Jump to content
Dogomania

Fenris w DS - wszystkim ogromnie dziękujemy za wsparcie finansowe i pomoc!

Recommended Posts

Posted

Byłam dziś na krótkim spacerku z Fenem. Mamy już kaganiec na jutro, tak na wszelki wypadek... o dziwo bez problemu pozwolił go sobie założyć...
no i mam nadzieję, że nie będę musiała go do tego weta wnosić :evil_lol:

• Replies 822
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='soboz4']a nie ma szans żebyś zabrała kogoś ze sobą? Przecież masz kawał chłopa w postaci brata Kamila![/QUOTE]
właśnie Kamil ze mną pojedzie, albo Ojcik ;) zobaczymy.... w każdym bądź razie sama nie będę :)

Posted

Przepraszam ,że dopiero teraz tu zaglądam....
Psiak piękny wizualnie i pewnie ma cudowny charakter jak wynika ze zdjęć...bo tylko na to miałam czas i jak dziecko pooglądałam obrazki :cool3:
Jesteście kochane jak zawsze ..... szczęśliwe są te psiaki , które macie pod swoją opieką ,bo na Was dziewczyny wszyscy mogą zawsze liczyć !!! Ludzie i zwierzaki!!!
Uwielbiam Was za to i cieszę się ,że moja córa mieszka teraz w Katowicach ....będę miała więcej możliwości aby pomóc Waszym podopiecznym.

Nie mam czasu przeczytać tego wątku , ale wiem że warto pomóc temu psiakowi....napiszcie mi proszę co oprócz pieniędzy on jeszcze potrzebuje.

Trzymam kciuki za niego i za Was:
Istar19,ewes i Saphira18 abyście nigdy się nie zmieniały i nie traciły zapału.

Posted

i ja zaglądam od rana do Fenriska - bardzo czekam na wieści po dzisiejszej wizycie kciuki mocno zaciśnięte za piesia i ludzików, którzy z nim jadą:)

Posted

Dziewczyny mam cudowną wiadomość!!!!
Do kierowniczki schroniska dzwoniła pani (pielęgniarka) i prosiła o adopcję psa, który najbardziej tego potrzebuje! kierowniczka przedstawiła sprawę Fenrisa i pani się zgodziła, ma w domu dwa staruszki (15 i 16 lat).

Warunek:

1/ dowiezienie pieska do niej (mieszka daleko - trzeba by było jechać pociągiem) Ania N. zgodziła się go zawieźć za zwrot kosztów paliwa jeszcze dziś! Musi mieć kogoś do pomocy. Ewelina czy mogłabyś po południu, Ania na razie jest na uczelni????

2/ Zakup leków dla Fenrisa - z tym nie ma problemów, bo i tak przecież musimy go leczyć!!!

Są jeszcze anioły na tym świecie!!!

Ewelina potwierdź czy możesz jechać z Ania!

Posted

tez właśnie miałam o tym pisać!!

aż chciałabym nie pójść do pracy i pojechać z Anią .. niestety nie mogę tak zrobić :(
mam tylko nadzieje że Fen dogada się z tamtymi psami (tam jest sunia i pies)

oj Fen bądź grzeczny!

Posted

Ależ wiadomość :multi: Rozumiem jednak że Fen zanim trafi do domku zostanie odpowiednio zdiagnozowany i zostanie wdrożone leczenie ? Oby dogadał się z seniorami :) No po prostu CUDA się zdarzają !!!!!!!!!!!!! O rany :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='soboz4']Jest mały problem z transportem, Ania może dopiero w poniedziałek, może jakiś wolontariusz się zgodzi za zwrot kosztów paliwa?

Pani na miejscu pójdzie do weta[/QUOTE]

Ciocia ja bym jednak nie rezygnowała z dzisiejszej umówionej wizyty u Gierka. Nie wiadomo co to za wet jest na miejscu a ten jest sprawdzony. Fen umówiony.

Posted

[quote name='malawaszka']Bożenko lepiej jakby najpierw Dr Gierek zbadał Fena - nie wiem czy w Cze-wie jest taki dobry wet[/QUOTE]

Właśnie odwołałam weta...

Myślę, że wszędzie znajdzie się dobry wet, poza tym wczoraj poinformowano mnie, że Fen dobrze reaguje na zastrzyki zamiast tabletek (po nich jest poprawa), pani ma dostać kpt zastrzyków, dostał też w zastrzyku steryd w dużej dawce (też zastrzyk).

Posted

Fen i zastrzyki? dali sobie rade mu dawać ?^^ bo on zawsze panikuje na widok igły :D

do Częstochowy nie tak daleko ..pociągiem też by się zajechało ...tak myślę, koło 1.5 godziny się jedzie prawda?

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Myślę że odwołanie wizyty to błąd! No cóż ......[/QUOTE]

Możliwe, tylko weźcie pod uwagę, że Fenris w pierwszej opcji o 15:00 miał jechac do domu...

Teraz jest ciemno o 17:00 i znaczenie lepiej jechać w strony, których nie zna jeszcze jak jest jasno

Cały czas czekamy jeszcze na odpowiedź Pawła, może on pojedzie z Fenrisem, a po badaniu wyjazd możliwy byłby najwcześniej koło 19:00,

Posted

Soboz do tej pory zastanawiałyśmy się gdzie szukać DT ...hoteliku bez psów bo Fen może zarażać tak ? dlatego tak ważna była ta wizyta abyśmy wiedziały na czym stoimy! Teraz Fen bez konsultacji z wetem ( specjalistą dermatologiem) jedzie do DS gdzie zostanie wprowadzony do dwóch starszych psiaków ??? :roll: Ja osobiście jestem przerażona! I dlatego uważam że to błąd!!! Zawiozłabym psa na konsultację i komplet badań i dopiero później do DS. Jutro ...pojutrze ...po niedzieli ...
Ale ja tu tylko mogę wyrazić swoje zdanie i swoje obawy. Zrobicie jak uważacie!