monita Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Dzisiaj trzeba wszystko dokładnie ustalić :p Kto i kiedy ma odebrać Pyzę ze schroniska :razz: U kogo zostaje na noc - żeby mrówa wiedziała gdzie ma jechać :diabloti: Quote
kaLOlina Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 ja je odbiore-uczelnie zawale ale co mi tam nie 1wszy nie ostatni....noc-Pyza nie wiem gdzie!!! u mnie!!!!!!!!???????????????????????????????????????????????????????ale wtedy na noc zostalaby sama... Quote
monita Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Super - to wiemy kto ją odbiera ;) Hmmm, to może u Ciebie, jak się nikt inny nie znajdzie :roll: Quote
kaLOlina Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 u mnie si-tylko powtarzam ze w pustej kawalerce...w sumie to jakby piwnica w kafelkach-ciepla...beda miski i poslanie...do domu zabrac jej nie moge...przyczyny oczywiste...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale kawalerka jest tylko 2pietra nizej wiec to prawie jak u mnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: od 16 do 18posiedzi sobie sama bo ja musze isc na uczelnie-czasem wypada sie tam pojawic:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zreszta do 15 bede miala jeszcze Kropke po opieka-se se...jakos dam rade raczej:diabloti: Quote
kaLOlina Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 z sasiadka jest tak-wyjechala mi na szkolenie...zosyawila 2synow-16 i 18lat...ale hmmm nie wiem czy nie wole juz spac na materacu z Pyza w kawalerce...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oni to takie dzieciaki nie chce by ja stresowali...dzis jeszcze pogadam... Quote
malawaszka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 czy jużjest kasa na "wykup" ze schronu??? mogę wysłać 50 zł tylko dajcie znać gdzie - na co jeszcze brakuje - paliwo? - na jakie konto etc. tylko plizz dajcie info na pw Quote
weszka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Dawno mnie nie było - zwaliła mnie choroba z nóg. KaLOlina wysłałam resztką sił kopertę z szelkami, smyczą i 50 zł na wykup. Wg mnie Pyzka spokojnie może zostać w tej kawalerce. Bardzo Ci dziękuję za pomoc. Quote
weszka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='monita']Hmmm tak jak umawiałam się kiedyś z weszką jak miała jechać po Pyzę - miałyśmy się spotkać na spacerze ( żeby nie wchodzić od razu do domu z obcym psem ) Więc lepiej jak Pyza będzie już sama :p Sprawa zapoznania aktualna. Mam nadzieję, że do piątku się już wyleczę :roll: Jak cioteczki z Pyzą i innymi psiakami będą nadciągać do Krakowa to się umówimy i ja przejmę Pyzę :) Quote
kaLOlina Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 weszka-dzieki wielkie czekam niecierpliwie;) u nas w schronie wykup normalnie powinien kosztowac 20zlotych-ale nigdy nie wiadomo...jesli zaplace normalnie to reszte przekazac komu??? Quote
weszka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 kaLOlina jak zostaną pieniążki i mrówie potrzeba będzie dołożyć do transportu to dołóż. A jak zostaną to wykorzystaj je na Micha i Imbirka :) Quote
AniaB Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 czyli dziewczyny - wszystko dopiete? w takim razie rozumiem, ze czekamy na sygnał od kalolina i jeśli psy beda poza schronem to w piatek ruszamy.. kalolina - jesli nie ma gdzie pyzy przetrzymać to jedna noc w tej kawalerce nie powinna jej zaszkodzic..Po zgiełku 500 psów mała na pewno chetnie wypocznie w ciszy..:lol: :evil_lol: boje sie tylko zeby np. nie wyła i nie piszczała..:roll: ps - daj jej moze tylko troszke jedzenia na wieczór i wode, a rano nic.. bedzie sie mniej meczyć i ona i mrówa i my..;) Quote
weszka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 W takim razie jutro akcja schron. I czekamy na hasło: Pyza poza schronem! Wtedy ciotki odpalają bryki i wiozą dziewczynkę :) Quote
kaLOlina Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 tak tak weszka od razu sesemesa ci wysle jak tylko schron opuscimy:) i z moim malym koltunkiem jutro pojdziemy na spacerek:) jesli bedzie wyc to sie nic nie stanie-moja mamuska jest tu administratorka:diabloti: :diabloti: :diabloti: nikt nie podskoczy... kawalerka jest ladna w kafelkach wiec moze lac i kupkac w nocy ile zechce:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...legowisko dostanie...jesc ale tylko w czwartek...zeby atrakcji pozniej nie bylo:diabloti: :diabloti: :diabloti: bedzie si...zeby dobrze poszlo..... :razz: Quote
kaLOlina Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 wy jestescie wielkie...ale pfu pfu zeby nie zapeszyc!! Quote
AniaB Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 no właśnie - kalolina:loveu: :loveu: :loveu: baaaardzo dziekujemy Ci za pomoc nie wiem jak poradziłybyśmy sobie z wyciagnieciem pyzy..:shake: ps a nie kłóć sie tam przypadkiem z kierownikiem :diabloti: - bo oprócz Ciebie to w poznaniu już chyba nikogo nie mamy kto ma dobry układ ze schroniskiem:evil_lol: Quote
Hala Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 heheh..jak sobie prypomną, że ze mną wyciągała Micha ze schronu..to długo ten dobry układ nie potrwa.. :cool3: Quote
monita Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 weszka napisał(a):Sprawa zapoznania aktualna. Mam nadzieję, że do piątku się już wyleczę :roll: Jak cioteczki z Pyzą i innymi psiakami będą nadciągać do Krakowa to się umówimy i ja przejmę Pyzę :) To świetny pomysł :p Tylko wracaj szybko do zdrowia :razz: Quote
monita Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Widzę, że duuużo tu ustalałyście przez te kilka godzinek :eviltong: Trzeba napisać do mrówy kto ma Pyzkę ( żeby widziała, gdzie ma po nią jechać ) AniaB podawałam Ci numer tel do mrówy ?? ( nie pamiętam już ) :diabloti: Quote
AniaB Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 nie mam numeru do mrówy - mrówa ma pewnie mój bo podawałam tutaj na wątku do przekazania dalej podaj mi prosze - jak będzie juz wiadomo to damy jej znać a nie łątwiej, zeby kalolina napisała mrówie sms lub pw -najlepiej moze zeby dziewczyny ustaliły wszystko miedzy soba.. nam numer mrówy sie przyda jak juz bedziemy jechać do wrocławia. - musimy sie jakos kontaktować w sprawie odebrania pyzy Quote
Hala Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 ja piszę do Mrówy na gg a ona nie odpowiada. :shake: Quote
AniaB Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 dziewczyny - a moze ktos mógłby zrobic zestawienie telefonów wszystkich osób bioracych udział w akcji? ja mam tel do amigi i weszki jakby co.. ale nie spisałam np. tel. do kaloliny i teraz wątek jest tak długi, ze nie umiem go juz znaleźc.. do mrówy tez nie mam.. Quote
Recommended Posts