Jump to content
Dogomania

PILNE! Mieleckie babunie i dziadeczki od lat oczekujące na dom. :'(

Recommended Posts

• Replies 533
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lusinda']Obiecuję poszukać jakąś "babeczkę" która pilnie potrzebuje domu.... już nawet mam chyba jakąś na myśli. Ale chciałam wstawić tutaj (chyba że zakładamy nowy wątek) Alusia:
Aluś starszy pies, podobno z depresji której nabawił się w schronisku - sam się rani, gryzie się:( Jest podejrzenie, że Aluś słabo słyszy.... ogólnie jest fajny pies, umie chodzić na smyczy, lubi towarzyszyć nam w różnych schroniskowych czynnościach - obserwuje nas :) naprawdę fajny - ale zarazem biedny psiak. Wstawiam tutaj Alka - może i jemu się poszczęści.

i kolejny dziaduniu - Tosiek. Dziadeczek, kiepsko z ząbkami więc raczej miękkie jedzenie - zazwyczaj dostaje od wolontariuszy.

Dyziek - poszczęściło Ci się bardzo bardzo że już Cie u nas nie ma... chociaż wolontariusze będą troszkę tęsknic :) jak Ci tam drogi kolego, grzeczny jesteś ?:)

Lusindo, serca nam lamiesz pokazujac kolejne bidy! :placz: Narazie jednak chcialabym zostac przy trzech pieskach na tym watku, bo nie chce zeby to byl grupowy watek staruszkow. Wtedy wszystkie zgina w tłumie. :shake:

Mam jeszcze prosbe do Ciebie. Czy moglabys mnie dodac jako host do wydarzenia dziadeczkow na FB? Chcialabym miec mozliwosc uaktualniania i przedluzania wydarzenia w miare potrzeb, a nowego nie chce robic, bo na tym jest juz sporo osob i nie chce zaczynac od poczatku.

http://www.facebook.com/#!/events/385184448221908/401905326549820/?notif_t=plan_mall_activity

Posted

[quote name='lusinda']jasne że mogę..... tylko jak się to robi ??:( przepraszam ale nie wiem[/QUOTE]

Lusindo, jak wejdziesz na wydarzenie dziadziow, to kliknij na "Edit" w prawym, gornym roku i tam w okienku przy "hosts" kolo swojego imienia dodaj moje i "save". Nie wiem czy istnieje polskojęzyczne menu na Facebook, ale tak to wyglada na anglojęzycznym.

Posted

Pora na "Reksiowy domek". Na weekendzie może trochę ogłoszeń zrobię, bo mu tamte chyba już wygasły:oops: Chyba że ktoś ostatnio jeszcze robił?
jakiś tekścik by się przydał bo ten mój... szkoda gadać...:oops:

Posted

[quote name='Sabina02']Lusindo, jak wejdziesz na wydarzenie dziadziow, to kliknij na "Edit" w prawym, gornym roku i tam w okienku przy "hosts" kolo swojego imienia dodaj moje i "save". Nie wiem czy istnieje polskojęzyczne menu na Facebook, ale tak to wyglada na anglojęzycznym.[/QUOTE]

Lusindo, ponawiam prośbę. :oops:

Posted

Pamelka nasza ulubienica odeszla i ZADNEJ informacji. Nic. Zero. Jaki mtoz byl to byl, ale Kierownik czy P.Iza zawsze pisali wiadomosc : 'pies X... z b...Y odszedl za Teczowy Most'. A UM ma to w dupie, ze pies nie zyje. Dopiero ktos z wolont musi isc, zeby zobaczyc puste miejsce w boksie i dopytywac gdzie jest dany pies. Wtedy ktos z pracownik powie :'zdechl' albo 'poszedl do adopcji'.

Posted

[quote name='lusinda']sprawdź teraz sabina :)[/QUOTE]

Nadal nie jestem dodana. :-( Moze to dlatego ze wydarzenie juz sie skonczylo? Moze przedluz go najpierw a potem mnie dodaj, co?

• 2 weeks later...
Posted

Reksio sobie mieszka z drugim dziadeczkiem, Jak się ma? boi się ludzi dalej, tzreba długo przy nim posiedzieć żeby podszedł do ręki.... poproszę weta żeby popatrzył w jakim stanie zdrowia jest Reks - może uda się coś wykombinować.