monita Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Dzisiaj byłyśmy z weszką i Dirki na spacerze :p Było bardzo fajnie do momentu kiedy nie zaczął sypać śnieg - totalna zamieć :crazyeye: Dobrze, że spacer dobiegał już końca ... ufffff :p Nie chę myśleć jak byśmy wyglądały :confused: Zdjęcia trochę niewyraźne, ale nie mogłam ustawić aparatu :niewiem: Jeszcze jak było ładnie - w drodze :p Biegi :diabloti: Co tam się ciekawego dzieje :razz: Zawsze można coś wylizać z chodnika :diabloti: Idę pić herbatkę na rozgrzanie :p Quote
monita Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 No nie - znowu to samo :mad: Wstawiam upragnione zdjęcia, a nikt nie raczy zajrzeć :mad: Quote
AMIGA Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Sory, ale nie mialam wczoraj w ogole polaczenia! I nie mialam jak zobaczyc zdjec. Ale macie fajnie!!! Szkoda, ze mnie nie bylo z Wami. Juz to widze, jak PyZulka szalała z Dirkulcem, bo widziałam, do czego obie są zdolne. Super!!!!! Quote
monita Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Będzie jeszcze mała, to trzeba się spotkać churmem ;) Quote
AMIGA Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Tylko to churmem może się odbyć bez moich potworków. Bo i Amiga jest cięta na dziewczyny a też i Bonusik strasznie obszczekuje wszystko co się rusza! Quote
monita Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 PyZula na wieczornych spacerach dostała totalnego fioła :diabloti: Cały czas skakała na mnie i tarmosiła pyskiem śnieg :p Quote
monita Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 No i dzisiaj też było bieganie po śniegu :diabloti: Może później wezmę aparat i porobię zdjęcia :p Pogoda okropna - zwłaszcza jak spoglądam na zdjęcia znad morza :shake: Quote
weszka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Ja dopiero dziś dotarłam - dogo tak chodzi że nie mam cierpliwosci czekać :/ Nie narzekaj Monita - to dopiero poczatek! A psy mają radochę :) Quote
monita Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Ja z tych, co lubią ponarzekać :diabloti: A jesli chodzi o dogo, to wymiękam :mdleje: Quote
monita Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Mam prezent dla wszystkich miłośników śniegu :razz: PS : Taką zimę, to i ja lubię :-P Quote
monita Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Dzisiaj już nie będę wstawiać, ale jutro ( jak dam radę ) ;) to wrzuce zdjęcia PyZuli i spóły :p Quote
AMIGA Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Nie powiem, że niecierpliwie czekamy na zdjęcia, bo mi tu zaraz ktoś wytknie, że ja zbyt mało zdjęć wstawiam w wątku Bonusika, Ale czekamy na zdjęcia, czekamy:p Quote
monita Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Dzisiaj nie będzie zdjęć ( wiem piszę tak cały czas ) ale zanim się wgrają :diabloti: Quote
monita Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Dzisiaj nie będzie zdjęć ( wiem piszę tak cały czas ) ale zanim się wgrają :diabloti: Quote
monita Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Dzisiaj już nic nie wstawię ( pewnie się powatarzam ;) ) ale cały czas mam problemy z zalogowaniem :shake: Quote
AMIGA Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Wiedziałam, wiedziałam - a ja wstawiłam u siebie :evil_lol: Quote
monita Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Wczoraj jak pisałam swojego posta, to zastanawiałam się jak go skomentujesz ;-) Nie mogę wstawić zdjęć :angryy: Quote
AMIGA Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Jakbyś wstała tak wcześnie jak ja, to by Ci się udało nas uszczęśliwić fotkami :evil_lol: Quote
Recommended Posts