tanitka Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 co on musiał wycierpieć:shake: i wciąż wypatruje pana:-( Quote
Jagoda1 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Filipku, jesteś piękny, trzymamy kciuki i łapki za Ciebie! Quote
Bodziulka Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 ta fotka jest taka wyrazista pod każdym względem :placz: Quote
Jagoda1 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Na pewno znajdziesz wspaniały dom, Filipku... Quote
olenka_f Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 co myślicie o wystąpieniu do firm o wsparcie finnsowe dla Filipka? Quote
credita Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 pomysł nie jest zły,ale coraz mniej firm się chce udzielić finansowo:shake: Quote
Agniest Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 co u Filipa? jak zdrówko, przybiera na wadze? Trzymaj się malutki :) jesteś taki śliczny..... Quote
pusia2405 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Filipku, obyć szybko znalazł tych właściwych ludzi... Quote
deszczowa Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 troszkę wpłaciłam na leczenie Filipka zdrowiej kochany smutasku:-( W tytule przelewu wpisałam - dla bokserka Filipka Czy ma on skarpetkę czy pójdzie to do skarpetki bokserów w potrzebie? Quote
Donvitow Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Filipek zaraz idę do pracy Zaraz złupię komuś skórę na twoją skarpetkę. Co z ewent. domkami. Czy nadal się odzywają? Quote
Dharma Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 napisze wszystko z domu, bo z pracy mnie w koncu wyrzuca ... ;) cierpliwosci :loveu: Quote
Dharma Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Filipek ma gronkowca Do wtorku czekamy na wyniki grzybobrania. Do dzis nic nie wyroslo, ale powiedzieli ze jeszcze za wczesnie zeby sie cieszyc. Cialko juz tez nie jest takie straszliwie kosciste. Powolutku gnatki sie chowaja i niedlugo Filiputek bedzie prawdziwie przystojnym mlodym mezczyzna Wszedzie ma nadal łyse plamy ale przynajmniej sie z nich nie saczy. Sa suche i zaczynaja sie ladnie goic. Poza tym psina jest cudowna. Bezkonfliktowa ,calusna, zaintresowana czlowiekiem. Rozdaje buziaki na prawo i lewo Ma w slicznym nosku atakujace go psy, a nawet ogonek nie przestaje dyndac na wszystkie strony mimo pogrozek Kochaniutki jest slodziaczek. Bedzie prawdziwa pociecha dla nowego wlasciciela Quote
Moriaaa Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 No to się chłoppak zmienia :) Mam nadzieję że doczekamy sie fot niekościstego Filipka ;) A co z tymi domkami?Coś jest cioteczki? Quote
Dharma Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 ciiiiii, nie zapeszajmy, ale powiem w tajemnicy ze jestem w kontakcie z takim jednym Panem :) la_pageza tez cos o nim wie ;) ale na razie wszyscy kolektywnie zaklinamy los, zeby pieknie sie udalo ;) Quote
Dharma Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 :angryy: :angryy: :angryy: Jest grzyb paskudny okropny i podstepny. Filip musi byc izolowany. Jest leczony ale musi zostac w klinice :placz: Jest na antybiotyku na gronkowca i na czyms jeszcze czego nazwy nie pamietam na grzyba :shake: Bardzo, bardzo prosze o pomoc dla Filipka. Jego pieniazki juz sie skonczyly :placz: :placz: :placz: Quote
Recommended Posts