Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny ja czekam na cynk kiedy Klaudia weźmie Łatka do pracy do Tychów, ja go odbiorę i zawiozę do Katowic , gdzie jestem umówiona z Panią z ds.
Jeśli Klaudia nie może przyjedziemy do punktu.

Jutro albo w piątek byłoby super!!!!!

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dziewczyny, zaglądacie czasem na wątek Cavisia? DT chce się wybrać z nim do weta, być może coś z uszami (bardzo się drapie) i poszukują specjalisty okulisty. Rozumiem, że rachunki mają być wystawiane na Fundację? Czy Klaudia jest w kontakcie z Panią Kasią? Bo ona nie bardzo wie, co ma zrobić.

Posted

Isiak napisał(a):
Dziewczyny, zaglądacie czasem na wątek Cavisia? DT chce się wybrać z nim do weta, być może coś z uszami (bardzo się drapie) i poszukują specjalisty okulisty. Rozumiem, że rachunki mają być wystawiane na Fundację? Czy Klaudia jest w kontakcie z Panią Kasią? Bo ona nie bardzo wie, co ma zrobić.

Zaglądamy :)

Donoszę wieści, że jutro zostaną przetransportowane do Punktu 3 ocieplane budy!
Jedna willa podwójna od Pani Alicji - Magdaleny Siotor i 2 mniejsze od Krystyny Chilińskiej :)
Jak tylko budy zostaną wstawione zdamy fotorelację :)

DZIĘKUJEMY ZA DARY!

Posted

Łatek pojechał z Patrycją grzać doopkę na pięknej kanapie:)
To najgrzeczniejszy psiak jakiego wiozłam, położył się na mich stopach i nie drgnął.
Mam od Pani 40zł za wykup , na jakie konto przelać?

Posted

[FONT=comic sans ms][/FONT][FONT=comic sans ms]Kochani...
Wraz z początkiem grudnia ogarnie nas wszystkich przedświąteczna gorączka i szaleństwo.
W związku z tym magicznym czasem chciałybyśmy zwrócić się do Was z zapytaniem, czy nie bylibyście w stanie pobawić się w pieczenie "pierniczków'' dla naszych podopiecznych.
Moglibyśmy takie pierniczki potraktować jak cegiegiełki i może udałoby się zebrać jakiś grosik,aby i dla psiaków ten czas był magiczny??
Jeżeli ktoś ma jakieś inne ciekawe pomysły - oczywiście bardzo prosimy o sugestie! :)
Pozdrawiamy serdecznie.[/FONT]

Posted

[quote name='Klaudus__'][FONT=comic sans ms]Kochani...
Wraz z początkiem grudnia ogarnie nas wszystkich przedświąteczna gorączka i szaleństwo.
W związku z tym magicznym czasem chciałybyśmy zwrócić się do Was z zapytaniem, czy nie bylibyście w stanie pobawić się w pieczenie "pierniczków'' dla naszych podopiecznych.
Moglibyśmy takie pierniczki potraktować jak cegiegiełki i może udałoby się zebrać jakiś grosik,aby i dla psiaków ten czas był magiczny??
Jeżeli ktoś ma jakieś inne ciekawe pomysły - oczywiście bardzo prosimy o sugestie! :)
Pozdrawiamy serdecznie.[/FONT]

Ja piekę pierniczki, takie chwaląc się - pyszne, miękkie aż do lutego, z polewą czekoladową, lukrem i zdobieniami. Tylko obawiam się, że mogę czasowo nie wyrobić je upiec :/ ale pomyślę :)

Posted

[quote name='__Lara']Ja piekę pierniczki, takie chwaląc się - pyszne, miękkie aż do lutego, z polewą czekoladową, lukrem i zdobieniami. Tylko obawiam się, że mogę czasowo nie wyrobić je upiec :/ ale pomyślę :)Ale narobiłaś Ciotka smaka... Bardzo nie ładnie... :P

Posted

__Lara napisał(a):
Ja piekę pierniczki, takie chwaląc się - pyszne, miękkie aż do lutego, z polewą czekoladową, lukrem i zdobieniami. Tylko obawiam się, że mogę czasowo nie wyrobić je upiec :/ ale pomyślę :)

Ciocia to masz pierwszą klientkę, już stoję w kolejce:) Kiedy bazarek - mniam:)

Posted

Coś Wam pokażę :)

Dziś w Punkcie trochę powalczyliśmy z Kugel, Kugelowym synem i Panem Jankiem - sąsiadem Kuge; :)

Kilunia dostała nową budę od Krysi Ch z FB:

Drugą budkę dostał kojec "Szczeniaczkowy" i nasz jeden szczeniaczek na stanie :) Także od Krysi Ch. :)

Trzecia buda przyjechała z Rents' em i Pawłem11 od Agaty P. z FB (DT naszej Dagi:) )
Lokatorką jest sunia Delta (jeszcze bez wątku).

Czwarta buda od Alicji S. czeka na przeróbkę kojca, bo jest tak ogromna, że nam się nie zmieściła do żadnego z kojców. Ale dla chcącego nic trudnego, prawda? :)

Posted

A oprócz tego:

Dom Gizma, jeszcze nie ukończony.

Jamniczkowa chatka ocieplona - jeszcze nie ukończona. Wbrew pozorom to bardzo ciężka i pracochłonna robota.

Panowie pracują przy ocieplaniu:

Posted

__Lara napisał(a):
Jakie piękne budy!!! :) Słuchajcie, chyba podejmę się tych pierniczków :) tylko kto pierwszy ten lepszy - będzie ich tylko ok. 200 ;)

Ooooo byłoby super!
Ja napewno będę chętna :P

Posted

Byłam dzisiaj u Państwa, którzy dzwonili do mnie prosząc o pomoc w znalezieniu domu ich suczce. Z powodu problemów osobistych zostali z 4 dzieci, piątym w drodze i psem bez dachu nad głową. Tymczasowo mieszkają u swojej mamy. Twierdzą, że z psem nikt nie chce im wynająć mieszkania. Szukają psu domu od 3 miesięcy i od tych 3 miesięcy psiak siedzi przywiązany do wieszaka na ubrania w przedpokoju (z małą przerwą na spacer).
Adoptowali sunię jako 4 miesięcznego szczeniaka ze schroniska w Rybniku.
Sunia obecnie ma teraz ok 1,5 roku. Grzeczna, ułożona, wychowana z dziećmi.

Ma czas do grudnia (czyli zaledwie parę dni). W innym wypadku ląduje w schronie...

KONTAKT:
798 596 534 / 785 549 189
[email protected]

[I][I][I][I][I]

Posted (edited)

Jak tu żyć... uciecha z bud i natychmiast nowe tragedie...:(:(
Budy piękne:)
Olu przelałam 40 zł za Łatka.

Edited by ewu
Posted

__Lara napisał(a):
Jakie piękne budy!!! :) Słuchajcie, chyba podejmę się tych pierniczków :) tylko kto pierwszy ten lepszy - będzie ich tylko ok. 200 ;)

Przypominam,że ja pierwsza złożyłam zamówienie:)