Jump to content
Dogomania

Fenris w DS - wszystkim ogromnie dziękujemy za wsparcie finansowe i pomoc!

Recommended Posts

Posted

tu link do jego przychodni

[URL]http://www.bialobrzeska.waw.pl/?modul=niusy&id=270[/URL]

Jesli byłby kłopot z taką konsultacja na odległosć moge spytac mojej wetki czy by nie dała rade posredniczyc i pomóc..:)

• Replies 822
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AniaB']tu link do jego przychodni

[URL]http://www.bialobrzeska.waw.pl/?modul=niusy&id=270[/URL]

Jesli byłby kłopot z taką konsultacja na odległosć moge spytac mojej wetki czy by nie dała rade posredniczyc i pomóc..:)[/QUOTE]

Bardzo Ci dziękujemy Aniu, najpierw spróbujemy na miejscu gdzieś podjechać do psiego dermatologa. Czekamy na info kiedy Ewelina może go zabrać, wtedy będziemy umawiać wizytę. Fajnie by było gdyby można było mailem przekazać zdjęcia i wyniki do konsultacji, tez tak robiłam w przypadku mojej Igi.

Posted

[quote name='ewes']a ja czekam na tatę aż wróci z pracy, bo nie wiem kiedy będę mieć autko...[/QUOTE]

poczekamy, czekam tez na opinię i czy zajęłaby się Fenrisem wetka od Natalii, która wyleczyła labka Natalii M.-K., dostała zdjęcia Fenrisa i badania z wymazu, ale ma też powiedzieć czy przyjełaby np. Fenrisa do szpitalika i za ile.

Gdzie Ci będzie wygodniej podjechać?

Do Chorzowa?
[URL]http://www.weterynaria.slask.pl/kontakt.htm[/URL]

czy do Gierka?
[URL]http://www.przychodniagierek.pl/oferta.html[/URL]

Musisz pamiętać o danych Fundacji do faktury:

Fundacja Przystanek Schronisko
KRS: 0000431376
NIP: 635-183-09-83
43-190 Mikołów
ul. Rymera 1a/26

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Jeszcze dziś ruszy bazarek kosmetykowy dla Fena :multi: wystawi go dla nas nasza kochana kejcu :lol:[/QUOTE]

Dzięki Tobie cioteczko!!!

Zapraszam już jest: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236067-Kosmetykowy-dla-FENRISA-do-26-11?p=20001245#post20001245[/URL]

Niestety nie za bardzo mam czas na pilnowanie i reklamowanie - więc proszę pomóżcie - mam w tej chwili inne bazarki ale Fenrisowi oczywiście również pomogę:)
bazarek jest krotki bo musimy zdąrzyć z zamówieniami przed rozpoczęciem kolejnego katalogu ( który mam na bazarku w sygnaturce ) oczywiście można zamawiac i z tego i z tego - połączymy wysyłkę :)

Posted

[quote name='kejciu']Dzięki Tobie cioteczko!!!

Zapraszam już jest: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236067-Kosmetykowy-dla-FENRISA-do-26-11?p=20001245#post20001245[/URL]

Niestety nie za bardzo mam czas na pilnowanie i reklamowanie - więc proszę pomóżcie - mam w tej chwili inne bazarki ale Fenrisowi oczywiście również pomogę:)
bazarek jest krotki bo musimy zdąrzyć z zamówieniami przed rozpoczęciem kolejnego katalogu ( który mam na bazarku w sygnaturce ) oczywiście można zamawiac i z tego i z tego - połączymy wysyłkę :)[/QUOTE]

CIOCIA Z CAŁEGO SERDUCHA CI DZIĘKUJĘ :multi::loveu::loveu::loveu: Oczywiście zaraz roześlemy zaproszenia :lol:

Posted

Widziałam, że ktoś wspomniał dr Stefanowicza. Leczyłam u niego kociaka, który był u mnie na DT- świetny lekarz i świetny człowiek. Jakby była potrzeba możecie mi wysłać zeskanowane wyniki badań, ja sobie wydrukuję zdjęcia Fenrisa i pojadę do Niego to skonsultować.

Lecę na bazarek:)

Posted

[quote name='paula_t']Widziałam, że ktoś wspomniał dr Stefanowicza. Leczyłam u niego kociaka, który był u mnie na DT- świetny lekarz i świetny człowiek. Jakby była potrzeba możecie mi wysłać zeskanowane wyniki badań, ja sobie wydrukuję zdjęcia Fenrisa i pojadę do Niego to skonsultować.

