AMIGA Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 A ja sama tego nie robiłam, więc nie moge nic radzić. Za to mam denerwującą sytuację z moim kompem, bo mi nie wyświetla masę zdjęć! I to nawet takie, które sama wstawiam przez fotosik. Nie wiem od czego to zależy, że jedne zdjęcia mi sie wyświetlają, a inne nie:cool1: Quote
monita Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 PyZula wariowała dzisiaj na "śniegu" :razz: Quote
weszka Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 monita napisał(a):PyZula wariowała dzisiaj na "śniegu" :razz: Oj tak, moje też się rano załapały :) Quote
monita Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Wczoraj śnieg - a dzisiaj załapała się na "meeega" błoto na łace :p i dawaj szaleństwo :diabloti: PyZula przyszła brudna od ogonka po nos a ja, po sam tyłek :p Quote
monita Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 No więc napiszę co u Zuli ( to dla tych wszystkich co tu wchodzą, tylko nic nie piszą ) ;-) Miała oficjalnie chodzić w kagańcu, ale jednak nie chodzi :shake: Na spacerach ciągle wariuje :diabloti: Raz słucha, raz nie ;-) Będą obiecane zdjęcia, tylko nie wiem kiedy :eviltong: ( tzn jak kupię w końcu ładowarkę ) Ale pewnie wybaczycie mi spóźnienie ;-) Quote
AMIGA Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 monita napisał(a):No więc napiszę co u Zuli ( to dla tych wszystkich co tu wchodzą, tylko nic nie piszą ) ;-) Ale pewnie wybaczycie mi spóźnienie ;-) A dla tych, którzy wchodza i piszą też coś napiszesz? Strasznie dawno już nie widziałam Pyzulca. Niestety z moimi nie za bardzo mogę się wybrać na wspólny spacer, bo okrutnie im kłapią kłapaczki na inne psy! Quote
monita Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Hmmm ... Możesz odwiedzić koleżankę na Zgody ( pójdziesz bez psów ) a ja przy okazji wyjdę do parku z PyZulcem ;) Quote
AMIGA Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Tak trzeba będzie zrobić, ale to już chyba po święcie:loveu: Quote
monita Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Lub możesz przyjść do mnie na ciacho i kawkę ;) Quote
AnkaG Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Ja będę z wami mentalnie na spotkanku ... ;) Quote
Hala Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Py-Zulka...nasza kochana Pyzia. :diabloti: Quote
monita Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 AnkaG z Tobą, to się spotkamy osobiście w Szczecinie :mdrmed: Quote
kaLOlina Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 no prosze prosze...Pyzulka to takie male ADHD prawda? ;) hihihih monita wybaczymy ci spoznienie ze zdjeciami bo Pyzia jest tak pieknaaaa;) Quote
monita Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Oj ADHD jak nic :diabloti: Zdjęcia będą w tygodniu ;) Quote
monita Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Napiszę coś i tutaj :p Wszystkie wątki znajomych są gorące, pełne zdjęć :p a u nas ciszaaa ... Jak jutro się zmobilizuję, to skoczę po ładowarkę i będą zdjęcia laluni :razz: Quote
AnkaG Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 No wreszcie bo ja cudną Pyzulkę lubię oglądać. A chłopaczka też pokazuj. :eviltong: Quote
monita Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Postaram się ;) Chłopaczek wczoraj był podcinany ;) Muszę się jutro zebrać i zrobić zdjęcia ( w końcu ) :p Jak nie będzie padać, to będą ze spaceru :razz: Quote
monita Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Zmykam z dogo :p Obowiązki wzywają, a przy okazji kupię ładowarkę i wieczorkiem zapraszam do obejrzenia zdjęć :razz: Quote
monita Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Muszę wszystkich zmartwić :shake: Zdjęć nie będzie ... Byłam dzisiaj z PyZulą na meega spacerze :p Oczywiście musiała się taplać w zimnej wodzie :diabloti: Niestety apart został w domu ( bo ładowały się akumalotory ) Teraz zdjęcia nie bardzo wyjdą, więc będą jutro :p Quote
monita Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Uffff - przynajmniej mi się nie oberwało ;) Quote
monita Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Mam dla Was prezent :p w końcu :diabloti: Dwa pies ;) Quote
monita Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Dwa zdjęcia Maksa :p W koszyczku ( PyZula też się do niego pcha ) :diabloti: Wygląda trochę jak wypłosz - ale ostatnio, nie jest w formie :shake: Quote
monita Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 A teraz potwór ( patrzcie jakie ma zarośnięte łapska ) PS Dzisiaj będzie podcinanko :p będą zdjęcia ;) Taki mam nosiar :loveu: Quote
Recommended Posts