Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj trzeba wszystko dokładnie ustalić :p Kto i kiedy ma odebrać Pyzę ze schroniska :razz:

U kogo zostaje na noc - żeby mrówa wiedziała gdzie ma jechać :diabloti:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ja je odbiore-uczelnie zawale ale co mi tam nie 1wszy nie ostatni....noc-Pyza nie wiem gdzie!!! u mnie!!!!!!!!???????????????????????????????????????????????????????ale wtedy na noc zostalaby sama...

Posted

u mnie si-tylko powtarzam ze w pustej kawalerce...w sumie to jakby piwnica w kafelkach-ciepla...beda miski i poslanie...do domu zabrac jej nie moge...przyczyny oczywiste...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale kawalerka jest tylko 2pietra nizej wiec to prawie jak u mnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: od 16 do 18posiedzi sobie sama bo ja musze isc na uczelnie-czasem wypada sie tam pojawic:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
zreszta do 15 bede miala jeszcze Kropke po opieka-se se...jakos dam rade raczej:diabloti:

Posted

z sasiadka jest tak-wyjechala mi na szkolenie...zosyawila 2synow-16 i 18lat...ale hmmm nie wiem czy nie wole juz spac na materacu z Pyza w kawalerce...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oni to takie dzieciaki nie chce by ja stresowali...dzis jeszcze pogadam...

Posted

Dawno mnie nie było - zwaliła mnie choroba z nóg.

KaLOlina wysłałam resztką sił kopertę z szelkami, smyczą i 50 zł na wykup.

Wg mnie Pyzka spokojnie może zostać w tej kawalerce. Bardzo Ci dziękuję za pomoc.

Posted

[quote name='monita']Hmmm tak jak umawiałam się kiedyś z weszką jak miała jechać po Pyzę - miałyśmy się spotkać na spacerze ( żeby nie wchodzić od razu do domu z obcym psem ) Więc lepiej jak Pyza będzie już sama :p

Sprawa zapoznania aktualna. Mam nadzieję, że do piątku się już wyleczę :roll:
Jak cioteczki z Pyzą i innymi psiakami będą nadciągać do Krakowa to się umówimy i ja przejmę Pyzę :)

Posted

weszka-dzieki wielkie czekam niecierpliwie;)
u nas w schronie wykup normalnie powinien kosztowac 20zlotych-ale nigdy nie wiadomo...jesli zaplace normalnie to reszte przekazac komu???

Posted

czyli dziewczyny - wszystko dopiete?

w takim razie rozumiem, ze czekamy na sygnał od kalolina i jeśli psy beda poza schronem to w piatek ruszamy..

kalolina - jesli nie ma gdzie pyzy przetrzymać to jedna noc w tej kawalerce nie powinna jej zaszkodzic..Po zgiełku 500 psów mała na pewno chetnie wypocznie w ciszy..:lol: :evil_lol:

boje sie tylko zeby np. nie wyła i nie piszczała..:roll:

ps - daj jej moze tylko troszke jedzenia na wieczór i wode, a rano nic.. bedzie sie mniej meczyć i ona i mrówa i my..;)

Posted

tak tak weszka od razu sesemesa ci wysle jak tylko schron opuscimy:) i z moim malym koltunkiem jutro pojdziemy na spacerek:) jesli bedzie wyc to sie nic nie stanie-moja mamuska jest tu administratorka:diabloti: :diabloti: :diabloti: nikt nie podskoczy...
kawalerka jest ladna w kafelkach wiec moze lac i kupkac w nocy ile zechce:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...legowisko dostanie...jesc ale tylko w czwartek...zeby atrakcji pozniej nie bylo:diabloti: :diabloti: :diabloti:
bedzie si...zeby dobrze poszlo.....
:razz:

Posted

no właśnie - kalolina:loveu: :loveu: :loveu:
baaaardzo dziekujemy Ci za pomoc
nie wiem jak poradziłybyśmy sobie z wyciagnieciem pyzy..:shake:

ps a nie kłóć sie tam przypadkiem z kierownikiem :diabloti: - bo oprócz Ciebie to w poznaniu już chyba nikogo nie mamy kto ma dobry układ ze schroniskiem:evil_lol:

Posted

weszka napisał(a):
Sprawa zapoznania aktualna. Mam nadzieję, że do piątku się już wyleczę :roll:
Jak cioteczki z Pyzą i innymi psiakami będą nadciągać do Krakowa to się umówimy i ja przejmę Pyzę :)

To świetny pomysł :p Tylko wracaj szybko do zdrowia :razz:

Posted

Widzę, że duuużo tu ustalałyście przez te kilka godzinek :eviltong:

Trzeba napisać do mrówy kto ma Pyzkę ( żeby widziała, gdzie ma po nią jechać )

AniaB podawałam Ci numer tel do mrówy ?? ( nie pamiętam już ) :diabloti:

Posted

nie mam numeru do mrówy - mrówa ma pewnie mój bo podawałam tutaj na wątku do przekazania dalej

podaj mi prosze - jak będzie juz wiadomo to damy jej znać

a nie łątwiej, zeby kalolina napisała mrówie sms lub pw -najlepiej moze zeby dziewczyny ustaliły wszystko miedzy soba..
nam numer mrówy sie przyda jak juz bedziemy jechać do wrocławia. - musimy sie jakos kontaktować w sprawie odebrania pyzy

Posted

dziewczyny - a moze ktos mógłby zrobic zestawienie telefonów wszystkich osób bioracych udział w akcji?
ja mam tel do amigi i weszki jakby co..

ale nie spisałam np. tel. do kaloliny i teraz wątek jest tak długi, ze nie umiem go juz znaleźc..

do mrówy tez nie mam..