Martika&Aischa Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 yolanovi napisał(a):mój deklarowicz Bayer właśnie odszedł za TM :( - mogę moją skromną, stałą deklarację 15 PLN przenieść na Fenrisa - tylko, żeby DT sie jakiś znalazł dla biedaka O jezu Jolu byłam na jego wątku rano :( tak strasznie mi przykro :(:(:( Quote
Istar19 Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 yolanowi przykro mi z powodu tymczasowicza :( bardzo Ci dziękuje za deklarację! katarzyna09 każda złotówka się liczy! bardzo dziękuję jak tylko coś ruszy to wszystkie wpłaty i wydatki wylądują w pierwszym poście Quote
yolanovi Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Martika@Aischa napisał(a):O jezu Jolu byłam na jego wątku rano :( tak strasznie mi przykro :(:(:( Rano jeszcze był płomyczek nadziei, niestety.... życie kiedyś zawsze się kończy :( Quote
Martika&Aischa Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 yolanovi napisał(a):Rano jeszcze był płomyczek nadziei, niestety.... życie kiedyś zawsze się kończy :( :(:(:(:(:( Quote
soboz4 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Na Fenrisa wpłynęło: 15 zł od Mirosława K.:loveu: 200 zł od Natalii M-K.:loveu: gorąco dziękujemy! Marzenko może w pierwszym poście będziesz wpisywać wpłaty? Na pewno mamy na wizytę u weterynarza, teraz wybór psi dermatolog czy okulista i gdzie te konsultacje zrobić???? Ważne jest żebyśmy wiedzieli co "zjada" skórę Fenrisowi. Quote
Istar19 Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 wpłaty dodane na pierwszy post:) Quote
iwonamaj Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Dostałam odpowiedź negatywną od jednego DT :-(... Quote
aeriel Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 iwonamaj napisał(a):Dostałam odpowiedź negatywną od jednego DT :-(... Ważne, że próbujesz i to się liczy, i za to bardzo Ci dziękujemy! Quote
Martika&Aischa Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='soboz4']Na Fenrisa wpłynęło: 15 zł od Mirosława K.:loveu: 200 zł od Natalii M-K.:loveu: gorąco dziękujemy! Marzenko może w pierwszym poście będziesz wpisywać wpłaty? Na pewno mamy na wizytę u weterynarza, teraz wybór psi dermatolog czy okulista i gdzie te konsultacje zrobić???? Ważne jest żebyśmy wiedzieli co "zjada" skórę Fenrisowi. To chyba najlepszy wybór na terenie Katowic. Opinie naprawdę bardzo pozytywne. W ofercie przychodni są porady z zakresu okulistyki i dermatologii Przychodnia Weterynaryjna Aleksander Gierek [FONT=Verdana]40-748 Katowice ul. Grota Roweckiego 63 [/FONT]http://www.przychodniagierek.pl/oferta.html Soboz zadzwonisz i umówisz chłopaka na wizytę ? ja bym zrobiła i konsultację dermatologa i okulisty. Może nie będzie aż tak źle i okaże się że chłopak wcale nie zaraża a wtedy będzie nam łatwiej znaleźć hotelik :roll: Quote
soboz4 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Mogę umówić, ale nie wiem kiedy Ewelinie odpowiada transport. Może niech zaproponuje kiedy. Musimy też poprosić, żeby na wszelki wypadek Fenris był na czczo, od razu można by było morfologie zrobić Quote
Martika&Aischa Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 (edited) soboz4 napisał(a):Mogę umówić, ale nie wiem kiedy Ewelinie odpowiada transport. Może niech zaproponuje kiedy. Musimy też poprosić, żeby na wszelki wypadek Fenris był na czczo, od razu można by było morfologie zrobić Super :) zatem czekamy na odpowiedź w sprawie transportu. A ja piszę zapytania o hotelik lub DT ....obyśmy go znalazły. Edit: a może lepiej wstrzymajmy się z szukaniem DT lub hoteliku do wyników badań ? :roll: Może okaże się że nie taki diabeł straszny jak malują. Edited November 20, 2012 by Martika@Aischa Quote
