Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lobaria']Tu tragedia się robi - trzeba pojechać do dyr aresztu i pogadać chyba... Szkoda, żem tak daleko.[/QUOTE]
Nie wiadomo gdzie jest osadzony, tego nikt nie powie. To może być areszt śledczy na drugim końcu Polski. Nie wiemy gdzie był zameldowany, gdzie popełnił wykroczenie , jaka prokuratura nakazała areszt czy też jest już po wyroku i odsiaduje karę.....

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='ewu']Nie wiadomo gdzie jest osadzony, tego nikt nie powie. To może być areszt śledczy na drugim końcu Polski. Nie wiemy gdzie był zameldowany, gdzie popełnił wykroczenie , jaka prokuratura nakazała areszt czy też jest już po wyroku i odsiaduje karę.....[/QUOTE]

No to kiepsko... po wyroku z pewnością nie jest... takie rzeczy się ciągną...

Posted

Zapraszam na bazar - pół na pół dla Pszczyny i Rudego pod opieką Klaudus_ - pozbierałam wszystko co mi zostało od darczyńców na te dwa cele i wyszedł całkiem spory. Może jeszcze coś się sprzeda ? :)

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235367-Na-Rudego-i-Pszczynę-ponad-100-fantów-do-30-11-godz-22-00/page2[/url]

Posted

[quote name='Maruda666']Zapraszam na bazar - pół na pół dla Pszczyny i Rudego pod opieką Klaudus_ - pozbierałam wszystko co mi zostało od darczyńców na te dwa cele i wyszedł całkiem spory. Może jeszcze coś się sprzeda ? :)

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235367-Na-Rudego-i-Pszczynę-ponad-100-fantów-do-30-11-godz-22-00/page2[/URL][/QUOTE]

Dziękujemy, pędzę podnosić :)

Posted

[I]Zapraszam na chociażby podnoszenie, promowanie bazarku z którego jakiś grosik nazbieramy na podopiecznych Fundacji:
[/I][IMG]http://gify.11street.pl/vardata/galeria/mikolaje/mikolaje033.gif[/IMG][I]
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235612-Rozgrzewająco-Mikołajowy-bazarek-CEGIEŁKOWY-do-30-11-2012-do-godziny-23-00?p=19964128#post19964128[/url][/I]

Posted

Dzwoniła do mnie przed chwilą Klaudia, sprawa bardzo pilna. Owczarkowaty pies po wypadku, nie chodzi, pilnie potrzebne jakiekolwiek miejsce (garaż?) w którym mógłby choć kilka dni potrzebnych na diagnostykę i znalezienie dt/hoteliku przeczekać. Bardzo proszę, szukajcie, pytajcie. Zwierzak bardzo cierpi a tam gdzie jest teraz nawet leków przeciwbólowych nie dostanie!!

Ola jedzie teraz do Warszawy, Klaudia jest w pracy. Jeśli znajdzie się jakiekolwiek miejsce, to pojadę i przewiozę. U mnie jest wolny tylko kojce zewnętrzny, ale jeśli on nie chodzi, to nie może tam trafić, bo nawet do budy nie wejdzie, żeby się schować przed zimnem.

Do godz. 15 musiałby być zabrany!

Posted

[quote name='Emiś']Dzwoniła do mnie przed chwilą Klaudia, sprawa bardzo pilna. Owczarkowaty pies po wypadku, nie chodzi, pilnie potrzebne jakiekolwiek miejsce (garaż?) w którym mógłby choć kilka dni potrzebnych na diagnostykę i znalezienie dt/hoteliku przeczekać. Bardzo proszę, szukajcie, pytajcie. Zwierzak bardzo cierpi a tam gdzie jest teraz nawet leków przeciwbólowych nie dostanie!!

Ola jedzie teraz do Warszawy, Klaudia jest w pracy. Jeśli znajdzie się jakiekolwiek miejsce, to pojadę i przewiozę. U mnie jest wolny tylko kojce zewnętrzny, ale jeśli on nie chodzi, to nie może tam trafić, bo nawet do budy nie wejdzie, żeby się schować przed zimnem.

Boże :-(:-(:-(

Posted

[quote name='Emiś']Dzwoniła do mnie przed chwilą Klaudia, sprawa bardzo pilna. Owczarkowaty pies po wypadku, nie chodzi, pilnie potrzebne jakiekolwiek miejsce (garaż?) w którym mógłby choć kilka dni potrzebnych na diagnostykę i znalezienie dt/hoteliku przeczekać. Bardzo proszę, szukajcie, pytajcie. Zwierzak bardzo cierpi a tam gdzie jest teraz nawet leków przeciwbólowych nie dostanie!!

Miejsce w hoteliku było u Anety.

Posted

[quote name='Emiś']Dziewczyny znalazły jakiś PDT, wstępnie na tydzień. Teraz psiak jedzie na diagnostykę.[/QUOTE]
Super, piesiu trzymaj się.

Posted

[quote name='Emiś']Dziewczyny znalazły jakiś PDT, wstępnie na tydzień. Teraz psiak jedzie na diagnostykę.[/QUOTE]
Co z piesiem, może coś już wiadomo ?

Posted

[quote name='ewu']Co z piesiem, może coś już wiadomo ?[/QUOTE]

Paweł odwiózł psiaka do lecznicy w Tychach - dziękujemy! Trzeba watek założyć, ja nie mam czasu, walczę na fb

Posted

Hej dziewczyny :) Pisałam na wydarzeniu Dagi ale nie dostałam odpowiedzi, a nigdzie nie znalazłam o tym info :( Chodzi mi o jej wiek, wagę i czy ona jest po sterylce :>?

Posted

misiadg napisał(a):
Hej dziewczyny :) Pisałam na wydarzeniu Dagi ale nie dostałam odpowiedzi, a nigdzie nie znalazłam o tym info :( Chodzi mi o jej wiek, wagę i czy ona jest po sterylce :>?

Sterylki nie ma, jest młoda, tyle wiem.