Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

karusiap napisał(a):
:oops::oops:
moje slonce ukochane idzie do kapieli nastepnym razem:diabloti:

ale fajnie... będzie czarny, bo się troszeczkę przez ten rok przykurzył ;)

Posted

Brak mi slow...naprawde warto pomagac Zywcowi,dziewczynom i "ich" psom...Nie dosc ze "daja" cuda (patrz Max:loveu:).
To jeszcze nigdy nie zapominaja...bubu dziekuje pieknie za kolejne pieniazki dla Maxa,az 200 zl,ratujecie mi zycie w tym momencie:loveu::loveu:nie wiem czy to kasa zywiecka czy od Ciebie-dziekuje slicznie!!!!
Nigdy nie musze prosic,przypominac...jestescie kochane

Posted

[quote name='karusiap']Brak mi slow...naprawde warto pomagac Zywcowi,dziewczynom i "ich" psom...Nie dosc ze "daja" cuda (patrz Max:loveu:).
To jeszcze nigdy nie zapominaja...bubu dziekuje pieknie za kolejne pieniazki dla Maxa,az 200 zl,ratujecie mi zycie w tym momencie:loveu::loveu:nie wiem czy to kasa zywiecka czy od Ciebie-dziekuje slicznie!!!!
Nigdy nie musze prosic,przypominac...jestescie kochane

to jest zawsze kasa żywiecka - z bazarków i ostatniego naszego festynu.
Staram się to jakoś dzielic między psiaki. Chociaz wiem , że powinnyśmy bardziej pomagac Maxiowi. Jednak nie zawsze nam starcza dla wszystkich żywieckich psiaków - ale zawsze pamiętamy i namawiam do pomocy Maxowi - przeciez on już tak długo czeka!!
( Mnie niestety nie stać na takie prezenty z własnego portfela.. :( )

Posted

agamika napisał(a):
jeśli mnie pamięcnie myli to ma (ale niewiem czy aktualne ) , i ma tez kilka innych ogłoszeń , i ma plakaty :( ... i NIC

i w kundlu był dwa razy, o ogłoszeniach w gazetach nie wspominając... czy my coś robimy nie tak??

Posted

Ale ma cudowne zdjęcia w trawie :) super !!!!! Tak mi przykro że jeszcze nie ma domku :( wszyscy myśleliśmy że szybciutko go znajdzie a tu co:(

Posted

Maxiu troszke zeszczuplal:cool3:pewnie dzieki wiekszej ilosci ruchu,ale tez podobnie nie rzuca sie juz na jedzenie jak kiedys:)wie,ze mu nie braknie...
Kochanie gdzie ten idealny domek dla idealnego psa?:(
dzis oplacimy pobyt Maxia za kwiecien i na tym by na razie skonczyly sie nasze fundusze:oops::shake:

Posted

Dzwonil do mnie dzieki agamika:loveu:Pan ,ktory znalazl Maxia w ogloszeniu.Maxiu jest podobny do psa,ktory zmarl im ze starosci....Maja dzieci 3 i 5 lat,czy to bardzo maluchy do psa?nie znma sie na dzieciach:oops:
jak powiedzialam,ze sama przywioze psa to Pan powiedzial,ze bedziemy w kontakcie,ale po chwili zadzwonil i okazalo sie,ze myslal ze mieszkanie w bloku go dyskwalifikuje,a przeciez ja dla Maxia takiego szukam domku;)
Tak czy inaczej jutro prawdopodobnie przyjada Maxia poznac,a mnie przeraza tylko odleglosc.....sa z Gliwic...wiem wiem tylko 100 km...dla mnie to drugi koniec swiata jesli chodzi o Maxia:(

Posted

dzieci w takim wieku juz sa na tyle pojetne, ze mozna im wytłumaczyc ze pies to nie zabawka-wiem, bo mam dokladnie w takim wieku brzdące w domu;)sa na etapie fascynacji zwierzetami

moze to wreszcie TEN?tzrymam kciukasy

Posted

:razz: jeeej, jest nadzieja , a dzieci wychowywały sie zpsem tak ? to duuuuzo zmienia ;) , zreszta zobaczysz jak bedą sie zachowywały do Maksia a jak rodzice beda tez sie zachowywali :eviltong: ...

Trzymam kciuki

Posted

trzymj kciuki,zebys nie wracala z Gliwic na nogach....ze mna:oops::eviltong:
aaaa wlasnie komu jutro po poludniu do hotelu?komu??:evil_lol::cool1:
dostalam cynk,ze beda po poludniu:roll: