maciaszek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 A ja ponownie wołam o zmianę tytułu, jego drugiej części. Wprowadza w błąd !!!! Lepiej by było napisać prośbę o wpłaty... Quote
Dharma Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Sa dwa domki potencjalne w ciaglym kontakcie ale ciiiiii, nie zapeszajmy ... Quote
Aga i Krzyś Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 To cudnie, że juz jest pod opieką:pDajcie znać, proszę, jak bedzie go można odwiedzić, to będę wpadać - teraz jak Lord juz w nowym domu moge z Filipkiem połazić na spacerki:p pozdrawiam Was, Wszystkie kochane jesteście:p Quote
Dharma Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 la_pegaza, bede dzis rozmawiala z Panem z Poznania i prawdopodobnie trzeba bedzie sprawdzic juz domek. Sprawdzisz :loveu: ?? Bedziemy dzis u pana Filipka. Nie jest juz na zakaznym :multi: :multi: :multi: Quote
Aganiok Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 to dobre wiadomości....miejmy nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej!!! Quote
Dharma Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Filipek jest slodki, kochany, radosny i calusny. Pomimo mizernej kondycji wywija pupcia na wszystkie strony. Wyglada oplakanie :( Jest chudziutki, ma pelno ran na calym ciele. Strupy, lyse plamy, slady po pogryzieniach, wyszarpana siersc. Na glowie i szyjce rany z ktorych bedzie pobrana zeskrobina bo wygladaja podejrzanie. Pod oczkami wylysienia - lekarze twierdza ze to raczej od wyniszczenia niz z powodu zmian skornych- np grzybicy. Machal ogonkiem do wszystkich psow jakie widzial, i tak rozpaczliwie patrzyl i ciagnal do chlopaka ktory kolo nas przechodzil - moze podobnej postury byl jego pan?? Pan doktor obiecal ze sprawdzi w wolnej chwili jak Filipek reaguje na koty. Na razie tyle, jak Ola wroci do domu - beda zdjecia. Quote
Moriaaa Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Filip bardzo długo przebywał na 6...stąd najprawdopodobniej te rany...prawdopodobnie po pogryzieniach przez wspólokatorów. Z tego co dziewczyny mówiły, Filipek raczej taki bojowy chłopak jest , jak już się pewnie poczuje;) Quote
Dharma Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Moriaaa napisał(a):prawdopodobnie po pogryzieniach przez wspólokatorów Ma tez poszarpane uszka bidula :( Moriaaa napisał(a):Z tego co dziewczyny mówiły, Filipek raczej taki bojowy chłopak jest , jak już się pewnie poczuje;) Mam nadzieje ze zostanie aniolkiem bo jak narazie sprawial wrazenie ze jest pozytywnie zainteresowany innymi psiurami :) Quote
credita Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Filipku kochany niech ci się powiedzie w końcu:loveu: Quote
Bella11 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Filipku teraz już musi być tylko lepiej :cool3: Quote
Kris_001 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Jak zdrowie Filipka i czy psina jest jeszcze do wzięcia ? Quote
Dharma Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Kris_001, mam dwa chetne domki na Filipa ale tak to bywa, ze czasem ludzie czekaja, czekaja a w ostatniej chwili sie rozmyslaja, dlatego do dnia odebrania psiny bedziemy wypatrywac kochanych domkow. W dodatku w jednym jest pies i kot wiec nie wiadomo czy udalo by sie takie polaczenie. Czy to od Ciebie dostalam maila na adopcyjny mail?? Quote
Kris_001 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Tak, gdyż skoro jeden boksio dostaje u mnie michę, to jakby się zaakceptowały, nie widzę powodu dlaczego dwa boksie nie mają dostawać ode mnie michy ;) Quote
Jagoda1 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Cz to znaczy, że Filipek miałby za "siostrzyczkę" adoptowaną "boksereczkę mini?" Quote
boksiedwa Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Kris_001 napisał(a):Tak, gdyż skoro jeden boksio dostaje u mnie michę, to jakby się zaakceptowały, nie widzę powodu dlaczego dwa boksie nie mają dostawać ode mnie michy ;) ochocho :evil_lol: widzę, że szykuje się towarzystwo dla malutkiej :cool3: Quote
Kris_001 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Bingo :p. Nasz RUDZIELEC jest z łódzkiego schronu Quote
Aganiok Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Kris_001 napisał(a):Tak, gdyż skoro jeden boksio dostaje u mnie michę, to jakby się zaakceptowały, nie widzę powodu dlaczego dwa boksie nie mają dostawać ode mnie michy ;) słuszne podejście :p Quote
mila_2 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 hehehe - żeby mój TZ dał się tak namówić na drugiego psa...Kris - może i p. Jacka namówisz??:) Quote
asiaf1 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ale super wieści:multi: :multi: :multi: A gdyby domków było dużo to proszę pamiętajcie o moim Karo-on nie taki młodziutki ale spokojniutki i grzeczny.:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38110&highlight=asiaf1 Quote
Kris_001 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Kamila, chyba lepiej by byłojakbym Twojego Jacka nie namawiał - muszę z się podpytać jeszcze o aparat foto a moje metody negocjcji mogłyby mu się nie spodobać :mad::evil_lol: Quote
Recommended Posts