Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja coś wysłałam, a Monita tez miała wysłać. Więc mam nadzieję, że ta sprawa tez jest Ok
I ja ide do wyreczka, żeby jakoś jutro przetrwać ten dłuuuuuuuuugi dzień zanim się pewnie coś dowiemy od Was :p

Posted

kaLOlina napisał(a):
Goniu!!!! ty wariatko;) :loveu: :loveu: :loveu:
my potrzebujemy tylko zwyklej obozy bo szeleczki jeszcze do mnie nie dotarly;) moze jutro z rana zawita do mnie listonosz?? ;)
jak cos to odwiedze wasz skelp ale zakupy zrobia sama i ogarnicza sie do paru zlotych;) jedzonmko dla zwierzow juz mam...miski tez znalazlam dla Pyzulki...legowisko tylko na 1noc wiec nie ma problemu;) :cool3: :cool3: :cool3:
Zawsze do usług :cool3:

Posted

nie wiadomo czy nie dojdzie nam obdarty ze skory piesek z zabrza... moze jakos tez bysmy go zabrały po drodze...
nie wime jak sie zaplakujemy, wezme zapas kagancow, gdyby ktores psiaki nei chciały wspolpracowac z reszta, wy tez wezcie, rozne rozmiary
i upchniemy kolanem

Posted

Dotarłam - ale siedzę jak fakir, na krześle :p

Ale widzę, że wszystko dopięte na ostatni guzik :razz: Tyle ustalałyście tutaj wczoraj :p

Czekamy na wieści od Karolci ;)

Posted

karolcia dopiero przed paroma minutami opusciła dogo - wiec na informacje pewnie jeszce poczekamy
chyba ze weszka cos skrobnie wczesniej - bo kalolina miała jej wysłać sms jak juz pyza bedzie poza schronem..

Posted

byłam własnie na wątku kropki - mrówa nie ma nadal zadnych funduszy na paliwo..
i chce przesunać wyjazd na piątek wieczór..
to wszystko zmienia..

Posted

Ja pisałam, że nie zdążyłam wczoraj do banku :oops:

Dzisiaj pójdę :oops:

Tylko, że było baaardzo dużo chętnych do wpłacenia, a tylko jedna osoba wpłaciła :niewiem:

Posted

napisałam juz u kropki ale napisze jeszcze tu

amiga właśnie mi przysłąła sms, ze wczoraj wysłała przez internet 50 zł..
moze zaksiegują po południu dzisiaj.. nieraz tak bywa
mrówa zaczekaj jeszce z decyzja
moze paczka od weszki dotrze do kaloloina - tam bedą tez pieniązki (50 zł)
kurcze - bo my nie tylko po pyze jedziemy do wrocka - jedziemy do ligoty a z zabrza zabieramy w drodze powrotnej psa..
tyle rzeczy dograne..
jeszcze powalczmy..

Posted

Cioteczki - naprawdę wysłałam wczoraj pieniążki, wprawdzie tylko 50 zł, bo przecież jeszcze ktoś się deklarował, że też coś wyśle!
Mrówa pliiiissss nie przekładaj tego - my przecież przy odbiorze Pyzy jeszcze osobiście możemy coś dołożyc, a i myślę, że "stronka Kropkowa" tez się może powinna jakoś przyczynić finansowo!!!
My tu mamy już wszystko poustalane!!! I Ligota i przeciez jakiegoś pieska z Zabrza mają nam tam dowieźć! Wszystko sie zawali przez to przełoenie!

Posted

Monita - a pisałam przecież ze moge wysłać pieniążki przez internet. Mogłam przecież wczoraj wysłać też za Ciebie, a Ty byś mi oddała!
Błagam - dzwoń do Mrówy, żeby nie przesuwała tej calej eskapady! Przecież my jej przy odbiorze Pyzy oddamy jak coś jeszcze będzie trzeba!!!!

Posted

Tak, Pyza dzięki wspaniałej Karolinie :loveu: już bezpieczna!

Co do kasy. Przelew do mrówy z pewnością dojdzie ale po 12 - tak są księgowane sesje w bankach.
Mój list z szelkami, smyczą i 50 zł też dziś dotrze. Za wykup Karolina zapłaciła 20 zł więc 30 zł może przekazać Mrówie przy odbiorze Pyzy. Jak nadal będzie mało to dziewczyny dadzą pieniądze we Wrocławiu odbierając Pyzkę.
Nie można tego teraz przekładać :shake: Za dużo już ustalone i tak długo wszystko planowane i wyczekiwane... :shake: