weszka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Jasna cholera!!! Co z mrówą??? monita nie masz do niej telefonu??? Już późno i wypadałoby coś wiedzieć... :shake: Przecież pieniądze powinny dotrzeć a jeśli nawet nie ma całości to przecież miała pożyczyć i wy jej oddacie we Wrocku. Pamiętajcie że ja mam jeszcze 40 zł od AnkaG do dołożenia ale to już wam oddam. A Pyza to sama słodycz :loveu: :loveu: :loveu: Quote
monita Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Mam - podałam go AMIDZE - mogę zadzwonić do mrówy, tylko nie wiem jak mam się umawiać na jutro :niewiem: Quote
monita Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Numer do mrowy - Doroty - 506 122 690 Miałam dzwonić, ale tak jak pisałam, nie wiem co i jak mam się umawiać, więc nie chcę tym bardziej mieszać. Quote
AniaB Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 amiga napisała w watku kropki - akcja aktualna jutro na 100 % mrówa odbiera psiaki od dziewczyn ok. 6.00 potem to pewnie już wyjazd.. ile jedzie sie z poznania do wrocławia? Quote
monita Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Jak pisałam z Nią, to mówiła, że koło 11 godziny powinna być na miejscu we Wrocławiu. Quote
weszka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Czyli wygląda na to że będzie ok. monita ja nie wiem czy się do jutra zbiorę na pomoc w zapoznaniu z Pyzką. Cały czas mam prawie 39 st. gorączki i ledwo zipię. Może do jutra się zreanimuję... Quote
weszka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Cioteczki ja zmykam do łóżka bo nie mam już siły :roll: :shake: 3mam kciuki za jutro, jakby co to dzwońcie na komórkę. No i dajcie znać jak dojedziecie i weźmiecie już Pyzę w ramiona :) STRASZNIE WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ ZA POMOC :loveu: :loveu: :loveu: Quote
monita Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Jeśli nie dasz rady, to napisz wcześniej tutaj :p Wtedy umówię się z AMIGĄ :p Ale 3mam kciuki za powrót do zdrowia :thumbs: Może wypij grzane piwko ;) Quote
monita Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Tak, tak ja też proszę o informacje - chociaż o dzwonka ;) Quote
weszka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Dam wam jutro znać jak moje zdrowie. Że tez już nie miałam kiedy się rozchorować :angryy: i to aż tak :angryy: Quote
AMIGA Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Cioteczki, ja tez już nie wytrzymałam i dzwoniłam do Mrówy. Ona jest na 100% nastawiona na odebranie Pyzy koło 6 rano (tylko nie zna jeszcze adresu Kałoliny), potem Kropki (tylko tez nie zna adresu Hali) a we Wrocławiu planuje być między godz. 10 a 11. Co do miejsca spotkania umówiłam się z nią już na jutro - konkretnie przy jakim wylocie z Wrocka się spotkamy, bo ja kompletnie nie znam Wrocławia i liczę na plan który weźmie kiwi. Podałam nr telefonu Mrówy Hali i Kałolinie na pv, żeby dziewczyny się mogły umówić Quote
kaLOlina Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 wszystko usatlone;) juz jestesmy z mrowa umowione;) a teraz foteczki-wlasnie jestem po kolejnym spacerku z Pyzulka-ona jest tak brudna ze nawet jak sie ja dotyka to cala reka brudna... a jakie mialam spodnie od jej skakania na mnie...Ulala wygladalam jak rasowy bezdomny z dworca ze swoim wiecznie brudnym psem-przyjacielem....;) Quote
AMIGA Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Weszko - nic się nie martw, tylko spokojnie się kuruj! Jakaś herbata z pradem, czy coś (mleko z czosnkiem - fuuuuuuuuuuuuuuuuj) Quote
AMIGA Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 KaLOlino - kamień z serca mi spadł, bo strrrasznie nie lubię takiego zosatwiania wszystkiego na ostatnią chwilkę!! Quote
monita Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Czyli Dorota wie, gdzie ma jechać :diabloti: Quote
Hala Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Ja własnie rozmawiałam z Mrówą. Powiedziała, że bedzie u mnie koło 5.30. Zna mój adres i liczę na nią. Chociaż zaczynam sie przyzwyczajać do Kropki :cool3: Ona jest niesamowicie kochana. Jak ja zasnęłm na kanapie w duzym pokoju, to Kropeczka hyc na fotelik i kimonko ze mną. Quote
AMIGA Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 KaLOlino - to my jutro tez będziemy pięknei wyglądac, jak ona nam się będzie wykładać na kolanka w samochodzie :crazyeye: :evil_lol: Quote
kaLOlina Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 przygotujcie sie na nia...bo jest bardzo brudna... Quote
Recommended Posts