pusia2405 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Oby się jemu udało! Dużo zdrówka Filipku!! Quote
mulinka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Filip na SGGW w Warszawie - dziękujemy dziewczyny :loveu: Moriaaa trzymaj się kochana i wracaj do zdrowia Quote
Jo37 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Teraz tylko czekamy na wyniki . Mam nadzieję ,że wszystko będzie dobrze . Bardzo dziękuję Deszczowej ,że chciało jej się jechac ze mną po nocy po psiaka . Quote
Jagoda1 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Filipku, teraz może być tylko lepiej. Dziewczyny, wielkie dzięki! :Rose: Quote
pusia2405 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Jo37 napisał(a):Teraz tylko czekamy na wyniki . Mam nadzieję ,że wszystko będzie dobrze . Bardzo dziękuję Deszczowej ,że chciało jej się jechac ze mną po nocy po psiaka . Tym bardziej, że odcinek między Rawą Maz. a Łodzią nie należy do najciekawszych:razz: Trzymam kciuki za zdrowie psiaka. Quote
Dharma Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Dzieki za wszystko co dla Filipka do tej pory zrobilyscie babinki :) Chlopczyk jest na oddziale zakaznym, i do czasu wykluczenia chorob zakaznych nie mozna go odwiedzac :placz: :placz: :placz: Nie mozemy uzyskac rowniez szczegolowych informacji o nim dopoki wszystkie fomalnosci na sggw nie zostana zalatwione :razz: Bedziemy sie staraly jak najszybciej wszystko dopiac. Quote
olenka_f Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 musi być dobrze wreszcie musi być mu dobrze:loveu: ma doskonałą opiekę i cudowne dziewczyny które tak bardzo dbają o niego JESTESCIE WIELKIE Quote
maciaszek Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 A ja jeszcze raz apeluję o zmianę tytułu !!! Quote
asiaf1 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 mam nadzieję, że niczego się na tym zakaźnym nie nabawi. Biedactwo:-( Quote
Iza i Avanti Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Słoneczko! Trzymamy kciuki i łapki za twoje zdrowie Quote
Niewiasta_21 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Hmm..dostałam dzisiaj w schronie odbite na ksero wyniki badań jakie miał przeprowadzane boksio. Czy mam je komuś przesłac? jesli tak to prosze o pw. Quote
Dharma Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Niewiasta_21 napisał(a):Hmm..dostałam dzisiaj w schronie odbite na ksero wyniki badań jakie miał przeprowadzane boksio. Czy mam je komuś przesłac? jesli tak to prosze o pw. Wysylam adres na PW. dzieki Quote
maciaszek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Na Molosach padło pytanie czego potrzeba? Jakiej pomocy? Jeśli finansowej, to gdzie wpłacać pieniądze? I jakie są wieści (czy w ogóle jakieś są?) o zdrowiu Filipa? Jakie wyszły wyniki badań? Quote
la_pegaza Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Wpłaty na konto afn, w tytule "boksery w potrzebie - dla Filipa" czekamy na info co do jego stanu :nerwy: Quote
Dharma Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 A my czekamy az AFN potwierdzi ze Filipek jest z AFN. Do czasu potwierdzenia naszych nazwisk na SGGW nie mozemy prawie nic ... Mam nadzieje ze jutro juz wszystko bedzie wyjasnione. W zwiazku z tym ze o zdrowiu jeszcze nic nie wiemy, na razie zbieramy kazda zlotoweczke bo pobyt w klinice moze byc dlugi :( Wplaty na AFN z dopiskiem "na boksery - Filip" W poniedzialek Filipek bedzie mial testy w kierunku nosowki. Jedyny znany nam konkret .. :( Quote
katya Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 la_pegaza napisał(a):Wpłaty na konto afn, w tytule "boksery w potrzebie - dla Filipa" czekamy na info co do jego stanu :nerwy: La Pegazo, Twój bannerek kieruje to TickerFactory... Trzymam kciuki za Filipka. Quote
la_pegaza Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 katya, dzięki. Teraz powinno być dobrze :) ale nie wiem czemu samo się zmieniło :niewiem: Quote
Recommended Posts