Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dea']karusiap znajdzie, on się na allegro pięknie prezentuje:loveu:
a w czwartek sie pieknie w kundlu zaprezentuje... chociaz pewnie jak zawsze karusia go przyćmi i sie na nia będa gapić zamiast na psa... :evil_lol:
Dziękujemy Foksi :loveu:, za załatwienie miejsca Maxowi, mam nadzieje, że Max sie domem wynagrodzi (dla siebie) :roll:

Posted

:oops::oops:Max jest przystojniejszy:)
tak wlasnie,dziekujemy Foksi:loveu:
oby ktos sie zakochal....ktos kto mieszka blisko mnie:oops:
ehh no juz moze byc dalej,byle Maxiu mial juz swoj domek....

Posted

a fee, jakie tam cudo ?! .. bandyta jeden :roll:

o prosze jak szczerzy kły :

a tu to tylko udaje, ze potrafi siad robić i jest grzeczny

a jak paskudnie w biegu wygląda :roll:

ehh.. :shake: ...

(PS. Karolina, nic nie ostrzegałaś ze on dziubki z rozbiegu daje , a tu czytam, żeś go sama tego nauczyła :mad: :eviltong: )

Posted

Aga nie probuj zaprzeczyc swoim uczucuim...wiem,ze ten calus z wyskoku powalil Cie na kolana i kochasz Maxia:loveu:

akuuurat :mad: wczoraj mi o mało palcy nie zmiażdżył :cool1: to szatan wcielony ...:mad:

d:oops::oops:psko tak intensywnie do siatki przyklejał na drapanie, ze nie poczuł nawet ze moje palce zostały między siatką a jego szacownym zadkiem

Ja mam pomysł, :diabloti: trzeba upatrzeć kogoś w miare sensownego , przywiązać mu Maksia do klamki i zwiać :diabloti: ... Maksiu podziała swoim urokiem i tem ktoś jzu nie bedzie chciał go oddać :diabloti:

Posted

ciociu agamiko bo zaczne Cie podejrzewac o konskie zaloty:evil_lol:nie trzeba sie wstydzic,ja wszytsko rozumiem...to kiedy mamy (ja i Max rzecz jasna) przyjechac by zapoznac sie z psiakami i rodzinka??i jaki pokoj bedziemy miec jak juz nas adoptujesz??

Posted

Niestety po staremu,dzwonila jedna Pani,zachwalalam Maxa,miala sie zastanowic,ale chyba stwierdzila,ze 6 lat to duzo:(
a Maxiu jest nadal cudowny,po spacerze obowiazkowo wskakuje mi dwoma lapami na ramiona i wycalowuje:oops::loveu::loveu: