Dea Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 karusiap znajdzie, on się na allegro pięknie prezentuje:loveu: Quote
Jagienka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Dea']karusiap znajdzie, on się na allegro pięknie prezentuje:loveu: a w czwartek sie pieknie w kundlu zaprezentuje... chociaz pewnie jak zawsze karusia go przyćmi i sie na nia będa gapić zamiast na psa... :evil_lol: Dziękujemy Foksi :loveu:, za załatwienie miejsca Maxowi, mam nadzieje, że Max sie domem wynagrodzi (dla siebie) :roll: Quote
karusiap Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 :oops::oops:Max jest przystojniejszy:) tak wlasnie,dziekujemy Foksi:loveu: oby ktos sie zakochal....ktos kto mieszka blisko mnie:oops: ehh no juz moze byc dalej,byle Maxiu mial juz swoj domek.... Quote
Gemini666 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Maxiu w tv z Karoliną na żywo - śliczny biedaczek:loveu::loveu: Może ktoś go weźmie jednak do siebie Quote
karusiap Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 to jest wszystko nie normalne...Wszyscy uwielbiaja Maxa ,bo to pies ideal.Rozdaje calusy,caluje sunie,nie reaguje na psy....i co?? i ani pol tel...:placz:nie wiem juz co robic:( Quote
Gemini666 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 mentalność ludzka jest dziwna - większość ludzi boi się wziąć do siebie dużego psa, zwłaszcza starszego :( Quote
paulus Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Maxiu wczoraj po programie wracamy do hotelu (niestety :shake:) Quote
karusiap Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 moja mordka najpiekniejsza:) paulus serdecznie dziekuje za pomoc w przywiezieniu i zawiezieniu Maxa:loveu::loveu: Quote
Dea Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Kurcze też tego nie rozumiem:shake: Takie cudo kochane! Quote
agamika Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 a fee, jakie tam cudo ?! .. bandyta jeden :roll: o prosze jak szczerzy kły : a tu to tylko udaje, ze potrafi siad robić i jest grzeczny a jak paskudnie w biegu wygląda :roll: ehh.. :shake: ... (PS. Karolina, nic nie ostrzegałaś ze on dziubki z rozbiegu daje , a tu czytam, żeś go sama tego nauczyła :mad: :eviltong: ) Quote
karusiap Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Aga nie probuj zaprzeczyc swoim uczucuim...wiem,ze ten calus z wyskoku powalil Cie na kolana i kochasz Maxia:loveu::loveu: Quote
Dea Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 No co to niedomówienia??? Maksiu cudo jest i to widać:loveu: Quote
Izabela124. Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 ale on sliczny, caluski dla niego Quote
agamika Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Aga nie probuj zaprzeczyc swoim uczucuim...wiem,ze ten calus z wyskoku powalil Cie na kolana i kochasz Maxia:loveu: akuuurat :mad: wczoraj mi o mało palcy nie zmiażdżył :cool1: to szatan wcielony ...:mad: d:oops::oops:psko tak intensywnie do siatki przyklejał na drapanie, ze nie poczuł nawet ze moje palce zostały między siatką a jego szacownym zadkiem Ja mam pomysł, :diabloti: trzeba upatrzeć kogoś w miare sensownego , przywiązać mu Maksia do klamki i zwiać :diabloti: ... Maksiu podziała swoim urokiem i tem ktoś jzu nie bedzie chciał go oddać :diabloti: Quote
karusiap Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 ciociu agamiko bo zaczne Cie podejrzewac o konskie zaloty:evil_lol:nie trzeba sie wstydzic,ja wszytsko rozumiem...to kiedy mamy (ja i Max rzecz jasna) przyjechac by zapoznac sie z psiakami i rodzinka??i jaki pokoj bedziemy miec jak juz nas adoptujesz?? Quote
karusiap Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 bazarek dla Maxia http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9648499#post9648499 i znowu dziekuje bubu za pomoc:loveu: Quote
karusiap Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Niestety po staremu,dzwonila jedna Pani,zachwalalam Maxa,miala sie zastanowic,ale chyba stwierdzila,ze 6 lat to duzo:( a Maxiu jest nadal cudowny,po spacerze obowiazkowo wskakuje mi dwoma lapami na ramiona i wycalowuje:oops::loveu::loveu: Quote
dzodzo Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 obiecany bazarek na Maxia, podnieście czasem;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107902 Quote
Recommended Posts