karusiap Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 :oops::oops: moje slonce ukochane idzie do kapieli nastepnym razem:diabloti: Quote
Jagienka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 karusiap napisał(a)::oops::oops: moje slonce ukochane idzie do kapieli nastepnym razem:diabloti: ale fajnie... będzie czarny, bo się troszeczkę przez ten rok przykurzył ;) Quote
agamika Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Maksiu podniesiemy Twój wątek ( bo Maksymiliana nie zamierzam nosić ) Quote
karusiap Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 agamika napisał(a):Maksiu podniesiemy Twój wątek ( bo Maksymiliana nie zamierzam nosić ) bo???:mad: Quote
karusiap Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Brak mi slow...naprawde warto pomagac Zywcowi,dziewczynom i "ich" psom...Nie dosc ze "daja" cuda (patrz Max:loveu:). To jeszcze nigdy nie zapominaja...bubu dziekuje pieknie za kolejne pieniazki dla Maxa,az 200 zl,ratujecie mi zycie w tym momencie:loveu::loveu:nie wiem czy to kasa zywiecka czy od Ciebie-dziekuje slicznie!!!! Nigdy nie musze prosic,przypominac...jestescie kochane Quote
_bubu_ Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='karusiap']Brak mi slow...naprawde warto pomagac Zywcowi,dziewczynom i "ich" psom...Nie dosc ze "daja" cuda (patrz Max:loveu:). To jeszcze nigdy nie zapominaja...bubu dziekuje pieknie za kolejne pieniazki dla Maxa,az 200 zl,ratujecie mi zycie w tym momencie:loveu::loveu:nie wiem czy to kasa zywiecka czy od Ciebie-dziekuje slicznie!!!! Nigdy nie musze prosic,przypominac...jestescie kochane to jest zawsze kasa żywiecka - z bazarków i ostatniego naszego festynu. Staram się to jakoś dzielic między psiaki. Chociaz wiem , że powinnyśmy bardziej pomagac Maxiowi. Jednak nie zawsze nam starcza dla wszystkich żywieckich psiaków - ale zawsze pamiętamy i namawiam do pomocy Maxowi - przeciez on już tak długo czeka!! ( Mnie niestety nie stać na takie prezenty z własnego portfela.. :( ) Quote
agamika Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 bo???:mad: :roll:a wazylas Maksia ostatnio ?? :diabloti::eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Dlaczego nikt nie chce tak ładnego psa? Czy on ma allegro? Quote
agamika Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 jeśli mnie pamięcnie myli to ma (ale niewiem czy aktualne ) , i ma tez kilka innych ogłoszeń , i ma plakaty :( ... i NIC Quote
Jagienka Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 agamika napisał(a):jeśli mnie pamięcnie myli to ma (ale niewiem czy aktualne ) , i ma tez kilka innych ogłoszeń , i ma plakaty :( ... i NIC i w kundlu był dwa razy, o ogłoszeniach w gazetach nie wspominając... czy my coś robimy nie tak?? Quote
Hund Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Ale ma cudowne zdjęcia w trawie :) super !!!!! Tak mi przykro że jeszcze nie ma domku :( wszyscy myśleliśmy że szybciutko go znajdzie a tu co:( Quote
karusiap Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 to jest moje marzenie...niestety w sferze nieosiagalnej:-( Quote
karusiap Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Maxiu troszke zeszczuplal:cool3:pewnie dzieki wiekszej ilosci ruchu,ale tez podobnie nie rzuca sie juz na jedzenie jak kiedys:)wie,ze mu nie braknie... Kochanie gdzie ten idealny domek dla idealnego psa?:( dzis oplacimy pobyt Maxia za kwiecien i na tym by na razie skonczyly sie nasze fundusze:oops::shake: Quote
karusiap Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Dzwonil do mnie dzieki agamika:loveu:Pan ,ktory znalazl Maxia w ogloszeniu.Maxiu jest podobny do psa,ktory zmarl im ze starosci....Maja dzieci 3 i 5 lat,czy to bardzo maluchy do psa?nie znma sie na dzieciach:oops: jak powiedzialam,ze sama przywioze psa to Pan powiedzial,ze bedziemy w kontakcie,ale po chwili zadzwonil i okazalo sie,ze myslal ze mieszkanie w bloku go dyskwalifikuje,a przeciez ja dla Maxia takiego szukam domku;) Tak czy inaczej jutro prawdopodobnie przyjada Maxia poznac,a mnie przeraza tylko odleglosc.....sa z Gliwic...wiem wiem tylko 100 km...dla mnie to drugi koniec swiata jesli chodzi o Maxia:( Quote
dzodzo Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 dzieci w takim wieku juz sa na tyle pojetne, ze mozna im wytłumaczyc ze pies to nie zabawka-wiem, bo mam dokladnie w takim wieku brzdące w domu;)sa na etapie fascynacji zwierzetami moze to wreszcie TEN?tzrymam kciukasy Quote
agamika Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 :razz: jeeej, jest nadzieja , a dzieci wychowywały sie zpsem tak ? to duuuuzo zmienia ;) , zreszta zobaczysz jak bedą sie zachowywały do Maksia a jak rodzice beda tez sie zachowywali :eviltong: ... Trzymam kciuki Quote
karusiap Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 trzymj kciuki,zebys nie wracala z Gliwic na nogach....ze mna:oops::eviltong: aaaa wlasnie komu jutro po poludniu do hotelu?komu??:evil_lol::cool1: dostalam cynk,ze beda po poludniu:roll: Quote
Recommended Posts