Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pytanie jest dobre ale odpowiedzi nie ma :( Niestety niektóre psy 15lat czekają na dom i umierają w schronisku a niektóre są tam tylko dzień i jest na nie kilka chętnych rodzin....życie ....dla Maxa nie jest łaskawe :(

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

słuchajcie, moze udałoby sie zrobic dla Maxa taka akcje jak dla Fado?tzn artykuł w gazecie, Karolinka pomysl o tym-Fado czekał i nie było chetnych a po tym artykule telefony dzwonily i dzwonily

Posted

Tytuł zmieniony. Może brzmi trochę drastycznie, ale to czasem konieczne...
Ale myślę, że nasze wysiłki należy skupić na szukaniu mu domu - hotel kosztuje i niestety pomimo ogromnych wysiłków dziewczyn nie zastąpi prawdziwego domu.
Mój tymczasowicz Kropek miał ogłoszenia w GW w dodatku krakowskim - odezwały się 3 rodziny i Kropcio mieszka w Krakowie. To ogłoszenie było bardziej skutteczne niż wyróżnione w allegro.

Posted

Dziewuchy - szczegółowy opis, DUŻE zdjecie i zaraz wysyłam zaprzyjaźnionej redaktorce..... najlepiej jakby jego historia jak to do Faktu łapała za serducho.

Ja go też rozreklamuje rodzinom które chciały psa dobeczka.

A w zasadzie - mam taka pania która mieszka w sosnowcu w domu z ogrodem. Ma około 75 lat - alejest żeśka - miała dobermana i 3 poksery. ona chce duzego psa gładkowłosego. Ja wiem , że wiek (kobiety) itd ale moze moze....... Była u niej Klementynka z Fizia ale uznałyśmy ze Fizia lepiej do rodziny z dizećmi i młodej osoby. Max ma 5-6 lat - byłby w sam raz! Moge pilnować po adopcji czy wszytsko jest OK!

Posted

wyslalam Ci amikat maila z opisem Maxia,troche przydlugawy,ale tyllle mam o nim do powiedzenia:oops:
szczerze mowiac troszke bym sie bala...Max jest silny i energiczny...wlasciwie to balabym sie bardzo tego ogrodu...Max do tej pory potrafi zwiac z hotelu (zawsze wraca do niego),w nowym domu musialby pare dobre miesiecy chodzic na smyczy by poznac teren i wiedziec ze to jego dom....A on potrafi pokonywac ogrodzenia,a sztuke ucieczki ma opanowana do perfekcji..
Choc nie powiem,jest super madry i teraz na spacerach mi nie ucieka:loveu:

Posted

Max:loveu::loveu::loveu:
jestem zakochana w nim po uszy:oops:
dzis nauczylismy sie dawania caluska w policzek z wyskoku...i to nie ja skakalam:cool3:obylo sie bez zlaman nosa itp....i Max wcale nie robil tego z mysla o smakolykach jakie mialam w kieszeni:cool1:w tym celu probowal przegryzc mi owa kieszen:cool1::diabloti:

Posted

karusiap napisał(a):
o jaaaa:loveu::loveu:czyli Maxiu jednak rzuca sie w oczy:cool3:
Dea a moze by tak pojsc tym tropem :cool3: i umacniac w Twoim Tzcie,jaki Maxiu jest wspanialy??:diabloti::loveu:

Ja tam bym poszła za tropem, ale nawet zwalczywszy opory Tz-ta trop napotka mur oporowy ze strony teściowej...pod tym samym dachem:mad: oj nie ma lekko...