Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dzisiaj miałam chwile grozy ( w nocy i rano ) :huh:

Mam takiego dziwnego kwiatka w pokoju ( podobno trujący ) a PyZula wszamała liście :tard: skończyło się na wymiotowaniu ... ufffffff :mdleje:

Posted

[quote name='monita']AMIGA ten na 15 kg :crazyeye:
Aż muszę sprawdzić - tam nic nie piszą na ile kg on jest, ale pewnie 15 kg się tam spokojnie zmieści, bo jest wieeeelki

Posted

AMIGA mam pomysła :diabloti:

Zróbmy transakcję wymienną ;) Ty mnie ofiarujesz, wielkie pudło, a ja Tobie takie na 6 kilo karmy :p

Co Ty na to :razz:

Posted

DO AMIGI :diabloti:

Wkleję tutaj ( jak dam na bazarek, to od razu wzbudzą zainteresowanie ) kartki, które mogę zaoferować do kupienia :p

Ostatecznie - po mojej przeróbce, będą wyglądać troszkę inaczej :eviltong:

Posted

Monito jestem absolutnie za wymaną pudełek na karmę :multi:
A karteczki są wspaniałe - zwłaszcza dwie pierwsze :loveu:
Pyzulec jest przesłodki! Ten nochal to tzreba tylko całować i całować!!!:loveu:

Posted

Super ( chodzi o pudełka ) więc się jakoś "stykniemy" ;) w tygodniu :p

Kartki są na papierze fotograficznym ( taki połyskliwy ) Druga ich część, to będzie tekturka ( biała, gruba kartka ) z życzeniami. Wszystko będzie połączone ozdobnym sznureczkiem :razz: Jest ich 35 ale nie wiem ile tamta Pani zamówi ;) Będą kolejne edycje ( już całkowicie robionych moimi ręcami ) Więc będzie w czym wybierać :p

Nochal jest całowany :loveu: Tylko cały czas ma taki, zniszczony i suchy :shake: Tak jak jedno oczko ... to po schronisku :shake:

Posted

Super jeśli chodzi o karteczki i super jeśli chodzi o pojemniki i super jeśli chodzi o całowany nochal :loveu:
No niestety - te nasze schroniskowe "nabytki" mają "wady", ale za to darza nas niesamowicie wyjątkową miłością :loveu:

Posted

Monito nie zauważyłaś, że ja z reguły tryskam humorem? Nawet jak mi w duszy smutno??
Ale oczywiście fakt powrotu do sieci nie jest bez znaczenia :evil_lol: