Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ależ było szaleństwo! Pyzula jest OBŁĘDNA wprost OLŚNIEWAJĄCA :iloveyou: Normalnie oszaleć można na jej punkcie :mdleje:co zresztą już dawno zrobiłam i tylko się nasila. Więc powiedziałam monicie że jak jej zginie to będzie wiedziała gdzie szukać :siara:
Jest wytrymowana, odrosła broda, grzywka, łapki, postawa wystawowa - no miodzio :loveu: Ma sznaucerzy cudny charakter - kochany :loveu:
Zabieram się za obróbkę zdjęć bo mam ich 113 i filimik :p

Posted

Pyza jest rzeczywiście śliczna. Gdyby poszła na wystawę bez problemu by skosiła medal.
To prawda - ciotki sznaucerowe miały do niej nosa od początku ;)
KaLOlina super te zdjęcia porównałaś :D Rzeczywiście ta sama poza tylko coś jakby pies nie ten ;)

Posted

To jest po prostu niesamowite! Taka metamorfoza! Jak ktoś mógł oddać do schroniska takiego pięknego pieska!!!!!!! Monita - masz szczęście, że mam Amigę no i teraz Bonuska, bo gdyby nie moja zołzowata Amiga, to Pyzula napewno by do mnie trafiła :loveu:

Posted

Hala napisał(a):
co za piękna fryzura. Jestem pod wrażeniem.

W dodatku Monita sama ją ufryzowała! Skończyła kurs strzyżenia. I ma do tego talent bo Pyza jest zrobiona na medal!

Posted

WITAM :multi:

Wróciłam już na dobre :p Jeszcze tylko małe poprawki z kompem i znowu będę tutaj częstym bywalcem ;)

Widzę, że wszyscy zadowoleni z upragnionych zdjęć :razz:

AMIGA strzyżenie PyZulca wcale nie było łatwe :diabloti: Przeszło dwie godziny zeszło na jej trymowanie :cool1: Gorzej było z podstrzyżeniem sierści na głowie, bo tu się zaczęły schody :p Trochę się wierciła i pokazywała żeby :diabloti: Widać, że zabieg strzyżenia jest dla niej obcy, ale za każdym razem reaguje już z mniejszą paniką :multi: