monita Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Hmmm ... znowu nie widzę postów :shake: Quote
AMIGA Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Monita mogę Ci ofiarować pojemnik Royalowski bo dla mnie jest za duży:lol: Quote
monita Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Dzisiaj miałam chwile grozy ( w nocy i rano ) :huh: Mam takiego dziwnego kwiatka w pokoju ( podobno trujący ) a PyZula wszamała liście :tard: skończyło się na wymiotowaniu ... ufffffff :mdleje: Quote
monita Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 AnkaG napisał(a):nooo zadowolona - patrzy co spsocić ;) Święte słowa :cool1: Quote
AMIGA Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='monita']AMIGA ten na 15 kg :crazyeye: Aż muszę sprawdzić - tam nic nie piszą na ile kg on jest, ale pewnie 15 kg się tam spokojnie zmieści, bo jest wieeeelki Quote
monita Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 AMIGA mam pomysła :diabloti: Zróbmy transakcję wymienną ;) Ty mnie ofiarujesz, wielkie pudło, a ja Tobie takie na 6 kilo karmy :p Co Ty na to :razz: Quote
monita Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 No więc tak - zajście z kwiatkiem było tylko chwilowe :p Wczoraj już nic się nie działo :multi: Quote
monita Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 DO AMIGI :diabloti: Wkleję tutaj ( jak dam na bazarek, to od razu wzbudzą zainteresowanie ) kartki, które mogę zaoferować do kupienia :p Ostatecznie - po mojej przeróbce, będą wyglądać troszkę inaczej :eviltong: Quote
AMIGA Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Monito jestem absolutnie za wymaną pudełek na karmę :multi: A karteczki są wspaniałe - zwłaszcza dwie pierwsze :loveu: Pyzulec jest przesłodki! Ten nochal to tzreba tylko całować i całować!!!:loveu: Quote
monita Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Super ( chodzi o pudełka ) więc się jakoś "stykniemy" ;) w tygodniu :p Kartki są na papierze fotograficznym ( taki połyskliwy ) Druga ich część, to będzie tekturka ( biała, gruba kartka ) z życzeniami. Wszystko będzie połączone ozdobnym sznureczkiem :razz: Jest ich 35 ale nie wiem ile tamta Pani zamówi ;) Będą kolejne edycje ( już całkowicie robionych moimi ręcami ) Więc będzie w czym wybierać :p Nochal jest całowany :loveu: Tylko cały czas ma taki, zniszczony i suchy :shake: Tak jak jedno oczko ... to po schronisku :shake: Quote
AMIGA Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Super jeśli chodzi o karteczki i super jeśli chodzi o pojemniki i super jeśli chodzi o całowany nochal :loveu: No niestety - te nasze schroniskowe "nabytki" mają "wady", ale za to darza nas niesamowicie wyjątkową miłością :loveu: Quote
monita Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Mnie to nie przeszkadza ... tylko jakoś mnie jej żal :p AMIGA tryskasz humorem - to przez powrót do sieci :diabloti: Quote
AMIGA Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Monito nie zauważyłaś, że ja z reguły tryskam humorem? Nawet jak mi w duszy smutno?? Ale oczywiście fakt powrotu do sieci nie jest bez znaczenia :evil_lol: Quote
monita Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Zauważyłam - ale byłam przekonana, że dzisiaj, to sieć na Ciebie tak wpłynęła :diabloti: Quote
AnkaG Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 To nie tylko schron ale i poprzedni właściciele się przyczynili. :shake: U mnie zdrowotnie Nuka OK ale psychika ... Ale futro to ma Pyzulec zajebi .... Quote
monita Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Futro czeka na trymowanie już z miesiąc :diabloti: Quote
AnkaG Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 monita napisał(a):Futro czeka na trymowanie już z miesiąc :diabloti: Monita ja mówię o jakości !!!! Gęste, błyszczące - cuuudo. Quote
AnkaG Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Łapki feee. Ja ostatnio takie kupowałam i surowe im na ogrodzie rzucałam. Te pazurki. :cool3: Quote
Recommended Posts