monita Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Zulcia dzisiaj, całe przedpołudnie spała w łóżku ;) Niestety sesji nie będzie :eviltong: Quote
weszka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Taka dziś senna pogoda więc dobrze wybrała damulka :) Quote
monita Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 No tak ;) Tak się usadowiła, że szkoda było mi jej zganiać :p Quote
AnkaG Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Widzę, że chodzisz po dogo a nam nic nie chcesz napisać - żadnej historyjki z życia Pyzulki ... :lookarou: Quote
AMIGA Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Pyziula, Pyziula, Pyziula - my chcemy zdjęcia!!! Quote
monita Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Ehhh zdjęcia i zdjęcia :eviltong: ( teraz już wiem jak to jest, kiedy męczę na innych wątkach o zdjęcia ) :diabloti: Postaram się :p Quote
monita Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 AnkaG napisał(a):Widzę, że chodzisz po dogo a nam nic nie chcesz napisać - żadnej historyjki z życia Pyzulki ... :lookarou: Chodzę, ale tylko jak mam czas :eviltong: Żeby napisać coś z życia PyZuli, to trzeba ... baaardzo dużo czasu :cool1: Quote
monita Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 OK "zlitowałam" się nad Wami ;) Za chwilkę będą zdjęcia PyZulci :p Quote
monita Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Trzy świeżutkie fotki, spacjalnie dla wszystkich PyZo - fanów ;) Nie będę pozować :eviltong: Ahhhh, kobieta zmienną jest :p Witam wszystkich ;) Jak widać na załączonym wyżej obrazku, Zula ma dzisiaj "brzydkie" oczko :shake: Rano miała zaropiałe a od wczoraj, utrzymuje się bardzo duże, zaczerwienienie oka. :shake: Zakropiłam je Atecortinem. Quote
BIANKA1 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Śliczna PyZula :loveu: Ale się jej fuksło , że trafiła do Ciebie :lol: Quote
magdyska25 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 o masz jaka zmiana!!!!! wspaniały psiak i jaki zadbany aż miło popatrzeć:):):) Quote
monita Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 HiHi nie ma to jak dobra reklama, że będą zdjęcia ( u Bonusika na wątku ) :diabloti: Quote
monita Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 BIANKA1 napisał(a):Śliczna PyZula :loveu: Śliczna, tylko jaka niegrzeczna :diabloti: To już nie ten "wystraszony kołtunek" :p Quote
monita Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Hmmm niech się zastanowię ;) Uparta, uparta i jeszcze raz uparta :p Ale lubię to :eviltong: Quote
AnkaG Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 monita napisał(a):Hmmm niech się zastanowię ;) Uparta, uparta i jeszcze raz uparta :p Ale lubię to :eviltong: Nie uparta tylko z charakterem ... Quote
monita Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Tak, wiem ;) A co napsociła ( kiedyś ) to opiszę później :p Quote
weszka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 monita napisał(a):Hmmm niech się zastanowię ;) Uparta, uparta i jeszcze raz uparta :p Ale lubię to :eviltong: Pyzulka ma sznaucerzy koffany charakter i tyle :p :diabloti: Jak wiadomo za to je kochamy :loveu: Quote
AMIGA Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 I ja tu wreszcie wpadłam! No proszę, prosze jak to miło oglądać podłogi nie pokryte reklamówkami :evil_lol: Śliczna Pyzulka - jakżeby mogło być inaczej? Ona przecież jest sznauciem - musi mieć charakterek A co z tym oczkiem? Zadrapała sobie, czy to efekt zabaw z Maksiem? Quote
monita Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Oczka do czasu do czasu, robią się czerwone i ropieją :roll: Quote
monita Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 AMIGA napisał(a):I ja tu wreszcie wpadłam! No proszę, prosze jak to miło oglądać podłogi nie pokryte reklamówkami :evil_lol: Śliczna Pyzulka - jakżeby mogło być inaczej? Ona przecież jest sznauciem - musi mieć charakterek A co z tym oczkiem? Zadrapała sobie, czy to efekt zabaw z Maksiem? Zdjęcia specjalnie dla Ciebie :p bo mnie ostatnio pogoniłaś ;) Śliczna dziewczyna z charakterem :razz: Quote
monita Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Lubi, to mało powiedziane ( napisane ) ;) Quote
AnkaG Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 No to pewnie zasypuje oczy piachem i stąd te stany zapalne ... Tak mi sie wydaje. U mnie Keysi po takim mocnym kopaniu raz złapała zapalenie ... Dobre też jest na oczy sulfa coś tam Quote
monita Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Hmmm tylko ona kopie ziemi :eviltong: A poważnie, to jedno oko ( to które było pokazane na jdenym zdjęciu ze schroniska ) ma "zniszczone" - brzegi oczka ma "wyskubane" lub podrapane i właśnie to oczko, często jej ropieje :roll: Narazie aplikuję Atecortin, jak nie pomoże, to pomyślimy nad czymś innym :cool1: Quote
Recommended Posts