONT=Lucida Grande]Wpisałam sobie zeszłoroczny wynik z języka obcego rozszerzonego w rekrutacji na UP w Lublinie i zamiast mieć punktów 128, wynik ten mnoży mi przez 1,3 i wychodzi 83,2[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#323D4F][FONT=Lucida Grande]Ktoś wie jak to naprawić?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#323D4F][FONT=Lucida Grande]Tak się dzieje jeśli chodzi o stacjonarne, jak wpisuje w niestacjonarnie już mam 128[/FONT][/COLOR]

Posted

Aniu to dziękuję w taki razie.Ta Pani z rekrutacji kazała mi zaznaczyć "nie dotyczy" którego tam nie ma. :mad:Potem napisała,że w sumie " nie odbyta" też może być,ale chyba zrobię tak jak piszesz,bo to mi bardziej pasuje :)

Micra a mi się w ogóle nie mnoży wynik z języka angielskiego.Pokazuje mi ilość % jako ilość punktów.Chyba do nich napiszę. :roll:

Posted

Hej ;) mam pytanie co do rejestracji w Olsztynie, jak zapisałam się na kieruenk, to potem jest taka tabelka, gdzie trzeba wybrać 3 egzaminy i jest "Nie wybieram" i "Dowolny poziom", to dlaczego tam jest dowolny poziom? Z góry dzięki za odpowiedź ;)

Posted

[quote name='Pinesk@']
Borysowa wystarczy wydruk, to właśnie jest potwierdzenie przelewu :P Lub też z banku, z agencji pko, z poczty.[/QUOTE]
To dobrze, bo już mnie zmylił ten napis że przez pocztę lub bank, dzięki :)

[quote name='Ola164']
Pracować będę w Royal Canin jako konsultant ;)
[/QUOTE]
To świetna praca dla miłośnika zwierząt jak na początek! Gratki! :)

Marta, można jeszcze nie zaznaczyć nic, ja tak zrobiłam :)

Posted

Ło! Czekamy więc Dominika na wieści, bezpiecznej drogi oczywiście i miłego pobyciku :)
ja właśnie czekam na samolot, nie mogę doczekać się zobaczenia moich psiurków :)
Ola, zazdroszczę tej pracy, ja będę sprzątać i pomagać w lecznicy/ach w mojej dzielnicy chyba w sierpniu :P

Posted

Pomaganie w lecznicy też jest super, jak Ci się udało zdobyć taką pracę? U mnie w każdej lecznicy jest pełno techników weterynarii (którzy właśnie głównie zamiatają podłogi ;)) i na 'zwykłych ludzi' to nawet nie spojrzą :(

Posted

Niedaleko mojego domu są nowopowstałe dwie - jedna zupełnie nowiusia a druga ma koło roku. Do tej drugiej chodzę ze swoimi zwierzakami i po prostu zagadałam do właścicielki ;) będę na zastępstwo jej technika :) a w drugiej wzięli moje cv i powiedzieli że rozpatrzą. Do jednej jeszcze muszę zanieść :)
ale w 3 mi odmówili, więc łatwo nie jest.

Posted

Ja już nad morzem.Gorąco jak w piecu ;) Zaliczyliśmy już plażę i morskie kąpiele.Pies szaleje,ale nie może się jeszcze przyzwyczaić do nowego miejsca. Teraz chyba utnę sobie krótką drzemkę,bo padnięta jestem :p

Posted (edited)

Właśnie ja tam wcześniej wybrałam te poziomy, muszę jeszcze na to popatrzeć, ale dzięki Martuchny ;) A jeszcze mam pytanie co do Olsztyna. Mamy wybrać trzy przedmioty spośród pięciu, czyli mogę wybrać np. biologie, chemie i matematykę, język nie jest obowiązkowy do wybrania? ;) I wtedy wogóle nie zanaczam języka? Chce się upewnić ;)

Edited by Aśś
Posted

Z tego co mi wiadomo, język trzeba wybrać, ale spójrz w FAQ, może już ktoś miał takie pytanie Aśś ;).
Domi - zazdroszczę wyjazdu z psem!(mi może się uda na dzień lub dwa w sierpniu/wrześniu) Miłego! :)

Posted

Super taki wyjazd... Sama (wstyd się przyznać) nad polskim morzem byłam tylko raz :shake:

Gram sobie 15 minut w Heroesa od 18, patrzę a tu 2 w nocy :diabloti:
Trzeba się w końcu zabrać za coś produktywnego i pologować na tych uczelniach...

Posted

Dzięki dziewczyny!U nad gorąco,więc siedzimy całe dnie w wodzie :)

Aśś oczywiście,że możesz wybrać biologię,chemię i matme.Ja tak właśnie robię,bo nie pisałam rozszerzenia z języka,a matma poszła mi lepiej niż angielski :)