AMIGA Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Cioteczki - jesteście kochaaaane - [SIZE=2]trzymam mocno kciuki!!!!! Quote
kaLOlina Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 oki ide sie kapac i spac jutro wielki dzien!!!! 3majcie sie cioteczki!!!! a jak kasa na transoprt?? dotarla?? Quote
AMIGA Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Ja coś wysłałam, a Monita tez miała wysłać. Więc mam nadzieję, że ta sprawa tez jest Ok I ja ide do wyreczka, żeby jakoś jutro przetrwać ten dłuuuuuuuuugi dzień zanim się pewnie coś dowiemy od Was :p Quote
GoniaP Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 kaLOlina napisał(a):Goniu!!!! ty wariatko;) :loveu: :loveu: :loveu: my potrzebujemy tylko zwyklej obozy bo szeleczki jeszcze do mnie nie dotarly;) moze jutro z rana zawita do mnie listonosz?? ;) jak cos to odwiedze wasz skelp ale zakupy zrobia sama i ogarnicza sie do paru zlotych;) jedzonmko dla zwierzow juz mam...miski tez znalazlam dla Pyzulki...legowisko tylko na 1noc wiec nie ma problemu;) :cool3: :cool3: :cool3: Zawsze do usług :cool3: Quote
kiwi Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 nie wiadomo czy nie dojdzie nam obdarty ze skory piesek z zabrza... moze jakos tez bysmy go zabrały po drodze... nie wime jak sie zaplakujemy, wezme zapas kagancow, gdyby ktores psiaki nei chciały wspolpracowac z reszta, wy tez wezcie, rozne rozmiary i upchniemy kolanem Quote
Kropcia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Ja tez mocno sciskam kciuki!! :kciuki::kciuki: kaganca nie mam, ale zapytam moze jakis sie znajdzie. Quote
AniaB Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 a jaki duży ten piesek z zabrza? bo u mnie tylko duzy kaganiec...:oops: Quote
AMIGA Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Ja wezmę kaganiec, a właściwie "poskramiacz" z materiału Amigowy. Ale to zbyt wielkie też nie jest Quote
monita Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Dotarłam - ale siedzę jak fakir, na krześle :p Ale widzę, że wszystko dopięte na ostatni guzik :razz: Tyle ustalałyście tutaj wczoraj :p Czekamy na wieści od Karolci ;) Quote
AniaB Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 karolcia dopiero przed paroma minutami opusciła dogo - wiec na informacje pewnie jeszce poczekamy chyba ze weszka cos skrobnie wczesniej - bo kalolina miała jej wysłać sms jak juz pyza bedzie poza schronem.. Quote
monita Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Jej osiwieje za chwilkę ( z nerwów ) :diabloti: Quote
BIANKA1 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Mrówa pisze na wątku Kropki ,że nie ma kasy na paliwo i że może wyjazd z Poznania w piątek po 18 .One chyba razem mają jechać? bo ja już nic nie wiem:cool1: Quote
AniaB Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 byłam własnie na wątku kropki - mrówa nie ma nadal zadnych funduszy na paliwo.. i chce przesunać wyjazd na piątek wieczór.. to wszystko zmienia.. Quote
monita Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Ja pisałam, że nie zdążyłam wczoraj do banku :oops: Dzisiaj pójdę :oops: Tylko, że było baaardzo dużo chętnych do wpłacenia, a tylko jedna osoba wpłaciła :niewiem: Quote
AniaB Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 napisałam juz u kropki ale napisze jeszcze tu amiga właśnie mi przysłąła sms, ze wczoraj wysłała przez internet 50 zł.. moze zaksiegują po południu dzisiaj.. nieraz tak bywa mrówa zaczekaj jeszce z decyzja moze paczka od weszki dotrze do kaloloina - tam bedą tez pieniązki (50 zł) kurcze - bo my nie tylko po pyze jedziemy do wrocka - jedziemy do ligoty a z zabrza zabieramy w drodze powrotnej psa.. tyle rzeczy dograne.. jeszcze powalczmy.. Quote
AMIGA Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Cioteczki - naprawdę wysłałam wczoraj pieniążki, wprawdzie tylko 50 zł, bo przecież jeszcze ktoś się deklarował, że też coś wyśle! Mrówa pliiiissss nie przekładaj tego - my przecież przy odbiorze Pyzy jeszcze osobiście możemy coś dołożyc, a i myślę, że "stronka Kropkowa" tez się może powinna jakoś przyczynić finansowo!!! My tu mamy już wszystko poustalane!!! I Ligota i przeciez jakiegoś pieska z Zabrza mają nam tam dowieźć! Wszystko sie zawali przez to przełoenie! Quote
monita Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Cholera, głupio mi, że wczoraj tego nie załatwiłam :shake: Lecę do banku po południu :oops: Quote
AMIGA Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Monita - a pisałam przecież ze moge wysłać pieniążki przez internet. Mogłam przecież wczoraj wysłać też za Ciebie, a Ty byś mi oddała! Błagam - dzwoń do Mrówy, żeby nie przesuwała tej calej eskapady! Przecież my jej przy odbiorze Pyzy oddamy jak coś jeszcze będzie trzeba!!!! Quote
monita Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 OK napisałam :p Wyjaśniłam wszystko i prosiłam, żeby nie przekładała wyjazdu :shake: Jak coś odpisze, to dam znać!! Quote
kaLOlina Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Mam Pyze Bylo Ciezko Pozniej Napisze... Kropki Nie Mam Ale Jeszcze Raz Pojade Powalczyc Quote
weszka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Tak, Pyza dzięki wspaniałej Karolinie :loveu: już bezpieczna! Co do kasy. Przelew do mrówy z pewnością dojdzie ale po 12 - tak są księgowane sesje w bankach. Mój list z szelkami, smyczą i 50 zł też dziś dotrze. Za wykup Karolina zapłaciła 20 zł więc 30 zł może przekazać Mrówie przy odbiorze Pyzy. Jak nadal będzie mało to dziewczyny dadzą pieniądze we Wrocławiu odbierając Pyzkę. Nie można tego teraz przekładać :shake: Za dużo już ustalone i tak długo wszystko planowane i wyczekiwane... :shake: Quote
kaLOlina Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 szelki juz mam ledwo dopielam przez te jej koltuny;) Quote
Recommended Posts