Jump to content
Dogomania

PILNE! Mieleckie babunie i dziadeczki od lat oczekujące na dom. :'(

Recommended Posts

Posted

KrystynaS napisał(a):
Czyli co, tajemnica się rypła???

Chyba się domyślam :D

No rypła jak nic :D
Jak się wszystko dobrze ułoży, to Dyziulek do koleżanki zdradzaczki tajemnic ;) vel kuzlik pojedzie. :Rose:

• Replies 533
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiapk napisał(a):
No rypła jak nic :D
Jak się wszystko dobrze ułoży, to Dyziulek do koleżanki zdradzaczki tajemnic ;) vel kuzlik pojedzie. :Rose:

:grin: :grin: :grin:

Posted

maarit napisał(a):
Ooooo.... kuzlik mów, mów:cool3: bo ciotka Gosiapk się uparła że tajemnica i już!:mad:

Ja się oczywiście też dorzucę do transportu.

uaaaa... mamusiu.... ratuj.... kijem na mnie wymachują ....:scared:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Zglosilam Dyzia do badania lekarskiego, mam nadzieje, ze lekarz nic procz starosci u Dyzia nie wykryje. I ze jakos to wszystko zalatwimy : adopcje i transport.

Jaki mamy pomysł na transport?

Posted

Ulka18 napisał(a):
Zglosilam Dyzia do badania lekarskiego, mam nadzieje, ze lekarz nic procz starosci u Dyzia nie wykryje. I ze jakos to wszystko zalatwimy : adopcje i transport.

Też mam taką nadzieję, trzymam:thumbs: za powodzenie "akcji"

Posted

Na razie Dyzio nie jest zbadany, nie rozmawialysmy tez z wladzami nt.tej adopcji. W weekend nigdy nie ma urzednikow do rozmowy. Ja bede tradycyjnie w srode, moze ktoregos dopadne i zglosze sprawe adopcji Dyzia. Moze dziewczyny z MIelca beda wczesniej, to tez na pewno porozmawiaja.

Posted

A gdzie domek wypatrzył staruszka? Ja mam dwie staruszki w hotelu, które już sama nie wiem gdzie ogłaszać żeby domek znalazły :-(. Będę wdzięczna za każdą podpowiedź ...

Posted

AlfaLS napisał(a):
A gdzie domek wypatrzył staruszka? Ja mam dwie staruszki w hotelu, które już sama nie wiem gdzie ogłaszać żeby domek znalazły :-(. Będę wdzięczna za każdą podpowiedź ...

kuzik sama zalozyla watek na dogo w dziale przygarne psa-Starowinka do domku-i stad wybor z podanych propozycji staruszkow

Posted

AlfaLS napisał(a):

Gosiapk wkleila Dyzia na watek ktory zalozyla kuzlik w dziale "przygarne psa" szukajac starowinki do adopcji. No i Dyzio wraz z druga bida zostali wybrancami! :multi:

Ja juz dawno przestalam wierzyc w ten dzial "przygarne psa", a jednak bylam w błędzie. :oops: Dobrze, ze Gosiapk tej wiary nie stracila, bo oto jest domek dla Dyziunia i to jaki! dogomaniacki! :loveu:

AlfaLS, a na Facebook wrzucilas swoje hotelowe staruszki?

Posted

Oj to trzeba zaglądać do "Przygarnę psa", nie wchodzę tam a widzę, że należy.

Gosiapk dobrze zrobiłaś z prezentacją Dyzia. Bądź czujna i pamiętaj, że Reksio też szuka domu i to bardzo dobrego.

Czy dziadeczki miały dziś odwiedziny wolontariuszy?? Pewnie tak i pewnie coś smacznego jadły :)

Posted

Kurcze, a ja do tego działu "przygarnę psa" nigdy nie zaglądałam :oops:. Teraz będę go wertowała jak najczęściej.

Sabinko - one na FB są, Magda222 zakładała im wydarzenia. Ja na FB mam konto ale przyznam szczerze, że ten portal to dla mnie dalej czarna magia. Podejrzewam, ze wydarzenie umarło śmiercią naturalną... Staram się je ogłaszać ale jakoś nie ma chętnych na takie weteranki jak moje Abra i Magnatka :-(:-(:-(.

Posted

AlfaLS napisał(a):
Kurcze, a ja do tego działu "przygarnę psa" nigdy nie zaglądałam :oops:. Teraz będę go wertowała jak najczęściej.

Sabinko - one na FB są, Magda222 zakładała im wydarzenia. Ja na FB mam konto ale przyznam szczerze, że ten portal to dla mnie dalej czarna magia. Podejrzewam, ze wydarzenie umarło śmiercią naturalną... Staram się je ogłaszać ale jakoś nie ma chętnych na takie weteranki jak moje Abra i Magnatka :-(:-(:-(.

Ooo, to mowisz o Abrze i Magnatce? Ja je caly czas oglaszam na Tablicy i to od dawna. Niestety, narazie bez skutku. :(

Posted

Sabina02 napisał(a):
Ooo, to mowisz o Abrze i Magnatce? Ja je caly czas oglaszam na Tablicy i to od dawna. Niestety, narazie bez skutku. :(

dajcie link do ich wątków na dogo

Posted

[quote name='Gosiapk']dajcie link do ich wątków na dogo
One mają jeden wątek http://www.dogomania.pl/forum/threads/182122-WETERANKI-Abra-i-Magnatka!!!!-Tyskie-staruszki-szukają-domu.
Można wejść też przez banerek w moim podpisie ;).

Krysiu, niby masz rację tylko one czekają w hotelikach już dwa lata :shake:. Obecnie koszt ich utrzymania w hotelikach to 750 zł. plus specjalistyczna, weterynaryjna karma dla Abry. A w tej chwili mam już tylko 430 zł deklaracji płaconych systematycznie. W dodatku mam teraz tyle pracy, ze nie mogę się tak konkretnie zająć szukaniem kolejnych deklaracji... Jednak może w tym tygodniu, dzięki temu, że jest świąteczny dzień solidnie uporządkuję wątek i zacznę je promować na dogo... Choć nie ukrywam, ze bardzo bym chciała, żeby moje babcie już gdzieś zakotwiczyły tak na stałe...

Posted

Olena84 napisał(a):
To ten drugi bidaczek zostanie sam ?:(

Nie, ma kolegę. Chyba Rudy ma na imię czwarty dziadeczek.

kuzlik napisał(a):
co u Dyzia?wiadomo juz cos?

Też bym chciała wiedzieć :)