Lecę na bazarek:)[/QUOTE]

Paula kochana pięknie Ci dziękujemy że jesteś i chcesz działać :) Dziękujemy :*
ciocia soboz trzyma ręke na pulsie więc na pewno się wypowie :)

Posted (edited)

przepraszam Was bardzo, ale niestety nie będę miała za bardzo dostępu do samochodu w tym tygodniu :-(
więc nie pomogę z transportem....

edit... mogę jechać w pt po 15:00, około 16:00 ;) , chyba że ktoś może wcześniej ;)

Edited by ewes
Posted

dziewczyny ja też oferowałam pomoc w transporcie do weta. Napiszcie proszę kiedy Fen miałby jechać, czy jest już jakiś termin/godzina umówione? Ja nie ukrywam, że najbardziej pasowałoby mi jechać po pracy.

Posted

Ciocia ewes piątek nie daleko jezuuuuuuuuu jak się cieszę :multi: Yolanovi dziękuję Ci ślicznie że zawsze jesteś gotowa do pomocy :loveu: no to ja zaciskam kciuki i czekam na wieści:thumbs: Oby jak najlepsze !!!!!!!!!!

Posted

Witam!

Dostałam zaproszenie od Martki!

DT niestety nie dam, ale może ktoś napisze co psiakowi potrzeba. I

co z tymi oczami, czy juz coś wiadomo?

Przepraszam, ale nie przeczytałam całego wątku, padam już dzisiaj na pyśk, a do tego jeszcze przeziębienie mnie trzyma.... przeczytałam tylko pierwszą stronę...

Posted

[quote name='MALWA']Witam!

Dostałam zaproszenie od Martki!

DT niestety nie dam, ale może ktoś napisze co psiakowi potrzeba. I

co z tymi oczami, czy juz coś wiadomo?

Przepraszam, ale nie przeczytałam całego wątku, padam już dzisiaj na pyśk, a do tego jeszcze przeziębienie mnie trzyma.... przeczytałam tylko pierwszą stronę...[/QUOTE]

Malwo kochana pięknie Ci dziękuje że jesteś :* ....w piątek Fen pojedzie na konsultacje i badania do weta. Ja aż usiedzieć nie mogę. Byle by do piątku ..........

Posted

witaj Malwa!
Zdrowiej i nie daj się przeziębieniu!

Fenowi potrzeba przede wszystkim dobrej diagnozy - w tym kochane cioteczki już pomagają (organizujemy transport do weta specjalisty na piątek !)

jak się już mniej więcej dowiemy co mu jest (mam nadzieje, ze więcej niż mniej...) wtedy będziemy kombinować dalej z DT bądź hotelem
no i zaczniemy go leczyć ...

tak więc na tą chwilę najbardziej potrzebne są pieniądze , kąt gdzieś poza schronem, ogłoszenia no i dom :)
i obecność dobrych ciotek ;)

Posted

[quote name='Istar19']witaj Malwa!
Zdrowiej i nie daj się przeziębieniu!

Fenowi potrzeba przede wszystkim dobrej diagnozy - w tym kochane cioteczki już pomagają (organizujemy transport do weta specjalisty na piątek !)

jak się już mniej więcej dowiemy co mu jest (mam nadzieje, ze więcej niż mniej...) wtedy będziemy kombinować dalej z DT bądź hotelem
no i zaczniemy go leczyć ...

tak więc na tą chwilę najbardziej potrzebne są pieniądze , kąt gdzieś poza schronem, ogłoszenia no i dom :)
i obecność dobrych ciotek ;)[/QUOTE]

Jak już pisąłam wcześniej DT nie mam... niestety, ale dawaj konto, to 50 zł jednorazowo przeleję.

Posted

[quote name='ewes']zadzwoń jeśli możesz ;)[/QUOTE]

tylko jeszcze do kogo do Gierka?

Wydaje mi się, że skoro tam jest specjalista dermatolog, to chyba lepiej do niego i czy na 16:00 w piątek zdążysz, bo w piątki są paskudne korki, aż się kierownicę chce gryźć ze złości, może wtedy lepiej np. w sobotę rano? zapytam się czy robią wówczas badania, oszczędzisz na czasie i paliwie

Posted

..śledzę,podziwiam Wasze zaangażowanie dziewczyny..,piątek czy sobota to już bez rożnicy
..wysłałam dziś trochę fantów na bazarek,jeszcze coś doślę,podajcie proszę nr konta,tylko tyle mogę pomóc

Posted

[quote name='Ada-Vebby']..śledzę,podziwiam Wasze zaangażowanie dziewczyny..,piątek czy sobota to już bez rożnicy
..wysłałam dziś trochę fantów na bazarek,jeszcze coś doślę,podajcie proszę nr konta,tylko tyle mogę pomóc[/QUOTE]

Aduś kochana to ja wyczekuję paczuchy :) potem odbieram fanty od ewu dokładamy od Iwonki specjalnie przygotowane cuda świąteczne dla Fena i ruszamy pełną parą ;)