Energy Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Ewab ale masz cudne, cierpliwe boksie:) a mały to dranny cukiereczek:) Quote
savahna Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Trzeba przyznać,że charakterny kurdupelek.:evil_lol::evil_lol: Życzę dużo cierpliwości ewobe.:diabloti:;) Quote
Justyna Lipicka Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 jaka słodziutka zadziora z niego:):) Quote
ewab Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Poszedł do Rudzi jeszcze jeden filmik. Wczoraj nie chciał się wysłać. Zobaczcie jaki Rubik jest sprawny pomimo, że nie chodzi. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='ewab']Poszedł do Rudzi jeszcze jeden filmik. Wczoraj nie chciał się wysłać. Zobaczcie jaki Rubik jest sprawny pomimo, że nie chodzi.[/QUOTE] A doszedł, ja już widziałam ale nie wstawię bo nikt nie zainteresowany ... Quote
Energy Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca']A doszedł, ja już widziałam ale nie wstawię bo nikt nie zainteresowany ...[/QUOTE] No weź:razz: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 No trochę lepiej ;) to wrzucam zaraz do przesłania ;) Quote
Incia Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Komu pomidorki, komu? Zapraszam na ekspresowy bazar ekologiczny: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235661-Ekologiczny-przecier-ze-spi%C5%BCarni-wegielkowej%21-Do-18-10-godz-23%21%21%21[/url] Quote
Rudzia-Bianca Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 No to dłużej nie będę się nad Wami znęcać bo filmik jest boski . Ewab :loveu: [video=youtube;LNbTIeZglRo]http://www.youtube.com/watch?v=LNbTIeZglRo&feature=youtu.be[/video] Quote
ewu Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Rubisiu wybacz [B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]Szukamy transportu na jutro rano z Kluczborka do Grudziądza dla sparaliżowanego jamniczka, jeśli nie znajdziemy zostanie uśpiony. Oczywiście za zwrot paliwa.[/COLOR][/SIZE] [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235162-Sparali%C5%BCowany-jamniczek-b%C5%82agamy-o-pomoc-!/page11[/url] [/B] Quote
Energy Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Rubiś na pewno ma bateryjkę w doopce, bo inaczej się nie da wytumaczyć jego nakręcenia:loveu: Ewu mogę tylko trzymać kciuki... Quote
ewu Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Filmik cudny, Rubisiu jesteś niesamowity:) Quote
togaa Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [QUOTE]Rubiś na pewno ma bateryjkę w doopce, bo inaczej się nie da wytumaczyć jego nakręcenia:loveu: [/QUOTE] Jest niesamowity. Jak taki mały gokart. Te zwroty....:crazyeye: Quote
ewab Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='togaa']Jest niesamowity. Jak taki mały gokart. Te zwroty....:crazyeye:[/QUOTE] Właśnie te piruety chciałam pokazać. Tyle, że nie można za nim możną nadążyć...:diabloti: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='ewab']Właśnie te piruety chciałam pokazać. Tyle, że nie można za nim możną nadążyć...:diabloti:[/QUOTE] Niesamowicie szybki jest . Quote
ulvhedinn Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='ewu'][B][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235162-Sparaliżowany-jamniczek-błagamy-o-pomoc-!/page11[/URL] [/B][/QUOTE] [B]Proszę - pomóżcie- ten psiaczek potrzebuje na już tymczasu!!!!!!!! Bez osoby która podejmie się opieki nad nim - zostanie uśpiony!!!!!!![/B] Quote
paula_t Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Twoje psiny ewab to mają do tego diabła anielską cierpliwość. Skacze toto, zaczepia, podgryza:evil_lol: Quote
Justyna Lipicka Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Niezła paskuda z niego;) i do tego perszing:D Quote
maniusia Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Witajcie cioteczki może którejś z was obiło się coś o uszy o owczarku collie do adopcji. zdajemy sobie sprawę że pewnie nie ma szans na znalezienie takiego pieska ale chciałam spróbować, mój dobry przyjaciel który ma dom z dużym ogrodem i bardzo zależy mu na tej rasie poprosił mnie o pomoc w znalezieniu takiego pieska więc jeśli coś wiecie będę wdzięczna za wszelkie informacje :) buziaczki dla Rubisia Quote
Avaloth Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 [quote name='maniusia']Witajcie cioteczki może którejś z was obiło się coś o uszy o owczarku collie do adopcji. zdajemy sobie sprawę że pewnie nie ma szans na znalezienie takiego pieska ale chciałam spróbować, mój dobry przyjaciel który ma dom z dużym ogrodem i bardzo zależy mu na tej rasie poprosił mnie o pomoc w znalezieniu takiego pieska więc jeśli coś wiecie będę wdzięczna za wszelkie informacje :) buziaczki dla Rubisia[/QUOTE] Jest fundacja zajmująca sie collie w potrzebie, może akurat coś koledze wpadnie w oko: [URL]http://www.drlucy.pl/[/URL] ;) Rubiś na każdym filmiku coraz lepszy, już cała moja rodzinka mu kibicuje i co chwilę o niego pytają :lol: Łobuz mały Quote
ewab Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Dziś Rubik walczył z Lusią (boksia) o szarpaka. W zasadzie to fruwał za szarpakiem, ale nie odpuścił:). Quote
Recommended Posts