Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jasna cholera!!! Co z mrówą??? monita nie masz do niej telefonu??? Już późno i wypadałoby coś wiedzieć... :shake: Przecież pieniądze powinny dotrzeć a jeśli nawet nie ma całości to przecież miała pożyczyć i wy jej oddacie we Wrocku. Pamiętajcie że ja mam jeszcze 40 zł od AnkaG do dołożenia ale to już wam oddam.

A Pyza to sama słodycz :loveu: :loveu: :loveu:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Numer do mrowy - Doroty - 506 122 690

Miałam dzwonić, ale tak jak pisałam, nie wiem co i jak mam się umawiać, więc nie chcę tym bardziej mieszać.

Posted

amiga napisała w watku kropki - akcja aktualna jutro na 100 %
mrówa odbiera psiaki od dziewczyn ok. 6.00
potem to pewnie już wyjazd..

ile jedzie sie z poznania do wrocławia?

Posted

Czyli wygląda na to że będzie ok.

monita ja nie wiem czy się do jutra zbiorę na pomoc w zapoznaniu z Pyzką. Cały czas mam prawie 39 st. gorączki i ledwo zipię. Może do jutra się zreanimuję...

Posted

Cioteczki ja zmykam do łóżka bo nie mam już siły :roll: :shake:

3mam kciuki za jutro, jakby co to dzwońcie na komórkę. No i dajcie znać jak dojedziecie i weźmiecie już Pyzę w ramiona :)

STRASZNIE WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ ZA POMOC :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Jeśli nie dasz rady, to napisz wcześniej tutaj :p

Wtedy umówię się z AMIGĄ :p

Ale 3mam kciuki za powrót do zdrowia :thumbs: Może wypij grzane piwko ;)

Posted

Cioteczki, ja tez już nie wytrzymałam i dzwoniłam do Mrówy. Ona jest na 100% nastawiona na odebranie Pyzy koło 6 rano (tylko nie zna jeszcze adresu Kałoliny), potem Kropki (tylko tez nie zna adresu Hali) a we Wrocławiu planuje być między godz. 10 a 11. Co do miejsca spotkania umówiłam się z nią już na jutro - konkretnie przy jakim wylocie z Wrocka się spotkamy, bo ja kompletnie nie znam Wrocławia i liczę na plan który weźmie kiwi.
Podałam nr telefonu Mrówy Hali i Kałolinie na pv, żeby dziewczyny się mogły umówić

Posted

wszystko usatlone;) juz jestesmy z mrowa umowione;)
a teraz foteczki-wlasnie jestem po kolejnym spacerku z Pyzulka-ona jest tak brudna ze nawet jak sie ja dotyka to cala reka brudna...
a jakie mialam spodnie od jej skakania na mnie...Ulala
wygladalam jak rasowy bezdomny z dworca ze swoim wiecznie brudnym psem-przyjacielem....;)

Posted

Ja własnie rozmawiałam z Mrówą. Powiedziała, że bedzie u mnie koło 5.30. Zna mój adres i liczę na nią. Chociaż zaczynam sie przyzwyczajać do Kropki :cool3:
Ona jest niesamowicie kochana. Jak ja zasnęłm na kanapie w duzym pokoju, to Kropeczka hyc na fotelik i kimonko ze mną.