weszka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Ależ było szaleństwo! Pyzula jest OBŁĘDNA wprost OLŚNIEWAJĄCA :iloveyou: Normalnie oszaleć można na jej punkcie :mdleje:co zresztą już dawno zrobiłam i tylko się nasila. Więc powiedziałam monicie że jak jej zginie to będzie wiedziała gdzie szukać :siara: Jest wytrymowana, odrosła broda, grzywka, łapki, postawa wystawowa - no miodzio :loveu: Ma sznaucerzy cudny charakter - kochany :loveu: Zabieram się za obróbkę zdjęć bo mam ich 113 i filimik :p Quote
Hala Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 jestem bardzo ciekawa tej pięknosci. :) Quote
weszka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 A więc zaczynamy :) Na początek seria z samą Pyzulą Taka jestem piękna :loveu: właśnie taka :loveu: i z profilu też pięknota :loveu: Quote
weszka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 a taka jestem grzeczna :evil_lol: umiem siadać i podawać łapę! I co tu dużo gadać jestem urodzoną fotomodelką! oj zmęczyłam się i jeszcze bardzo lubię kijaszki Quote
weszka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 A teraz zdjęcia z szaleństw :p ONy kontra sznaucery :evil_lol: no i poniewierka skoki i galopady tarzanie sekundkę odpoczniemy ale nie dłużej Quote
weszka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 takie z nas kumpelki i jeszcze się maleńki labek przypałętał Quote
weszka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Tutaj jest więcej szalonych fotek http://picasaweb.google.pl/weszka12/PyzaDirkiNaSpacerze Quote
AnkaG Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Jaaaa ... Ale Zulka śliczna. Jaki ma włos. :crazyeye: Quote
weszka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 No śliczna, śliczna i kochana :) To jeszcze proszę filmik http://pl.youtube.com/watch?v=qB8JkDL3wTs - ciężko było cokolwiek złapać ;) Quote
kaLOlina Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 piekna jest!!!! a ja ja pamietam taka- na spacerku ze mna;) hahah widac roznice ale poza ta sama;) Quote
BIANKA1 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 A ja ją pamiętam z Wrocławia . :cool3: PyZulka jest prześliczna :loveu: Quote
AnkaG Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 No piękna i jaka zwariowana ... A my z Weszką za to byłyśmy zdania, że to prawdziwy sznupek ... Ma super kątowanie tylnych łapek ... :lol: Quote
weszka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Pyza jest rzeczywiście śliczna. Gdyby poszła na wystawę bez problemu by skosiła medal. To prawda - ciotki sznaucerowe miały do niej nosa od początku ;) KaLOlina super te zdjęcia porównałaś :D Rzeczywiście ta sama poza tylko coś jakby pies nie ten ;) Quote
AMIGA Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 To jest po prostu niesamowite! Taka metamorfoza! Jak ktoś mógł oddać do schroniska takiego pięknego pieska!!!!!!! Monita - masz szczęście, że mam Amigę no i teraz Bonuska, bo gdyby nie moja zołzowata Amiga, to Pyzula napewno by do mnie trafiła :loveu: Quote
Hala Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 co za piękna fryzura. Jestem pod wrażeniem. Quote
weszka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Hala napisał(a):co za piękna fryzura. Jestem pod wrażeniem. W dodatku Monita sama ją ufryzowała! Skończyła kurs strzyżenia. I ma do tego talent bo Pyza jest zrobiona na medal! Quote
AMIGA Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 No proszę, proszę. A ja się sama boję Amigę fryzować! Ona mi się zaraz kładnie i tyle z tego fryzjerowania jest:shake: Quote
monita Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 WITAM :multi: Wróciłam już na dobre :p Jeszcze tylko małe poprawki z kompem i znowu będę tutaj częstym bywalcem ;) Widzę, że wszyscy zadowoleni z upragnionych zdjęć :razz: AMIGA strzyżenie PyZulca wcale nie było łatwe :diabloti: Przeszło dwie godziny zeszło na jej trymowanie :cool1: Gorzej było z podstrzyżeniem sierści na głowie, bo tu się zaczęły schody :p Trochę się wierciła i pokazywała żeby :diabloti: Widać, że zabieg strzyżenia jest dla niej obcy, ale za każdym razem reaguje już z mniejszą paniką :multi: Quote
weszka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 No nareszcie Monita! Już czas na powrót! Jak widzisz u Pyzuli nie brak gości :) Quote
monita Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Tyle mnie nie było, że nie mam zielonego pojęcia, co się teraz, tutaj dzieje :shake: Ale cieszy mnie fakt, że u Zulci byli stali bywalcy :razz: Quote
AnkaG Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Monita czekamy na opowieści ... A tak wogóle to masz pięknego psa ...:razz: No dwa piękne ... Quote
monita Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Dwa, dwa :mdrmed: Będą opiwieści ... :razz: Będą zdjęcia ... :razz: Tylko muszę się ze wszystkim odrobić :cool1: Quote
Recommended Posts