Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

troszkę wpłaciłam na leczenie Filipka

zdrowiej kochany smutasku:-(

W tytule przelewu wpisałam - dla bokserka Filipka
Czy ma on skarpetkę czy pójdzie to do skarpetki bokserów w potrzebie?

Posted

Filipek ma gronkowca
Do wtorku czekamy na wyniki grzybobrania. Do dzis nic nie wyroslo, ale powiedzieli ze jeszcze za wczesnie zeby sie cieszyc.
Cialko juz tez nie jest takie straszliwie kosciste. Powolutku gnatki sie chowaja i niedlugo Filiputek bedzie prawdziwie przystojnym mlodym mezczyzna Wszedzie ma nadal łyse plamy ale przynajmniej sie z nich nie saczy. Sa suche i zaczynaja sie ladnie goic.
Poza tym psina jest cudowna. Bezkonfliktowa ,calusna, zaintresowana czlowiekiem.
Rozdaje buziaki na prawo i lewo

Ma w slicznym nosku atakujace go psy, a nawet ogonek nie przestaje dyndac na wszystkie strony mimo pogrozek

Kochaniutki jest slodziaczek. Bedzie prawdziwa pociecha dla nowego wlasciciela

Posted

ciiiiii, nie zapeszajmy, ale powiem w tajemnicy ze jestem w kontakcie z takim jednym Panem :) la_pageza tez cos o nim wie ;) ale na razie wszyscy kolektywnie zaklinamy los, zeby pieknie sie udalo ;)

Posted

:angryy: :angryy: :angryy: Jest grzyb paskudny okropny i podstepny. Filip musi byc izolowany.

Jest leczony ale musi zostac w klinice :placz:

Jest na antybiotyku na gronkowca i na czyms jeszcze czego nazwy nie pamietam na grzyba :shake:

Bardzo, bardzo prosze o pomoc dla Filipka. Jego pieniazki juz sie skonczyly :placz: :placz: :placz: