ewu Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Dziewczyny ja czekam na cynk kiedy Klaudia weźmie Łatka do pracy do Tychów, ja go odbiorę i zawiozę do Katowic , gdzie jestem umówiona z Panią z ds. Jeśli Klaudia nie może przyjedziemy do punktu. Jutro albo w piątek byłoby super!!!!! Quote
ewu Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Łatuś pakuj pchły jutro jedziesz do domu:):) Quote
Avilia Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 [quote name='ewu']Łatuś pakuj pchły jutro jedziesz do domu:):) Pchły już gotowe do drogi :P Łatek chyba też :D Quote
ewu Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Avilia napisał(a):Pchły już gotowe do drogi :P Łatek chyba też :D To do jutra:) Zahaczę o Ciotkę Justę i gnam do Was:) Quote
Isiak Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Dziewczyny, zaglądacie czasem na wątek Cavisia? DT chce się wybrać z nim do weta, być może coś z uszami (bardzo się drapie) i poszukują specjalisty okulisty. Rozumiem, że rachunki mają być wystawiane na Fundację? Czy Klaudia jest w kontakcie z Panią Kasią? Bo ona nie bardzo wie, co ma zrobić. Quote
Avilia Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Isiak napisał(a):Dziewczyny, zaglądacie czasem na wątek Cavisia? DT chce się wybrać z nim do weta, być może coś z uszami (bardzo się drapie) i poszukują specjalisty okulisty. Rozumiem, że rachunki mają być wystawiane na Fundację? Czy Klaudia jest w kontakcie z Panią Kasią? Bo ona nie bardzo wie, co ma zrobić. Zaglądamy :) Donoszę wieści, że jutro zostaną przetransportowane do Punktu 3 ocieplane budy! Jedna willa podwójna od Pani Alicji - Magdaleny Siotor i 2 mniejsze od Krystyny Chilińskiej :) Jak tylko budy zostaną wstawione zdamy fotorelację :) DZIĘKUJEMY ZA DARY! Quote
Isiak Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Ale super! Ciekawe, którym lokatorom dostaną się takie luksusowe apartamenty :) Quote
ewu Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Łatek pojechał z Patrycją grzać doopkę na pięknej kanapie:) To najgrzeczniejszy psiak jakiego wiozłam, położył się na mich stopach i nie drgnął. Mam od Pani 40zł za wykup , na jakie konto przelać? Quote
Klaudus__ Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [FONT=comic sans ms][/FONT][FONT=comic sans ms]Kochani... Wraz z początkiem grudnia ogarnie nas wszystkich przedświąteczna gorączka i szaleństwo. W związku z tym magicznym czasem chciałybyśmy zwrócić się do Was z zapytaniem, czy nie bylibyście w stanie pobawić się w pieczenie "pierniczków'' dla naszych podopiecznych. Moglibyśmy takie pierniczki potraktować jak cegiegiełki i może udałoby się zebrać jakiś grosik,aby i dla psiaków ten czas był magiczny?? Jeżeli ktoś ma jakieś inne ciekawe pomysły - oczywiście bardzo prosimy o sugestie! :) Pozdrawiamy serdecznie.[/FONT] Quote
__Lara Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='Klaudus__'][FONT=comic sans ms]Kochani... Wraz z początkiem grudnia ogarnie nas wszystkich przedświąteczna gorączka i szaleństwo. W związku z tym magicznym czasem chciałybyśmy zwrócić się do Was z zapytaniem, czy nie bylibyście w stanie pobawić się w pieczenie "pierniczków'' dla naszych podopiecznych. Moglibyśmy takie pierniczki potraktować jak cegiegiełki i może udałoby się zebrać jakiś grosik,aby i dla psiaków ten czas był magiczny?? Jeżeli ktoś ma jakieś inne ciekawe pomysły - oczywiście bardzo prosimy o sugestie! :) Pozdrawiamy serdecznie.[/FONT] Ja piekę pierniczki, takie chwaląc się - pyszne, miękkie aż do lutego, z polewą czekoladową, lukrem i zdobieniami. Tylko obawiam się, że mogę czasowo nie wyrobić je upiec :/ ale pomyślę :) Quote
Klaudus__ Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='__Lara']Ja piekę pierniczki, takie chwaląc się - pyszne, miękkie aż do lutego, z polewą czekoladową, lukrem i zdobieniami. Tylko obawiam się, że mogę czasowo nie wyrobić je upiec :/ ale pomyślę :)Ale narobiłaś Ciotka smaka... Bardzo nie ładnie... :P Quote
ewu Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 __Lara napisał(a):Ja piekę pierniczki, takie chwaląc się - pyszne, miękkie aż do lutego, z polewą czekoladową, lukrem i zdobieniami. Tylko obawiam się, że mogę czasowo nie wyrobić je upiec :/ ale pomyślę :) Ciocia to masz pierwszą klientkę, już stoję w kolejce:) Kiedy bazarek - mniam:) Quote
Justa i zwierzaki Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Mniam, mniam :):):) Ewu bardzo dziekuje za wielkie wory z poscialami , bardzo i to bardzo sie przydadzą :):):) Quote
Avilia Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Coś Wam pokażę :) Dziś w Punkcie trochę powalczyliśmy z Kugel, Kugelowym synem i Panem Jankiem - sąsiadem Kuge; :) Kilunia dostała nową budę od Krysi Ch z FB: Drugą budkę dostał kojec "Szczeniaczkowy" i nasz jeden szczeniaczek na stanie :) Także od Krysi Ch. :) Trzecia buda przyjechała z Rents' em i Pawłem11 od Agaty P. z FB (DT naszej Dagi:) ) Lokatorką jest sunia Delta (jeszcze bez wątku). Czwarta buda od Alicji S. czeka na przeróbkę kojca, bo jest tak ogromna, że nam się nie zmieściła do żadnego z kojców. Ale dla chcącego nic trudnego, prawda? :) Quote
Avilia Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 A oprócz tego: Dom Gizma, jeszcze nie ukończony. Jamniczkowa chatka ocieplona - jeszcze nie ukończona. Wbrew pozorom to bardzo ciężka i pracochłonna robota. Panowie pracują przy ocieplaniu: Quote
Avilia Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Kolejny biedak pod naszą opieką, sparaliżowany pekińczyk: http://www.dogomania.pl/forum/threads/236261-TOFFI-sparaliżowany-pekińczyk-przyniesiony-do-uśpienia?p=20023773#post20023773 Quote
Justa i zwierzaki Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Biedny :(:(:( Oby mu sie udało szybko stanąć na nogi ... Quote
Tofikowa Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 bazarek dla Pszczyniaka Romusia z mega długiem :sad::sad: http://www.dogomania.pl/forum/threads/235451-Ksiązki-cd-dvd-kosmetyki-i-inne-cudeńka-Aramis-Romek-29-11-12-14-00 Quote
__Lara Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Jakie piękne budy!!! :) Słuchajcie, chyba podejmę się tych pierniczków :) tylko kto pierwszy ten lepszy - będzie ich tylko ok. 200 ;) Quote
Avilia Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 __Lara napisał(a):Jakie piękne budy!!! :) Słuchajcie, chyba podejmę się tych pierniczków :) tylko kto pierwszy ten lepszy - będzie ich tylko ok. 200 ;) Ooooo byłoby super! Ja napewno będę chętna :P Quote
Avilia Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Byłam dzisiaj u Państwa, którzy dzwonili do mnie prosząc o pomoc w znalezieniu domu ich suczce. Z powodu problemów osobistych zostali z 4 dzieci, piątym w drodze i psem bez dachu nad głową. Tymczasowo mieszkają u swojej mamy. Twierdzą, że z psem nikt nie chce im wynająć mieszkania. Szukają psu domu od 3 miesięcy i od tych 3 miesięcy psiak siedzi przywiązany do wieszaka na ubrania w przedpokoju (z małą przerwą na spacer). Adoptowali sunię jako 4 miesięcznego szczeniaka ze schroniska w Rybniku. Sunia obecnie ma teraz ok 1,5 roku. Grzeczna, ułożona, wychowana z dziećmi. Ma czas do grudnia (czyli zaledwie parę dni). W innym wypadku ląduje w schronie... KONTAKT: 798 596 534 / 785 549 189 [email protected] [I][I][I][I][I] Quote
ewu Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 (edited) Jak tu żyć... uciecha z bud i natychmiast nowe tragedie...:(:( Budy piękne:) Olu przelałam 40 zł za Łatka. Edited November 25, 2012 by ewu Quote
ewu Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 __Lara napisał(a):Jakie piękne budy!!! :) Słuchajcie, chyba podejmę się tych pierniczków :) tylko kto pierwszy ten lepszy - będzie ich tylko ok. 200 ;) Przypominam,że ja pierwsza złożyłam zamówienie:) Quote
Recommended Posts