Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Izabela124. napisał(a):
Jaki on sliczny
Nie wiem jaki moze byc tytul, wymyslimka tylko to: "Zywiolowy doberman czeka na czlwieka, ktory obdarzy go miloscia"

Żywiołowy się kojarzy z czymś trudnym do okiełznania, a ja myśle, że Maxowi jeden dłuższy spacer dziennie wystarczy, a tak moze spać przez telewizorem na kanapie... on ma juz 6 lat, to nie młody rozbrykany doberman...
hmmm ale moja rozprawka nie zbliża Nas do zmiany tytułu :roll:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jagienka napisał(a):
Żywiołowy się kojarzy z czymś trudnym do okiełznania, a ja myśle, że Maxowi jeden dłuższy spacer dziennie wystarczy, a tak moze spać przez telewizorem na kanapie... on ma juz 6 lat, to nie młody rozbrykany doberman...
hmmm ale moja rozprawka nie zbliża Nas do zmiany tytułu :roll:
To moze zamist zyiowloy to spokojny?

Posted

HM :( biedak :( kosteczki nie pomagają zająć się czym innym? Czy nie lubi?? Pewnie spacerki jedynie dobrze wpŁywają ale trzebaby zamieszkac w hotelu razem z nim ...:( Biedny już tak dŁugo bez śladu nadziei :(

• 2 weeks later...
Posted

Bardzo prosze o pomoc!!!!
Niedlugo Maxowi stuknie ROK w hotelu...nie moze tak byc...najpierw najpilniejszy byl Paco bo zaczynala mu sie choroba kojcowa,potem Pogo bo zle znosil hotel...a Max sie czuje w nim jak w domu i to niestety jest problem najwiekszy....Tragedia bedzie nasze rozstanie i dla mnie i dla niego (kolejna zmiana miejsca) wiec im szybciej tym lepiej:(
Wiem,ze jest oglaszany ale prosze wieszajcie plakaty,pamietajcie o Maxiu...

do tego mamy niezaplacony caly styczen...:(

w gre wchodzi tylko domw Krakowie lub okolicach

Posted

w Gorlicach Kasiu mialby Ciebie...chodzi o to by byly pewne osoby,ktore w razie tel "oddaje psa" mogly byc tam od razu i go zabrac i nie wiem nawet stac na ulicy az przyjade....oczywiscie tfu tfu Max nie trafi do takiego domu:)
ale w warszawie to nawet jakby byly super pewne osoby to go nie puszcze na taka odleglosc:oops::oops:
zalezy mi by miec na niego oko,dlatego najlepiej jakby zostal w Krakowie:oops: