AniaB Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 ale tak - droga kraków wrocław to ok. 300 kmx7l to daje ok 21 litrów czyli 84 zł około.. ja naleje za 60 zł to na trase kraków wrocław brakuje ok. 25 zł powrót zapewnia amiga czyli u nas na droge brakuje 25 zł ankag daje 40 zł weszka 50 zł czyli 90-25 = 65 zł 65 zł mamy juz dla mrówy.. a mrówa jedzie extra tylko z pyzą czy wiezie jeszcze jakiegoś psiaka..? moze wtedy koszty by sie jakos udało podzielic...? Quote
AniaB Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 monikaP- a tak dobrze juz nam szło...:evil_lol: Quote
weszka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='AMIGA']Jak trzeba, to ja mogę pieniądze Mrówie przelać przez internet. Beda szybciej, tylko bym prosiła o nr konta na priva. A ja sobie je odbiore od cioteczek jak się spotkamy w piątek trzynastego (tfu tfu tfu) To tak by było chyba najłatwiej. monita możesz poprosić o nr konta mrówy? [quote name='AniaB']ale tak - droga kraków wrocław to ok. 300 kmx7l to daje ok 21 litrów czyli 84 zł około.. ja naleje za 60 zł to na trase kraków wrocław brakuje ok. 25 zł powrót zapewnia amiga czyli u nas na droge brakuje 25 zł ankag daje 40 zł weszka 50 zł czyli 90-25 = 65 zł 65 zł mamy juz dla mrówy.. a mrówa jedzie extra tylko z pyzą czy wiezie jeszcze jakiegoś psiaka..? moze wtedy koszty by sie jakos udało podzielic...? ale jeszcze trzeba dodać 50 zł na wykup Pyzy Quote
AMIGA Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 MonikaP, ale to chyba nie bęzie pierwszy przyklad, że w DT sa inne psy? Tu na szczęście będzie piesek a nie suczka, więc może aż tak całkiem tragicznie nie bedzie. Zresztą co ja się wypowiadam - to Monita powinna przeczytać i się ostatecznie zdecydować, czy da radę Quote
weszka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 A to że Pyza się rozruszała to tylko dobrze o niej świadczy :) Quote
AnkaG Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Hmmm tak ogólnie patrząc to sznaucery nie są raczej rasą potulną. :evil_lol: Pyzunia ma na pewno fajny charakter. :lol: Wierzę w to ... Quote
monita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Jestem i już szybko odpowiadam na wszystkie pytania :p Ale szybki obieg przybrała sprawa ;) Quote
monita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 weszka pisałam juz o numer konta :p ( czekam na odpowiedź ) Gdzie mam wpłacić jakieś pieniądze potrzebne na transport :???: Quote
AniaB Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 monita - tak naprawde to brakuje nam tylko na paliwo dla mrówy.. wiec moze na jej konto...? Quote
monita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 MonikaP napisał(a):Dziewczyny, przepraszam,że zaburzę trochę Wasz obraz biednej, zahukanej Pyzy, ale chyba powinnam... Otóż tak, jak przypuszczałam, gdy Hala i Karolina zobaczyły Pyzę, była w tym boksie od niedawna, stąd wolała się trzymać na uboczu, siedzieć w budzie itp., zwłaszcza, że jej współtowarzysze to chyba dwa dość jazgotliwe pieski. Od pewnego czasu jest zmiana. Pyza stoi sobie przy kratach, chodzi swobodnie po boksie, a tamte psy cały czas siedzą w drugiej części boksu, na takim "mini-wybiegu". Najwyraźniej Pyza zrobiła z nimi porządek. Co naturalnie nie oznacza,że nie jest sympatycznym pieskiem, natomiast może sugerować pewne problemy, gdyby Pyza miała jechać do domu, w którym są inne psy. Te problemy mogą się nigdy nie pojawić, ale trzeba sobie zdawać sprawę z tego,że ta sunia wcale taka zahukana nie jest. Zdaję sobie sprawę z tego, że mogą być jakieś problemy. Ale mój pies nie należy do tych konfliktowych i to nawet jak jest u siebie w domu. Kilka razy były już jakieś "nowe" suczki w domu i zachowywał się całkiem poprawnie ;) zero złości, a tylko zaciekawienie. Więc wierzę, że i w tym przypadku będzie tak samo :razz: Quote
monita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 OK :p Jak poda numer konta, to dorzucę coś ;) Quote
kiwi Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 kurcze wreszcie tutaj trafiłm!! ale nasmarowalyscie postow od rana :lol: jako ze jedziemy tez do ligoty - dorzucam z ligockiej kasy brakujaca czesc a moze nawet wiecej - zobaczymy jak wyjdzie :) Dosia mieszka w Trzebnicy - to akurat bedzie po drodze :lol: nie mowcie, ze wizyty Dosce nie złożymy jak juz bedziemy na miejscu :D tylko ile wieziemy psow? w zwiazku z tym ze jak narazie nikt nie chce Hamleta, to ligoty wezmiemy tyle ile upchniemy do auta :) Amiga mozesz opróżnic bagaznik przed podroza? wiecej wcisniemy :D bo jeszcze Kropcie gdzies trzeba wsadzic :D jak wyjedziemy wczesniej i wszytko pojdzie zgodnie z planem to nie powinnysmy zbyt pozno wrocic :) widze Amiga ze tesnkisz na małymi wypadami do hoteliku :lol: spoko, spoko, zoperujemy cos to bedziemy jezdzic :D Quote
AMIGA Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 No pewnie, że tęsknię! Oki, bagażnik dla Kropki będzie prawie pusty. Ale koło zapasowe moge zostawić???:evil_lol: Quote
AMIGA Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Kiwi, zupełnie inaczej by wyglądała sprawa, gdybyśmy musiały jechać az do Poznania po Pyzę, bo pewnie wtedy byśmy już czasowo nie dały rady na odwiedzanie Dosi i jej wspaniałego domu. Ale tak, to pewnie nam się uda. W końcu kierowcę "nocnego będziemy miały" A jeśli wybierzesz same miniaturki w Ligocie, to i z 10 się do takiego ogrooomnego autka zmieści :evil_lol: Quote
AniaB Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 amiga - koło zostaw:evil_lol: ale tak mysle, ze skoro nas tyle bedzie i to jeszcze z psami to w razie czego bedziemy przeciez pchać a psy zaczepimy z przodu - niech ciagną kiwi - tylko niech jakiegos zaprzegowca nam dadzą - przynajmniej jednego...:diabloti: Quote
AMIGA Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 AniaB, ale jak będziemy pchać, to ja siedzę za kierownicą, ja ja!!!!! Quote
monita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 kiwi ja wpłacę trochę kasy dla Doroty ( na podróż z Poznania do Wrocka ) a może z tej kasy będzie się dało dorzucić resztę dla Niej :roll: Quote
monita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Aha dziewczyny :p To kiedy Wy macie zamiar dojechać z powrotem do Krakowa :eviltong: Ja tego samego dnia, chcę widzieć Pyzę u siebie ;) Quote
AniaB Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 AMIGA napisał(a):AniaB, ale jak będziemy pchać, to ja siedzę za kierownicą, ja ja!!!!! niestety - twoje autko, ty bedziesz siedziała za kierownica..:p nawet nie mam argumentów zeby sie nie zgodzic:evil_lol: no chyba ze siłowe...:evil_lol: a wracajac do wdziecznego tematu pieniędzy - czy mrówa wiezie tylko pyze? jesli tak, to wg naszych rachub brakuje nam ok. 110 zł... czy ktos sie jeszcze dołozy? Quote
AMIGA Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Nooooooooo Monita masz szczęśćie,że mieszkasz blisko mnie :evil_lol: Quote
monita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 AniaB napisał(a):a wracajac do wdziecznego tematu pieniędzy - czy mrówa wiezie tylko pyze? jesli tak, to wg naszych rachub brakuje nam ok. 110 zł... czy ktos sie jeszcze dołozy? Chyba ma jeszcze zabrać Kropkę ( nie jestem w jej temacie ) :p Quote
monita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 AMIGA napisał(a):Nooooooooo Monita masz szczęśćie,że mieszkasz blisko mnie :evil_lol: Ale i tak nie możesz zostawić jej u siebie na noc :eviltong: Quote
AniaB Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 monita napisał(a):Chyba ma jeszcze zabrać Kropkę ( nie jestem w jej temacie ) :p a ta kropka to od/dla kogo?:lol: moze jakos podziela sie z nami kosztami...:evil_lol: Quote
AMIGA Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 AniuB właśnie też o tym myślałam, ale o tej Kropce to niewiele wiemy, ktoś kiedyś odnosił nas do wątku Kropki, ale ja jestem - jak już pisalam "leciwa dama", więc nie za bardzo wiem, gdzie mam tego wątku szukać Quote
Recommended Posts