lusinda Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 piątek lub poniedziałek !!! o 20.00 będziemy wiedzieć więcej kiedy kierowcy będzie odpowiadało!!! może być :)?? Quote
lusinda Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 jak tylko się coś dowiem - napisze. ale się ciesze... ja pierdziu !:) Quote
Ulka18 Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Dziadziu dzisiaj tuptal w ubranku na wybiegu. Zjadl ladnie, pochodzil. Dobrze, ze sie rozpogodzilo. Pewnie nie wierzy, ze juz niedlugo pojedzie do domu, chociaz mu mowilam. Quote
kuzlik Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 niedlugo uwierzy i zobaczy co to cieply dom :) a toleruje ubranka?u mnie napewno doczeka sie derki :) innych nie uznaje.a mozecie mi powiedziec o ile ktos wie,jak dlugo Dyzio jest w schronie? Quote
Ulka18 Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Dyzio jest na pewno od 2008 w schronie, lub dluzej! Mam pliki na laptopie, musze sprawdzic. Dyzio jest w ubranku, tak jak pisalam, ma czarny ortalionik. Nie jest agresywny, mozna go bez problemu wyciagnac powolutku z budy i ruszy przed siebie, nawet sie cieszy, ze ktos go zmotywowal do wyjscia z budy. Quote
Ulka18 Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 NIe wydaje mi sie, zeby ważyl 15 kg. Na moje ok. 10-12 kg. Quote
kuzlik Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 trzeb aw piatek jakies Dyziowe zakupy porobic ;) Quote
lusinda Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 :) myślę że dla niego najlepszym prezentem będą ręce które będą go głaskać :) i ciepły kąt !!! no ale zakupy też się mu przydadzą;) Quote
lusinda Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 plan wygląda następująco: w piątek załatwiamy wszelkie formalności typu papiery adopcyjne itp. W piątek Dyzio śpi u kierowcy naszego :) i w sobotę koło 5 rano ruszają do warszawy, następnie Dyzio się przesiada do innego powozu :) i jadą Olsztyna. Kuzlik - czy może być ?:) Dowód osobisty niech "stracę" dam swój,bo będą na pewno wołać kto psa adoptuje. Chyba że prześlesz mi na priv dane z dowodu żeby podać, ale niewiem czy tak to przejdzie. wyślij mi na priv nr telefonu, trzeba żeby kierowcy mieli namiar do Ciebie co i jak. standardowo - jak coś nowego się dowiem - pisze :) Quote
KrystynaS Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Ale tempo i przyśpieszenie się zrobiło. Czyli Dyzio jedzie w piątek pojutrze, to już pewne?? Quote
lusinda Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 ale się ogadam :) ale już wiem że tak: z Dyziem przyjedzie umowa adopcyjna, i będzie trzeba ją podpisać i oddać kierowcy. Umowa jest za każdym razem jak wydajemy psiaki. więc pasowało by jednak twoje dane - wiec czekam na priv typu adres z dowodu, nr dowodu, telefon.... chyba tyle będzie potrzebne. Quote
kuzlik Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 dane poszly na priv,ciesze sie ,bardzo ;P Quote
Gosiapk Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 lusinda napisał(a):jak tylko się coś dowiem - napisze. ale się ciesze... ja pierdziu !:) Ale emocje lusinda, normalnie powinnaś książki przygodowe pisać :) kuzlik napisał(a):ja tez,wkoncu:) :cunao::cunao::cunao: Quote
lusinda Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 mimo że dziś święto - smsowo poustalamy kilak spraw. wieczorem się odezwę !!! tyry tyry ryr - Dyzio ma domeczek:Cool!: lalalala - Dyzio ma domeczek piri piripiripir - Dyzio ma domeczek :D Quote
Gosiapk Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 lusinda napisał(a):mimo że dziś święto - smsowo poustalamy kilak spraw. wieczorem się odezwę !!! tyry tyry ryr - Dyzio ma domeczek:Cool!: lalalala - Dyzio ma domeczek piri piripiripir - Dyzio ma domeczek :D :laola::laola::laola: Quote
omnia Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 :loveu::multi: Jojkum!!! super!!! to teraz czas na Reksia z bajki :)))) Quote
kuzlik Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 dzisiaj juz piatek :) jeszcze jeden dzien Dyzku,jeden :) Quote
Ulka18 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Niech jedzie bida z tego schronu, niech wreszcie zazna ciepla i prawdziwego domu ! :kciuki: Quote
KrystynaS Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 lusinda napisał(a):tyry tyry ryr - Dyzio ma domeczek:Cool!: lalalala - Dyzio ma domeczek piri piripiripir - Dyzio ma domeczek :D:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: To kiedy jedzie do tego swojego wyczekanego i wymarzonego domeczku??? Quote
kuzlik Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 dzisiaj rusza,ale dluga podroz go czeka,u mnie bedzie jutro ,mysle ze podwieczor,moze na obiad sie zalapie :) Quote
Recommended Posts