Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Donvitow napisał(a):
Dharma aniele:lol:

Kajetan

Cofam tego anioła. Knujecie ,knujecie a nic nie powiecie!

a ja juz taka dumna bylam z siebie :evil_lol:

Filip sie kuruje i wykurowac sie nie moze :angryy: :angryy: :angryy:
No ale niestety, grzyby tak latwo nie odpuszczaja. W dodatku zostal przeniosiony do mniejszego pomieszczenia :mad: . Filip nie grzyb.
NO ale jescze troche i juz bedzie samo szczescie :loveu:

Posted

Filipek jest nadal w szpitalu na sggw, walczymy z grzybem i gronkowcem... Dzis do niego jade i zobacze jak chlopczyk sie ma, czy juz wloski odrastaja na lysinkach. Pojdziemy sobie na spacerak i moze uda sie jakies fotki pieknemu zrobic :)

Posted

Bylam dzis u Filipka.. najpierw byl spacerek, wyglupy, zdjecia i lezakowanie na trawce, a potem zabawa w "czy widzisz autobus?", Filip uwielbia ogladac autobusy.. wypatruje jak jakis nadjezdza.

Siersc u chlopczyka wyglada lepiej, juz widac troszke nowych wloskow, i lysinki sie powolutku zmniejszaja.

Filipek zdrowiej, bo domek czeka!!!

A oto kilka nowych zdjec:

i ostatnie, moje ulubione slodkiego Filipka :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

jak wczoraj poznym wieczorem przywiozlam Toro, to rozmawialam z pania doktor i z Filipkiem jestesmy na dobrej drodze, chlopczyk ladnie porasta.

dzis odwiedze Filipa i Toro, porozmawiam z lekarzem prowadzacym

mam nadzieje, ze Filipek bedzie niedlugo jechal do domu, jeszcze troszke.. bo musimy byc pewni, ze nie zarazi sie od niego jego siostrzyczka boksia :)