Anashar Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Karusia, masz tu tego swojego grzecznego, ułożonego i wogóle cudnego Maxia :cool3: Quote
agamika Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='karusiap']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: agamika czy Tobie sie watki nie pomylily??Chyba nie piszesz o wspanialym,ulozonym i nad wyraz spokojnym Maxymilianku:loveu::loveu::loveu: nie o takim Maxymilianku nie piszę , ale tego ułożonego , wspaniałego i nad wtyraz spokojnego Maxylmilianka to w hotelu nie ma :shake: , przykro mi, bo chyba ktoś Ci psa tam podmienił :diabloti: na zbója jakiegoś , aczkolwiek uroczego :evil_lol: prosze ... widać w tym wzroku czyste szaleństwo :diabloti: Quote
karusiap Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 w tym wzroku widac tesknote:oops::evil_lol: moje sloneczko najukochansze.... ciotki kupcie mi dom......adoptuje Maxia:oops: piekne zdjecia:loveu: Quote
agamika Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 tak naprawdę to widać zniecierpliwienie i:eviltong: , bo żeby go na chwilkę "unieruchomić " , to odbywało sie "kuszenie " żółtą piłeczką :diabloti: Quote
karusiap Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 i on tak spokojnie czekal na ta pileczke??:mad:mnie w takich momentach ciagnie za rekaw,albo daje calusy (obija mi nos) z wyskoku...oj koniec rozpuszczania:roll::oops: Quote
agamika Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 nieee, spokojnie to może nie :evil_lol: , siedział co prawda na miejscu , ale biedak, aż trząsł sie cały do piłeczki. Quote
karusiap Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Bo Maxiu juz ponad wszystko kocha bieganie za pileczka lub patykami:loveu:w nosie ma spacer;) Quote
Jagienka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 karusiap napisał(a)::mad:mnie w takich momentach ciagnie za rekaw,albo daje calusy (obija mi nos) z wyskoku... Czy Ty mówisz o tym spokojnym i ułożonym Maksymilianku?? :lol::eviltong: Quote
Dea Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 to znowu jakieś pomówienia są:shake::mad::eviltong: Quote
karusiap Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Nadal nikt sie ze mna nie kontaktowal,wiec bardzo prosze o wycofanie oferty na allegro.Nie chce,zebys potem miala problemy z tego powodu,ze Max nie trafi do tego domu. Quote
agamika Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 ODNOSNIE ALLEGRO poprosiłam karusie o link do allegro żeby tekst do ogłoszeń skopiować Maksia, i z ciekawości wlazłam na profil licytującej go osoby ... i czy przypadkiem osoba ta nie chciała kupić cegiełki na Maksymilianka?? Bo ma dużo zakupionych cegiełek , a w allegro jest wpisana prośba o wsparcie ... mój błąd : Karolina dała mi linka do złego allegro :P http://www.allegro.pl/item337808849_max_pies_w_typie_doberman_a_czeka_na_dom.html http://allegro.pl/item336552286_charytatywna_doberman_max_prosi_o_pomoc_i_dom_.html Quote
Gemini666 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 poszła cegiełka na allegro - może nadchodząca wiosna przyniesie małemu jakiś domek :multi: Quote
karusiap Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Kluska4 bardzo Cie prosze wycofaj oferte na allegro u Maxia Quote
Kluska4 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Sorry, nie było mnie wczoraj wieczorem na necie. Wysłałam wczoraj rano do faceta jeszcze jednego maila i przysłał prośbę o wycofanie, więc jest już ok. :lol: Quote
karusiap Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 sam?dziwne to jakies,ale dobrze ze juz jest ok;) Quote
Kluska4 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Nie, nie. Ja fizycznie wycofuję ofertę, ale wolałam żeby mi przysłał oficjalną prośbę o wycofanie (jest taka opcja jak się coś zalicytuje) bo wtedy wycofuję "na prośbę kupującego", więc tym samym zamykam drogę do ewentualnych pretensji. Quote
karusiap Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Mialam tel w sprawie allegro.Niestety Pan nie potrafil okreslic o jakiego psa chodzi,tyle ze o dobermana jakiegos ale imienia nie pamietal... Najpierw spytal po ile pies,ja na to,ze nie handlujemy psmai tylko szukamy dobrych domow.Spytal wiec kiedy go moze odebrac;/Wiec wyjasnilam,ze wizyta itp.Na co on,ze sobie wylicytuje psa i jak nie dostanie to zglosi do wladz allegro:angryy:Na co mu grzecznie odpowiedzialam,zeby czytal aukcje bo zaznaczamy,ze bez kontaktu,wizyty i zaakceptowania domu nic z tego bo to aukcja charytatywna majaca na celu znalezienie domu.No to spytal kiedy przyjade dom sprawdzic,pies mialby mieszkac w ogrodzie troche w domu.Ehhh na moje,ze dobermana nie dam do ogrodu,uslyszalam "dobra bedzie w domu-to keidy?"......czekam na maila o ktorego psa chodzo-Pan ma sobie sprawdzic... i co Wy na to??:cool1: Quote
Jagienka Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 karusiap napisał(a): i co Wy na to??:cool1: W beton takich i w kosmos! Quote
agamika Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 :crazyeye: Karolinaa , noo, jak mogłaś ?????? TAKI dom spławiać :shake: , chyba zmysły postradałaś . :roll: Quote
karusiap Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Byc moze nie moglam sie z Panem dobrze dogadac bo jest obcokrajowcemWnioskuje po imieniu Enricque.....Dom do sprawdzenia jest w Nowej Sarzynie,to okolice Rzeszowa.Sa chetni? Tzn dom nie dla Maxa,ale napisalam ze moze wybierze sobie innego psa,jelsi bedzie ok... Quote
Recommended Posts