Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Aparat jak się da naprawić, to będzie niebawem sprawny.

Najbardziej nie mogę przeboleć zdjęć, które miałam wstawić po fryzjerze :cool1:

Posted

Zulka ma się dobrze :p

Niestety nie mogę tego udokumentować na fotografii, gdyż padł mi aparat :shake:

Cały czas uczymy się posłuszeństwa ( co różnie wychodzi ) ale ogólnie Zula reaguje na komendę : stój, siad i łapa ;)

Kiedy tylko mam więcej czasu, zabieram ją na długie spacery :mdrmed: Kiedyś jechała, nawet tramwajem :razz:

Czasami na spacerze, pójdzie w krzaki do macdonalda i wyje jakieś g...:mad: Ale walczymy z tym :cool1:

Jak tylko naprawię aparat, to będą zdjęcia :p

Posted

Cześć dziewczynki. :lol:

Zaglądałam ale nie pisałam. No i jestem juz po urlopie.

Monita czy ty widziałaś sznaucera aniołka. Bo ja nie .... :diabloti:

Posted

Może weszko ona biedna nie za dobrze się w ogóle czuła i dlatego bidulka była takim aniołkiem. Ale teraz już tam sobie hasa z inymi żywiołkami i napewno jest szczęśliwa i cieszy sie, że ją nadal wspominasz.
A tak w ogóle monito miałam nadzieję, że pi urlopie zobaczę tu jakieś zdjęcia czorcika (sory - dwóch czorcików) a tu nic????

Posted

Oj nie Forsa się świetnie czuła, miała anielski charakter, była radosna, zabawaowa, taki psi optymista z sercem na dłoni, a jak było trzeba to by mogła walczyć jak lew. To taki pies jaki zdarza się raz na tysiące... :(

A zdjęć nie ma bo Monita ma popsuty aparat buuuu

Posted

No to czuję, że ja się muszę umówić z Py-Zulką na sesję zdjęciową. Tylko niestety muszę być "solo", bo moje czorty by się nie zgpdzily z monity czorcikami

Posted

Ojeeej, wróciłam już na dobre z urlopu, dzisiaj idę pierwzy dzień do kieratu./ I weszłam tu z nadzieją, że sobie poprawię humor widokiem Py-Ziulki. A tu klapa :placz:

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Dziś rozmawiałam z Monitą. U Pyzulca, Monity i Maksia wszystko w porządku :) Pyzula zarośnięta, czeka na wizytę u fryzjera.
Monita ma dużo pracy, a poza tym awarię komputera, a teraz netu więc nie może zaglądnąć.
Ale wszystkich pozdrawia i ma nadzieję że jeszcze ktoś tu zagląda :)

Posted

A i owszem, zagląda, zagląda, ale z przykrością stwierdza, że nic nowgo o Pyzulce nie można się dowiedzieć.
Życzę Monicie, żeby mała jak najszybciej dostęp do netu. bo bez tego to strasznie źle.
:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Haaaa i jestem :mdrmed: :laugh2_2::mdrmed:

Ale tylko na chwilkę dorwałam neta ( na dodatek, jeszcze nie u siebie ) :placz: Powinnam wszystko naprawić w najbliższym czasie... więc będę regularnie zdawać relacje ;)

Napiszę szybko co u nas słychować, a słychować bardzo wiele :razz: tego dobrego i trochę tego złego :diabloti: Ale wszystko co złe, to tyczy się Zulci :p

PyZula wygląda olśniewająco po strzyżeniu :loveu: Bródka i łapki odrastają :razz:

Na jutro jestem umówiona z weszką na spacer - więc pewnie będą zdjęcia :razz: dla wszystkich niecierpliwych :eviltong:

A wracając do PyZuli, to czasami " daje w dupę " ale sznaucery takie już są :cool1: :diabloti:

Ogólenie się wyrabia i jest " w miarę " grzeczna, niekiedy tylko zamienia się w :diabloti: i nikogo nie słucha :angryy:

Zniszczyła mi trochę rzeczy w domu, napsuła nerwów( to temat na kolejne posty, jak będę mieć neta, bo potrzeba duuużo czasu, żeby wszystko opisać ) :cool1: ale przyniosła też,wiele radości :p aha i nowych sytuacji, które mnie spotykają ;) bo niedawno mój sąsiad oznajmił mi, że " cały blok się ze mnie śmieje, bo mam dwa psy " ;)

To, tyle na dzisiaj :eviltong:

Szybko naprawię kompa i wracam do Was :razz:

Pozdrawiam monita wraz z PyZulcią :p