Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale jest naprawdę pieknym okazem sznupka. Ech szkoda że tak daleko mieszkacie, bo chciałabym ja na zywo zobaczyć ...

U mnie najlepszy numer był jak pieski (wtedy 3 i mieszkalismy w bloku) wyciagnęły olej z szafki (pełna butelka).
Elegancko otworzyły plastikowy klips rozlały całą po kuchni i korytarzu, opiły sie , narzyga...

Fajnie sie sprzątało - mazało się to totalnie ....

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

AnkaG napisał(a):
Ale jest naprawdę pieknym okazem sznupka. Ech szkoda że tak daleko mieszkacie, bo chciałabym ja na zywo zobaczyć ...

Jej, ale wszyscy ją chwalą :oops:

AnkaG głowa do góry, często bywam nad morzem :razz:

Posted

Mój poprzedni pies wypił cały garnek pełen ciepłego oleju po frytkach. Oczywiście było "poślizgowo" na podłodze i to nie tylko z powodu wylanego oleju :evil_lol:
Monita - to nie tylko ja Cię pogonilam:oops: Ini także domagali sie zdjęć, ale warto było Cię pogonić :multi:

Posted

"pyroki" takie są ;)

A oczko ma się lepiej. Dzisiaj rano było mniej zaropiałe i czerwone :fadein:

Muszę dorwać aparat, to jutro zrobię kilka zdjęć ( może na spacerze ) :diabloti: Ale nie obiecuję, że będą ( nie mogę się zebrać do sklepu po nową ładowarkę ) :cool1:

Posted

monita napisał(a):
"pyroki" takie są ;)

Ale nie obiecuję, że będą ( nie mogę się zebrać do sklepu po nową ładowarkę ) :cool1:

To lepiej sie zbierz :mad:;)
A z oczkami to już tak chyba jest, że nie za szybko się leczą. Mam przykład Bonuska. Wciąż mi się wydaje, że już jest lepiej, to za chwilkę znowu oczko bardziej czerwienieje :shake:

Posted

AMIGA napisał(a):
To lepiej sie zbierz :mad:;)
A z oczkami to już tak chyba jest, że nie za szybko się leczą. Mam przykład Bonuska. Wciąż mi się wydaje, że już jest lepiej, to za chwilkę znowu oczko bardziej czerwienieje :shake:

Dobrze, dobrze :eviltong:

Jak byłam kiedyś u weta, to Zula dostała zastrzyk i doraźnie Atecortin do zakrapiania ( został jeszcze, więc teraz jej zakrapiam ) Ale ona ogólnie ma zaczerwienione oczy, raz bardziej, raz mniej :niewiem:

Posted

Bonuś np ma wyraźnie bardziej podrażnione oczy jak dłużej biega po trawce, ale nie po deszczu, tylko po takiej bardzo wyschniętej. On się uwielbia tarzać w tej trawce a potem ma zaczerwienione te oczka

Posted

A moje i jedno i drugie :mad: Część na siebie, a część do paszczy! No i wtedy nic tylko ubić gamonia bo nawet jak się wypierze to i tak smród pozostaje :diabloti::cool3:

Posted

Moje też wciąż mają jakieś trofea znalezione w trawce, czy w krzaczkach. A zastanawiam sie nad ludźmi! Jak sie komuś chce wynieść z domu jakiegoś gnata i wyrzucic na trawniczek??? Dodatkowo ja spaceruję po trasie zjadaczy kurczaczków nabytych na stacji Statoil w KFC. I chyba okolice mojego domu to akurat czas, kiedy kończy się zjadać nóżki z kurczaczka i oczywiscie kosteczki nie mogą zaśmiecać samochodu, tylko trzeba je wywalić przez okno :mad:

Posted

Od dzisiaj PyZula oficjalnie chodzi w kagańcu :angryy: Rano znowu wpierdzieliła kości z kurczaka ( i to nie z jednego ) :mad:

Ktoś musiał siedzieć na ławce i jść, tylko zamiast wywalić do śmietnika ( który jest obok ławki ) to wolał wywalić za siebie :angryy:

Posted

monita napisał(a):
Na jakich stronach, pomniejszczacie zdjęcia do avatar'a ??

Na fotosiku i imageshack nie pomniejszyło mi zdjęć ??

Ja pomniejszam zdjecia w paint (syn mi tak kazał) i dopiero wtedy daję na Imageshack. Wtedy szybciej się ładują.