Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teraz tylko czekamy na wyniki . Mam nadzieję ,że wszystko będzie dobrze .
Bardzo dziękuję Deszczowej ,że chciało jej się jechac ze mną po nocy po psiaka .

Posted

Jo37 napisał(a):
Teraz tylko czekamy na wyniki . Mam nadzieję ,że wszystko będzie dobrze .
Bardzo dziękuję Deszczowej ,że chciało jej się jechac ze mną po nocy po psiaka .

Tym bardziej, że odcinek między Rawą Maz. a Łodzią nie należy do najciekawszych:razz:

Trzymam kciuki za zdrowie psiaka.

Posted

Dzieki za wszystko co dla Filipka do tej pory zrobilyscie babinki :)

Chlopczyk jest na oddziale zakaznym, i do czasu wykluczenia chorob zakaznych nie mozna go odwiedzac :placz: :placz: :placz:

Nie mozemy uzyskac rowniez szczegolowych informacji o nim dopoki wszystkie fomalnosci na sggw nie zostana zalatwione :razz:

Bedziemy sie staraly jak najszybciej wszystko dopiac.

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Hmm..dostałam dzisiaj w schronie odbite na ksero wyniki badań jakie miał przeprowadzane boksio. Czy mam je komuś przesłac? jesli tak to prosze o pw.

Wysylam adres na PW. dzieki

Posted

Na Molosach padło pytanie czego potrzeba? Jakiej pomocy? Jeśli finansowej, to gdzie wpłacać pieniądze?

I jakie są wieści (czy w ogóle jakieś są?) o zdrowiu Filipa? Jakie wyszły wyniki badań?

Posted

A my czekamy az AFN potwierdzi ze Filipek jest z AFN. Do czasu potwierdzenia naszych nazwisk na SGGW nie mozemy prawie nic ... Mam nadzieje ze jutro juz wszystko bedzie wyjasnione.

W zwiazku z tym ze o zdrowiu jeszcze nic nie wiemy, na razie zbieramy kazda zlotoweczke bo pobyt w klinice moze byc dlugi :(

Wplaty na AFN z dopiskiem "na boksery - Filip"

W poniedzialek Filipek bedzie mial testy w kierunku nosowki. Jedyny znany nam konkret .. :(

Posted

la_pegaza napisał(a):
Wpłaty na konto afn, w tytule "boksery w potrzebie - dla Filipa"

czekamy na info co do jego stanu :nerwy:

La Pegazo, Twój bannerek kieruje to TickerFactory...

Trzymam kciuki za Filipka.