Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oby...
Ostatnio jak byłam w hotelu, zapięłam Maxa na smycz,wyszliśmy z boksu, Max rozejrzał się po towarzystwie i widac było u niego irytacje, normalnie był zły jak nie wiem, że nie było z Nami Karoliny (co się prawie nie zdarza), a co gorsza, jak cokolwiek o Maxsie mówie to Karolina "Moje słoneczko, mój najdroższy, moje kochaie jedyne...." itd itp...
Powiem Wam, że jest coraz ciężej... oboje się do siebie ogromnie przywiązali...

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

strasznie mi przykro bylo jak to uslyszalam,ale zaraz niedlugo pojechalam do mojej milosci i wyspacerowalismy sie:loveu:
Max musi miec domek najwspanialszy...taki ktory bedzie blisko mnie:oops:

Posted

po staremu...zero telefonow..Maxiu juz chyba mysli,ze hotel to jego dom,,,lubi tam wracac po spacerze..
niestety zobaczymy sie dopiero w weekend,ale oby byl snieg to spacerek bedzie wysmienity i dluuuugi,obiecuje:)

Posted

karusiap napisał(a):
ale oby byl snieg to spacerek bedzie wysmienity i dluuuugi,obiecuje:)

taaak przeciągne Was przez pola, i nie ma zmiłuj, bo tutaj obiecałaś :loveu: publicznie :cool3::evil_lol:

Posted

Hund napisał(a):
saneczki by się przydały ;) karusiap usiądzie a Max wioooooooooo...........

oj Max by dla karusiap wszytsko zrobił... i bez saneczek damy rade, może nawet i wiooo będzie :razz:

Posted

GameBoy napisał(a):
prosze na Pw nr konta
duzo nie wplace ale moze na dobe wystarczy:oops:
wpalce dopiero w poniedzialek- sorry :roll:

bardzo bardzo dziekujemy:loveu::loveu:

Jagienka...to karusiap zrobilaby wszytsko dla Maxa:oops:

• 2 weeks later...
Posted

musze po raz kolejny powiedziec,ze Max jest najmadrzejszy na swiecie...za kazdym razem zako****e sie w nim od nowa...dzis po spacerku Maxiu sie wybiegal,biegal za patykiem i przynosil mi go,piekny aport,potrafimy zrobic siad i pedem za patykiem...i wiecie co??ja juz nie musze lamac nog biegnac za nim..Maxia spuscilam ze smyczy a on ani myslal oddalac sie ode mnie:loveu:serduszko moje:)teraz bedziemy sobie zawsze biegac i wyrabiac kondyche;)dzis nie za duzo tak od razu....ehh leci nasz 9 ty wspolny miesiac...ja naprawde chce by mial dom,oglaszam gdzie sie da,a z 2 str czuje,ze jechac do hotelu bez spotkania z Maxiem to nie mialoby sensu...blagam niech szybko znajdzie sie dom (w Krakowie blisko mnie:oops:) bo go nie oddam:diabloti: