karusiap Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Dea:loveu::loveu::loveu:Dziekuje serdecznie za pieniazki dla Maxia!!! Quote
Dea Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 karusiap nie ma nic za darmo - proszę za to Maksia ucałować!:loveu: Quote
karusiap Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 chcialam oficjalnie zauwazyc,ze Max jest rozpieszczony:cool1:nie wiem kto to zrobil...Dla Maxia spacer to tylko rzucanie patyczkami,reszta nie ma sensu:loveu:dzis chcialam powiedziec,ze....zostalam oficjalnie i doslownie olana:oops:tak tak ,Max zaznaczyl teren i mnie najzwyczajniej w swiecie obsikal....nieee,nie zdarza nam sie to czesto....pierwszy raz...chyba sie wkurzyl,ze stalam i gadalam a patyczki lezaly:roll: Quote
Jagienka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 :roflt::roflt: no karusiap 2:1 dla Ciebie :lol: Quote
karusiap Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Jagienka']:roflt::roflt: no karusiap 2:1 dla Ciebie :lol:[/quote] :mad::mad::mad: bede cierpliwa:cool1::evil_lol: Quote
agamika Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agamika Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 ekhmmmm najpiękniejszy jest Odi :mad: :eviltong: Quote
karusiap Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Maxymilianek postanowil dzis pospieszyc mnie do zabawy i rzucania pileczka.W tym celu chwycil moj rekaw i szarpal:)efekty sa w postaci 4 dziur w kurtce:p Quote
Kluska4 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Karusiap, przesłałam do Ciebie maila, którego dostałam z allegro w sprawie Maksia. Odpiszesz? Quote
_bubu_ Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 to sie Maxiu rozbrykał :evil_lol: kochany łobuziak Quote
Kluska4 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ktoś zalicytował Maksia na allegro. To nie ta sama osoba co wysłała maila. Karusiap kontkował się z Tobą ktoś jeszcze? Quote
karusiap Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 nie nikt sie nie kontaktowal....Nie znam sie na allegro,ale jesli jest taka mozliwosc to prosze wycofaj oferte z powodu braku wczesniejszego kontaktu.Nie znosze tkiego czegos,nie raz zdarzalo sie,ze potem dziewczyny dostawaly maaile pod jaki adres wyslac przesylke.... Quote
Kluska4 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ok. Póki co napisałam do faceta maila z pytaniem czy uzgodnił z Tobą adopcję. Zobaczę co odpisze i poproszę go o usunięcie oferty, a jak tego nie zrobi to ja usunę. Quote
karusiap Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 ok,dziekuje:)ja oczywiscie go nie skreslam,tylko fajnie by bylo jakby sie odezwal:) Quote
Dea Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Trochę to niepwoważne, wylicytować psa:shake: Może ta osoba nie orientuje się w procedurach, ale dziewczyny zawsze zaznaczajcie, że złożenie oferty nie jest równoznaczne z oddaniem psa, bo mogą być problemy... Quote
Kluska4 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ja piszę zawsze, że "przed licytacją proszę o kontakt mailowy lub telefoniczny" żeby mi nie usunęli aukcji bo ponoć czasem się czepiają, że jak jest aukcja to pies również podlega licytacji. Ale fakt, że można tą formułkę rozbudować ... Quote
dzodzo Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 ja zawsze pisze, ze "licytacja nie jest jednoznaczna z nabyciem psa a aukcja ma charakter informacyjny";)i że zastrzegam sobie prawo do wyboru włascicilela i odwoływania ofert i tak debile mi licytowali ale wtedy powowływałam sie na ten zapis i usuwałam ofertę Quote
agamika Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 wzięłam to psie ADHD dziś na wybieganie ... szelki zapięłam nawet bez problemów, choć Maksiu nie chciał zrozumieć ze nie powinien z boksu wychodzić , zanim mu ich nie ubiorę :shake: ... no i szliśmy , pomiędzy boksami ... no i Maksiu chciał na pewno sie wykazać przede mną i pokazać jaki to grośśśśśny jest i jaki wspaniały obrońca z Niego, wiec nagadywał wszystkim psiakom w kojcach po drodze , na to wszystko wszedł P.Tomek do "zagrody" , popatrzył na mnie z pewnym chyba powątpiewaniem i powiedział ... " powodzenia życzę " :roll: Mam pewne podejrzenia, że chodziło mu o to kto kogo będzie wyprowadzał na spacer :evil_lol: ... ale P.Tomek nie wziął pod uwagę jednej rzeczy ... miałam tajną broń ... parówki w kieszeni :diabloti: ... Tak więc na szczęście moja ręka została w stawie na swoim miejscu . Quote
karusiap Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: agamika czy Tobie sie watki nie pomylily??Chyba nie piszesz o wspanialym,ulozonym i nad wyraz spokojnym Maxymilianku:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts