Jagoda1 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 pusia2405 napisał(a):Ciotki!! Zlitujcie się nad nami!!:mad: No właśnie! Quote
Dharma Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 :oops: :oops: :oops: Przepraszam U Filipka bez zmian. Jest leczony i nie wiadomo kiedy zaraza zostanie wytepiona :/ Lekarze nadal mowia ze "do 6 tygodni" Cialko baaaaardzo powoli przybywa a dziury znikaja jeszcze wolniej :( Ola wczoraj cwiczyla troszke z chlopczykiem. Bardzo ladnie chodzi na smyczy, siada i daje glos. Bardzo dziekuje wszystkim za pomoc finansowa. Leczenie Filipka i pobyt na sggw pochlonelo juz mnostwo pieniedzy a to jeszcze nie koniec. :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Donvitow Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 No wreszcie jakieś wieści. Filipka wcale tak wolno nie przybywa. Może jak się go widzi codziennie to tego nie widać. Filipa jest dużo więcej:lol: Futerko znacznie ładniejsze.:lol: . Fajne fotki. Quote
Agniest Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 te śliczne smutne oczęta........ zdrowiej szybko i szukaj swojego domku ! Quote
pusia2405 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Rzeczywiście, oczka trochę jeszcze cierpiące, ale poprawę ogólną widać, że hej!! Quote
olenka_f Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 nigdy nie zrozumiem jak można takie cudo tak skrzywdzić ale widać poprawę i te smutne oczka może będą znów radosne Quote
Jagoda1 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Tak, pysio ma słodkie, ale smutne, wracaj do zdrowia Filipku. Quote
Iza i Avanti Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Filipek się pokazuje... Dharma! A domek czeka na niego??? Quote
Dharma Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Czeka :) wydzwania, pyta co z synkiem :) Jest w domku drugi piesek wiec musimy czekac do wytepienia paskud skornych. No i za slabiutki jeszcze na kastracje. Drugi domek, ktory czekal na Filipka zakochał sie w Cherry .. trzymajcie kciuki za powodzenie obu psiakow :) Quote
Kris_001 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Wydawało mi się że my jesteśmy drugim domkiem który czekał na Filipka (przynajmniej tak wynikało z mail który otrzymałem). Quote
AgaiTheta Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Myślę, że Monice chodziło o to, że kolejny domek. Quote
Dharma Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Kris kilka rodzin bylo zywo zainteresowanych adopcja Filipa i dlatego piszac o tamtej "drugi domek" nie chodzilo mi o to ze drugi w kolejnosci. Pewnie lepiej by zabrzmialo gdybym napisala "inny" W kazdym razie pierwszy Pan ktory sie zglosil jest "tatusiem" pelna geba i nie wydaje sie zeby cokolwiek moglo stanac na przeszkodzie adopcji. Mam nadzieje ze jakis inny psiak znajdzie u Was przystan bo niestety coraz ich wiecej a w dodatku zblizaja sie wakacje :placz: Quote
Recommended Posts