soboz4 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Mój wet. poleca bardziej dermatologa, żeby zrobił wycinek na histopatologię Quote
iwonamaj Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Mnie się też wydaje, że dermatolog pilniejszy... Ze względu na leczenie i szukanie DT. Quote
Martika&Aischa Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 soboz4 napisał(a):Mój wet. poleca bardziej dermatologa, żeby zrobił wycinek na histopatologię Super :) będę spokojniejsza jak już będzie trafna diagnoza. Ech biedny chłopaku ........ Quote
ewu Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 iwonamaj napisał(a):Basiu, to przez Martikę podasz i mam robić fotki i opisy? Tak:) Będę się z Nią widziała wkrótce:) Dzięki:) Quote
soboz4 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 na Fenrisa wpłynęło: Katarzyna K. 10 zł Izabela Ż. 25 zł Quote
Sarunia-Niunia Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Marticzka mnie tu zawołała... zapisuję, później poczytam... tylko czy będę umiała jakoś pomóc? Okrutnie biedny i cierpiący Psiaczek.... ech... Quote
margoth137 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 narazie pomóc finansowo nie mogę;) fantów też narazie nie mam, ale będe pamiętać i zaglądać. taki bidulnik........:( Quote
asiuniab Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 margoth137 napisał(a):narazie pomóc finansowo nie mogę;) fantów też narazie nie mam, ale będe pamiętać i zaglądać. taki bidulnik........:( ja też finansowo na tę chwilę nie mogę pomóc, ale w przyszłym tyg. być może dostanę fanty od bardzo miłej niedawno poznanej osoby, to dam znać; Quote
Martika&Aischa Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Ciocie strasznie Wam dziękuję że jesteście i proszę zostańcie z nami :) za wszelką pomoc ...fanty ...wpłaty jednorazowe ....obecność z całego serducha dziękuję :* Quote
Martika&Aischa Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Jeszcze dziś ruszy bazarek kosmetykowy dla Fena :multi: wystawi go dla nas nasza kochana kejcu :lol: Quote
soboz4 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Jeszcze dziś ruszy bazarek kosmetykowy dla Fena :multi: wystawi go dla nas nasza kochana kejcu :lol: Bardzo Ci dziękujemy za to co robisz dla Fenrisa! Quote
asiuniab Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Ciocie strasznie Wam dziękuję że jesteście i proszę zostańcie z nami :) za wszelką pomoc ...fanty ...wpłaty jednorazowe ....obecność z całego serducha dziękuję :* zostajemy tu, nigdzie się nie wybieramy, psiak musi wyzdrowieć!! Quote
AniaB Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 przybiegłam na zaproszenie - niestety póki co pomóc z DT nie bardzo moge, hotel w tym przypadku to pewnie domowy.. Moja wetka prowadzi hotel, wiem, ze opieke i leczenie tam mialby psiak na najwyzszym poziomie, ale niestety doba kosztuje 30 zł.. Do tego leki, to są kosmiczne wydatki..:(. Gronkowiec jest nieprzyjemny niestety w leczeniu, moja mastinka Leksa go miała wiecznie w uszach i na skórze, były ciagłe nawroty.. Bede u chłopca na ile dam rade, jesli byłby potzrebny okulista to u nas w krk jest Pan dr Stefanowicz, uczen dr Garncarza.. Niestety mnie to tez raczej wyglada na przypadek dermatologiczny.. Mozna tez zrobic zdjecia dokładne oczu, zeskanowac wyniki badan i wysłac mailem do dr Dembele do Warszawy. To najwyższej klasy specjalista w zakresie dermatologii.. Pamietam, ze moja wetka tak zrobiła z przypadkiem Leksy.. Przynajmniej moze popstawiłby diagnoze na odległosć wstepnie.. Quote
Recommended Posts