Jump to content
Dogomania

PILNE! Mieleckie babunie i dziadeczki od lat oczekujące na dom. :'(

Recommended Posts

• Replies 533
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halcia']DOdam jeszcz,ze Kajunia staruszka dojechała do P.z Warszawy.Pani karmi na raty,powolutku,powiedziała,ze niedługo pójda do weta na szczegółowsze badania i ze zdjecia wstawi na FB.Pytała jak długo Kaja była w scronisku...Pani zadzwoniła ze ja ma,zebym sie nie denerwowała.Akurat w tym momencie Aga wysłała mi SMS zebym dzwoniła do P.Groeli czy Kaja dojechała....:)Super,super!!!!!!!![/QUOTE]
WSPANIALA WIADOMOSC :klacz:

Posted

[quote name='KrystynaS']Kaja/Gabi w swoim domu !!! :bigcool: :bigcool: :bigcool:
Kajuniu długich i szczęśliwych lat u boku kochającego cię człowieka.

Ukłony dla Pani Barbary :Rose:[/QUOTE]

:Rose: :multi:

Posted

Przedstawiono nam ją jako Kaja, ale to z całą pewnością ona! (Od teraz mieszka z nami czyli Barbarą i Dorotą, bo my mieszkamy razem.) Wspólnie opiekujemy się dwoma kotkami, teraz trzema suniami, a od tego poniedziałku jeszcze dwoma szczurkami (Były porzucone na dworcu PKS Warszawa, w pudełku z karteczką: "zaopiekuj się nami") A co do Kai (Gabi). Jest wykąpana, nie ma już pcheł, obcięte pazurki-(jak nowa), jeszcze nie do końca wie co się dzieje ale mamy nadzieję że będzie jej u nas dobrze i w końcu się uśmiechnie, bo ma taki smutny pyszczek bidulka. Jest słodka i już bardzo ją pokochałyśmy i cieszymy się że ma już za sobą pobyt w schronie i transport (był długi i penie nieźle się zestresowała) Dziękujemy za przywiezienie jej do nas. Lucynko to najgrzeczniejsza sunia jaką kiedykolwiek widziałam możesz być spokojna, (nie przyniesie wam wstydu)

Cudowna wiadomość :) :) :)

Posted

Świetna wiadomość od pani Barbary :multi:
Bardzo się do Kai los uśmiechnął dając jej taki dom i taką opiekunkę, a właściwie dwie opiekunki.

A kto przyjmie pod swój dach dwa Dziadeczki - Reksia i Dyzia, aby zimą już nie zamarzały w schronisku.

Posted

Z naszego profilu Adopcje starszych psów :) https://www.facebook.com/psiegranemarzenia/posts/410532115666831?notif_t=share_comment

Wspólny,dwugodzinny prysznic z Kają-Gabi, potem tak ze trzy godziny intensywnego iskania i problem pcheł załatwiony bez chemii, ekologicznie :) Teraz będzie stosowne tycie, niedużo naraz ale często i tylko mokre jedzonko, bo zębów albo nie ma, albo są obłożone potężną warstwą kamienia. Ten kamień to nam zajmie dobrych kilkanaście dni. I duuuuużo grzania i spania i ile się tylko da przytulania i rozmawiania. Cieszę się razem z Wami i życzę z całego serca, żeby otworzyły się przed Wami jak najliczniejsze drzwi domostw dobrych ludzi.

Posted

sypia spokojnie, posłanie ma przy samym tapczanie pod moją reką. Obydwie noce około piątej kaja wstała,żeby się wysiusiać. Na razie pije mało wody, ale zastępuję jej to mięsną galaretką. Dziś od rana jesteśmy już w sklepie. Kaja po raz pierwszy uznała,że nie musi całego śniadania zjeść na jeden raz. Jest dobrze i spokojnie
wiadomosc od pani Barbary :D

Posted

ale wspaniała wiadomość... zazwyczaj tak było, jadła wszystko co jej dałyśmy odrazu, wiedziała że jak zostawi na później - inny psiak jej to zje. kochana sunieczka :)

Posted

Gosiapk napisał(a):
super :)
Może ktoś wyrożni? (7zł)

Wyróżniłam im na miesiąc. :)

Oby tylko ludzie się kontaktowali i to najlepiej przez e-maila, bo telefon w ogloszeniu jest do p. Kozioła, a on nie wiadomo co tam może do ludzi gadać. :roll:

Posted

Sabina02 napisał(a):
Wyróżniłam im na miesiąc. :)

Oby tylko ludzie się kontaktowali i to najlepiej przez e-maila, bo telefon w ogloszeniu jest do p. Kozioła, a on nie wiadomo co tam może do ludzi gadać. :roll:

NIe można by zmienić na tel. do którejś z wolontariuszek? :hmmmm: