Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karusiap']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
agamika czy Tobie sie watki nie pomylily??Chyba nie piszesz o wspanialym,ulozonym i nad wyraz spokojnym Maxymilianku:loveu::loveu::loveu:

nie o takim Maxymilianku nie piszę , ale tego ułożonego , wspaniałego i nad wtyraz spokojnego Maxylmilianka to w hotelu nie ma :shake: , przykro mi, bo chyba ktoś Ci psa tam podmienił :diabloti: na zbója jakiegoś , aczkolwiek uroczego :evil_lol:

prosze ... widać w tym wzroku czyste szaleństwo :diabloti:

Posted

karusiap napisał(a):
:mad:mnie w takich momentach ciagnie za rekaw,albo daje calusy (obija mi nos) z wyskoku...

Czy Ty mówisz o tym spokojnym i ułożonym Maksymilianku?? :lol::eviltong:

Posted

ODNOSNIE ALLEGRO

poprosiłam karusie o link do allegro żeby tekst do ogłoszeń skopiować Maksia, i z ciekawości wlazłam na profil licytującej go osoby ... i czy przypadkiem osoba ta nie chciała kupić cegiełki na Maksymilianka?? Bo ma dużo zakupionych cegiełek , a w allegro jest wpisana prośba o wsparcie ...

mój błąd : Karolina dała mi linka do złego allegro :P

http://www.allegro.pl/item337808849_max_pies_w_typie_doberman_a_czeka_na_dom.html

http://allegro.pl/item336552286_charytatywna_doberman_max_prosi_o_pomoc_i_dom_.html

Posted

Sorry, nie było mnie wczoraj wieczorem na necie. Wysłałam wczoraj rano do faceta jeszcze jednego maila i przysłał prośbę o wycofanie, więc jest już ok. :lol:

Posted

Nie, nie. Ja fizycznie wycofuję ofertę, ale wolałam żeby mi przysłał oficjalną prośbę o wycofanie (jest taka opcja jak się coś zalicytuje) bo wtedy wycofuję "na prośbę kupującego", więc tym samym zamykam drogę do ewentualnych pretensji.

Posted

Mialam tel w sprawie allegro.Niestety Pan nie potrafil okreslic o jakiego psa chodzi,tyle ze o dobermana jakiegos ale imienia nie pamietal...
Najpierw spytal po ile pies,ja na to,ze nie handlujemy psmai tylko szukamy dobrych domow.Spytal wiec kiedy go moze odebrac;/Wiec wyjasnilam,ze wizyta itp.Na co on,ze sobie wylicytuje psa i jak nie dostanie to zglosi do wladz allegro:angryy:Na co mu grzecznie odpowiedzialam,zeby czytal aukcje bo zaznaczamy,ze bez kontaktu,wizyty i zaakceptowania domu nic z tego bo to aukcja charytatywna majaca na celu znalezienie domu.No to spytal kiedy przyjade dom sprawdzic,pies mialby mieszkac w ogrodzie troche w domu.Ehhh na moje,ze dobermana nie dam do ogrodu,uslyszalam "dobra bedzie w domu-to keidy?"......czekam na maila o ktorego psa chodzo-Pan ma sobie sprawdzic...
i co Wy na to??:cool1:

Posted

Byc moze nie moglam sie z Panem dobrze dogadac bo jest obcokrajowcemWnioskuje po imieniu Enricque.....Dom do sprawdzenia jest w Nowej Sarzynie,to okolice Rzeszowa.Sa chetni?
Tzn dom nie dla Maxa,ale napisalam ze moze wybierze sobie innego psa,jelsi bedzie ok...