Jagienka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Izabela124. napisał(a):Jaki on sliczny Nie wiem jaki moze byc tytul, wymyslimka tylko to: "Zywiolowy doberman czeka na czlwieka, ktory obdarzy go miloscia" Żywiołowy się kojarzy z czymś trudnym do okiełznania, a ja myśle, że Maxowi jeden dłuższy spacer dziennie wystarczy, a tak moze spać przez telewizorem na kanapie... on ma juz 6 lat, to nie młody rozbrykany doberman... hmmm ale moja rozprawka nie zbliża Nas do zmiany tytułu :roll: Quote
karusiap Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 jejku Maxiu faktycznie bedzie juz 6 lat mial....aj ciotka cos Ty taka dobra z obliczen:cool1: Quote
Izabela124. Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Jagienka napisał(a):Żywiołowy się kojarzy z czymś trudnym do okiełznania, a ja myśle, że Maxowi jeden dłuższy spacer dziennie wystarczy, a tak moze spać przez telewizorem na kanapie... on ma juz 6 lat, to nie młody rozbrykany doberman... hmmm ale moja rozprawka nie zbliża Nas do zmiany tytułu :roll:To moze zamist zyiowloy to spokojny? Quote
karusiap Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 moje sloneczka uszate:loveu: Maxiowi nudzi sie juz w boksie,bardzo nieladnie wygryza sobie siersc z boku:( Quote
Hund Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Ale super zdjęcia w ruchu ;) widać że pieski szczęśliwe!! Co z tym boczkiem?? To nuda czy stres?? Quote
karusiap Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 wydaje mi sie,ze nuda...kiedys juz tak zrobiil,lekarz widzial i mowil ze to nic groznego....potem zaroslo,a teraz znowu... Quote
Hund Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 HM :( biedak :( kosteczki nie pomagają zająć się czym innym? Czy nie lubi?? Pewnie spacerki jedynie dobrze wpŁywają ale trzebaby zamieszkac w hotelu razem z nim ...:( Biedny już tak dŁugo bez śladu nadziei :( Quote
karusiap Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 kosteczki lubi ale obrabia je raz dwa;/ widac na tym zdjeciu co skacze na mnie ten wygryziony kawalek nad prawym udem Quote
Izabela124. Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Biedaczek. Kiedy on znajdzie swego czlowieka? Quote
karusiap Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Bardzo prosze o pomoc!!!! Niedlugo Maxowi stuknie ROK w hotelu...nie moze tak byc...najpierw najpilniejszy byl Paco bo zaczynala mu sie choroba kojcowa,potem Pogo bo zle znosil hotel...a Max sie czuje w nim jak w domu i to niestety jest problem najwiekszy....Tragedia bedzie nasze rozstanie i dla mnie i dla niego (kolejna zmiana miejsca) wiec im szybciej tym lepiej:( Wiem,ze jest oglaszany ale prosze wieszajcie plakaty,pamietajcie o Maxiu... do tego mamy niezaplacony caly styczen...:( w gre wchodzi tylko domw Krakowie lub okolicach Quote
_bubu_ Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 biedny Maxiu :( czyli nie wieszać plakatów w Bielsku? Quote
karusiap Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 ehh z ciezkim sercem ,ale Bielsko to jeszcze nie taka odleglosc...poza tym tam ma Was na miejscu w razie czego;)tylko ja bym musiala sobie bilet caloroczny na PKS wykupic:evil_lol: Quote
Hund Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Całoroczny Jest Tańszy ;) Maxiu Domek Być Musi!!!!! Quote
karusiap Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 w Gorlicach Kasiu mialby Ciebie...chodzi o to by byly pewne osoby,ktore w razie tel "oddaje psa" mogly byc tam od razu i go zabrac i nie wiem nawet stac na ulicy az przyjade....oczywiscie tfu tfu Max nie trafi do takiego domu:) ale w warszawie to nawet jakby byly super pewne osoby to go nie puszcze na taka odleglosc:oops::oops: zalezy mi by miec na niego oko,dlatego najlepiej jakby zostal w Krakowie:oops: Quote
Dea Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 najlepiej karusiap to mi się wydaje jakby został u Ciebie:megagrin: oj co się cioteczka z Maksiem związała:siara: Quote
karusiap Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Dea uwierz mi,ze gdyby tylko byla taka mozliwosc to bym sekundy nie myslala......;)ale juz kompletnie nie mam gdzie upchnac kolejnego psa w domu:( Quote
karusiap Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 czy ktos zechce nas wspomoc bazarkiem?mamy do zaplaty caly styczen czyli 450 zl, a juz leci luty:shake::-( Quote
Dea Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Może by zmienić tytuł aby więcej osób zajrzało, może ktoś wspomoże... Quote
karusiap Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 wlasnie Agnieszka chciala zmieniac kiedys ,ale nie bylo chetnych do wymyslania czegos ...:oops::oops: ciociu Dea masz jakis pomysl?:loveu: Quote
Dea Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Trzeba by napisać, że bez pomocy może stracić swój dom jakim jest hotelik... Quote
dzodzo Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 biedny ten Maxio...czemu inne psy znajdują domy a on nie?:-( Quote
Recommended Posts