anula1959 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Czy Kropek potrzebuje ogłoszenia na allegro? Trafiłam na niego na stronie Bono-Polska , gdzie ogłaszłam inną bidę ze schronu w Rudzie Śląskiej . O matko , kropek na tym pierwszym zdjęciu ma taki niesamowity wzrok ! Jakbyście potrzebowały allegro , śłużę pomocą. Quote
BIANKA1 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Kropek ma allegro , ale coś małe zainteresowanie.:placz::placz::placz: Quote
Sabina02 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 BIANKA1 napisał(a):Kropek ma allegro , ale coś małe zainteresowanie. Bo trzeba zrobic Allegro z wyroznieniem, pogrubieniem i miniaturka... Wtedy bedzie on widoczny... A on nawet fotki miniaturki nie ma, wiec nie przykłowa oka. Widzialam ze ma jeszcze 6 dni na Allegro. Jesli nie bedzie odzewu do konca aukcji, to ja mu zrobie Allegro z tymi wszystkimi opcjami...Zobaczycie jaka bedzie roznica! Quote
BIANKA1 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Sabina02 napisał(a):Bo trzeba zrobic Allegro z wyroznieniem, pogrubieniem i miniaturka... Wtedy bedzie on widoczny... A on nawet fotki miniaturki nie ma, wiec nie przykłowa oka. Widzialam ze ma jeszcze 6 dni na Allegro. Jesli nie bedzie odzewu do konca aukcji, to ja mu zrobie Allegro z tymi wszystkimi opcjami...Zobaczycie jaka bedzie roznica! to nie ja robiłam :shake: Przydal by się też jakiś łzawy tekst .Czasami czytałam takie opisy psiaków na allegro ,że płakalam . On taki biedny i ciągle tak zimno .:placz: Quote
Sabina02 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 BIANKA1 napisał(a):to nie ja robiłam :shake: Ja bron Boze nie wytykam nikogo palcami! Ktos poswiecil swoj czas i zalozyl mu Allegro i ja to bardzo doceniam. Moze ta osoba jeszcze nie zna wszystkich Allegrowych opcji, moze nie ma kasy na te wszystkie wyroznienia (a roznica w cenie jest spora). Nie pytam i nie wnikam, i bynajmniej nie oczekuje zadnych wytlumaczen. Celem mojego postu byla poprostu rada, jak jeszcze bardziej zwiekszyc szanse psiunka na adopcje, no i oferta pomocy na przyszlosc...;) Quote
BIANKA1 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Sabina02 napisał(a):Ja bron Boze nie wytykam nikogo palcami! Ktos poswiecil swoj czas i zalozyl mu Allegro i ja to bardzo doceniam. Moze ta osoba jeszcze nie zna wszystkich Allegrowych opcji, moze nie ma kasy na te wszystkie wyroznienia (a roznica w cenie jest spora). Nie pytam i nie wnikam, i bynajmniej nie oczekuje zadnych wytlumaczen. Celem mojego postu byla poprostu rada, jak jeszcze bardziej zwiekszyc szanse psiunka na adopcje, no i oferta pomocy na przyszlosc...;) A ja nie wzięłam tego do siebie :razz: Każda pomoc na wagę złota :lol: . A o propozycji pomocy będę pamiętać :evil_lol: Quote
Sabina02 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 BIANKA1 napisał(a):A ja nie wzięłam tego do siebie :razz: Każda pomoc na wagę złota :lol: . A o propozycji pomocy będę pamiętać :evil_lol: Ja mam ten watek w subskrypcjach, wiec nie zapomne o Kropeczku nawet jesli nic nie bede pisac :loveu: (ja genereralnie nie pisze po watkach jesli nie mam nic konstruktywnego do napisania). Jesli w ciagu tych 6 dni nic sie nie zmieni, to ja na 100% wystawie mu nowe Allegro. Quote
Hala Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Widzę że walczycie o Kropka jak lwice :razz: Quote
lupe Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 to ja znow, ze przypomne banerki sa [SIZE="4"]tu Quote
Hala Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Dziś widziałam Kropka... Wcinał jakąś kość...wielkości prawie jego samego :crazyeye: Quote
BIANKA1 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Hala napisał(a):Dziś widziałam Kropka... Wcinał jakąś kość...wielkości prawie jego samego :crazyeye: Kruszynka śliczna :loveu: A co on ma tam na boczku? Na zdjęciu widać coś jakby ranka :cool1: Quote
Hakita Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Dzień dobry kochany Kropeczku!!! :loveu: Domku gdzie jesteś??? Quote
Hala Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 dziewczyny..uwaźam, że temat należy zamknąć i nie podbijać. Kropka nikt nie chce i tyle. :placz: Chyba usunę temat. Chyba można>? Quote
BIANKA1 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Hala napisał(a):dziewczyny..uwaźam, że temat należy zamknąć i nie podbijać. Kropka nikt nie chce i tyle. :placz: Chyba usunę temat. Chyba można>? Nie bardzo rozumiem Twoją decyzję . Wątek istnieje dopiero od 10 dni . Kropek to nie pęczek pietruszki , który trzeba sprzedać w jeden dzień , bo inaczej zwiędnie i nikt go nie kupi .To biedny psiak i może to jedyna szansa na znalezienie mu domu . Jeśli są jakiekolwiek szanse na znalezienie mu domy , to trzeba o to walczyć. Chyba , że są jakieś inne powody do zamknięcia wątku .:cool1: Quote
Hakita Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Hala napisał(a):dziewczyny..uwaźam, że temat należy zamknąć i nie podbijać. Kropka nikt nie chce i tyle. :placz: Chyba usunę temat. Chyba można>? Halu, dlaczego??? :crazyeye: Nie, to czasem trwa długo...trzeba się uzbroić w cierpliwość...:roll: Kropeczek, do góry!!! Quote
fizia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Dodałam Kropka na kupiepsa.pl http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=11347 Wybaczcie, ze tak mi wolno idzie to ogłaszanie, ale ostatnio mam dużo pracy i niebardzo znajduje czas. Postaram sie w najbliższym czasie dodać Go jeszcze na gumtree.pl, gazeta.pl i pupile.com Quote
Yona Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Wystawiałam ostatnio dwa psy na allegro i jeden miał po tygodniu około 3800 wyświetleń, a drugi 4500. Jakby co, mogę wystawić Kropka w tej samej opcji, bo już zgłębiłam allegro:lol: Quote
BIANKA1 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Yona napisał(a):Wystawiałam ostatnio dwa psy na allegro i jeden miał po tygodniu około 3800 wyświetleń, a drugi 4500. Jakby co, mogę wystawić Kropka w tej samej opcji, bo już zgłębiłam allegro:lol: OOO jak miło powitać cioteczke Yona , Yone? Tak myślę , że trzeba tą aukcję zakończyć i wystawić nową . Ale nie wiem kto ją robił. Quote
Sabina02 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Ja tez sie juz oferowalam, wiec kto robi? Bo trzeba tez pamietac zeby ulozyc dramatyczny tekst...ja moge... Quote
Yona Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Pokaż co umiesz..:diabloti: Ja pokażę jutro, bo dzisiaj chyba nie zdążę, tym bardziej, że muszę najpierw zgłębić wątek...:roll: Cioteczki, które miałyście do czynienia z Kropkiem, prosimy troszkę szczegółów. :razz: Jak on zachowuje się wobec innych zwierząt, a jak wobec ludzi? Jak długo jest w schronie? Może ktoś zna jego historię? Ile ma lat? Stajemy do walki: Sabina02 contra ciotka Yona :evil_lol: Quote
Sabina02 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Yona napisał(a):Pokaż co umiesz..:diabloti: Ja pokażę jutro, bo dzisiaj chyba nie zdążę, tym bardziej, że muszę najpierw zgłębić wątek...:roll: Cioteczki, które miałyście do czynienia z Kropkiem, prosimy troszkę szczegółów. :razz: Jak on zachowuje się wobec innych zwierząt, a jak wobec ludzi? Jak długo jest w schronie? Może ktoś zna jego historię? Ile ma lat? Stajemy do walki: Sabina02 contra ciotka Yona :evil_lol: Dobra...zaprezentujmy swoje teksty...i reszta cioteczek zaglosuje...:cool3: Ta, ktora wygra robi Allegro... Ja teraz jestem w pracy i tak tylko "doskakuje" na dogo w wolnych chwilach, ale jutro wczesnie rano wkleje tu moj tekst... Quote
Yona Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Cioteczki, znajome Kropka, dawać tu szybko informacje niezbędne do rzetelnego przedstawienia Kropka :lol: Bez tego ani rusz...:cool1: Quote
Recommended Posts