Jagienka Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Oby... Ostatnio jak byłam w hotelu, zapięłam Maxa na smycz,wyszliśmy z boksu, Max rozejrzał się po towarzystwie i widac było u niego irytacje, normalnie był zły jak nie wiem, że nie było z Nami Karoliny (co się prawie nie zdarza), a co gorsza, jak cokolwiek o Maxsie mówie to Karolina "Moje słoneczko, mój najdroższy, moje kochaie jedyne...." itd itp... Powiem Wam, że jest coraz ciężej... oboje się do siebie ogromnie przywiązali... Quote
Hund Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Znam to uczucie.....:oops: wŁaściwie sobie z nim nie radzę :placz: Quote
karusiap Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 strasznie mi przykro bylo jak to uslyszalam,ale zaraz niedlugo pojechalam do mojej milosci i wyspacerowalismy sie:loveu: Max musi miec domek najwspanialszy...taki ktory bedzie blisko mnie:oops: Quote
Aga-ta Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 szkoda, ze taki psiak nie ma szczescia znalezc domu...:-(i takiej osoby jak karusiap... Quote
Aga-ta Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 i warto w to wierzyc;) (przyklad Paco:loveu:) Quote
Hund Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Wierzę wierzę, czasem mam załamkę ale nie możemy się poddać :) Quote
karusiap Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 po staremu...zero telefonow..Maxiu juz chyba mysli,ze hotel to jego dom,,,lubi tam wracac po spacerze.. niestety zobaczymy sie dopiero w weekend,ale oby byl snieg to spacerek bedzie wysmienity i dluuuugi,obiecuje:) Quote
Jagienka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 karusiap napisał(a):ale oby byl snieg to spacerek bedzie wysmienity i dluuuugi,obiecuje:) taaak przeciągne Was przez pola, i nie ma zmiłuj, bo tutaj obiecałaś :loveu: publicznie :cool3::evil_lol: Quote
Hund Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 saneczki by się przydały ;) karusiap usiądzie a Max wioooooooooo........... Quote
Jagienka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Hund napisał(a):saneczki by się przydały ;) karusiap usiądzie a Max wioooooooooo........... oj Max by dla karusiap wszytsko zrobił... i bez saneczek damy rade, może nawet i wiooo będzie :razz: Quote
GameBoy Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 prosze na Pw nr konta duzo nie wplace ale moze na dobe wystarczy:oops: wpalce dopiero w poniedzialek- sorry :roll: Quote
karusiap Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 GameBoy napisał(a):prosze na Pw nr konta duzo nie wplace ale moze na dobe wystarczy:oops: wpalce dopiero w poniedzialek- sorry :roll: bardzo bardzo dziekujemy:loveu::loveu: Jagienka...to karusiap zrobilaby wszytsko dla Maxa:oops: Quote
karusiap Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 musze po raz kolejny powiedziec,ze Max jest najmadrzejszy na swiecie...za kazdym razem zako****e sie w nim od nowa...dzis po spacerku Maxiu sie wybiegal,biegal za patykiem i przynosil mi go,piekny aport,potrafimy zrobic siad i pedem za patykiem...i wiecie co??ja juz nie musze lamac nog biegnac za nim..Maxia spuscilam ze smyczy a on ani myslal oddalac sie ode mnie:loveu:serduszko moje:)teraz bedziemy sobie zawsze biegac i wyrabiac kondyche;)dzis nie za duzo tak od razu....ehh leci nasz 9 ty wspolny miesiac...ja naprawde chce by mial dom,oglaszam gdzie sie da,a z 2 str czuje,ze jechac do hotelu bez spotkania z Maxiem to nie mialoby sensu...blagam niech szybko znajdzie sie dom (w Krakowie blisko mnie:oops:) bo go nie oddam:diabloti: Quote
ewikS Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 szczęśliwy pies- czyli Max czeka na patyczek :) Quote
Aga-ta Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 i tak bede wpatrywal sie w swojego nowego pana... Quote
Hund Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 tak kochany maxiu wierzę w to , będziesz miłością dobrego człowieka. Quote
Hund Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Myślałam dziś o Maxiu idąc do pracy...on chyba myśli że hotel to wszystko co może mieć .... Quote
Dea Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Aga-ta napisał(a): i tak bede wpatrywal sie w swojego nowego pana... CUDNA TA FOTKA!!! Quote
Dea Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 To zdjęcie trzeba by wykorzystać do ogłoszeń, nie ma siły, musi kogoś ruszyć! Quote
Recommended Posts