misiadg Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 już dostałam odp na wydarzeniu ale dziękuję :) Quote
ewu Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 misiadg napisał(a):już dostałam odp na wydarzeniu ale dziękuję :) Jest malutka i śliczna to oczywiste:) Quote
Isiak Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Do bazarkowych fantów dodałam przywieszki do telefonu wykonane i podarowane przez Justynę z bloga "Jak płatek śniegu": Quote
Lobaria Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Bieda z wczoraj !!! Coś niesamowitego, że uratowany!!! http://www.dogomania.pl/forum/threads/235900-Szagi-po-wypadku-po%C5%82amany-uratowany-przed-strzykawk%C4%85-pomocy-!!!!!! Quote
Avilia Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 [quote name='Isiak']Do bazarkowych fantów dodałam przywieszki do telefonu wykonane i podarowane przez Justynę z bloga "Jak płatek śniegu": Piękne!!! Ja cały czas nie jestem w stanie uwierzyć, że to wszystko robione jest własnoręcznie! Dziękujemy! :) [quote name='Lobaria']Bieda z wczoraj !!! Coś niesamowitego, że uratowany!!! http://www.dogomania.pl/forum/threads/235900-Szagi-po-wypadku-połamany-uratowany-przed-strzykawką-pomocy-!!!!!! Dzięki Ela za wątek, dziś postaram się zebrać do kupy wątki i wkleić wszystko uporządkowane na pierwszą stronę. Quote
Lobaria Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Kochana Selenga zrobiła allegro cegiełkowe dla Szagiego - dziękujemy bardzo :Rose::Rose::Rose: http://allegro.pl/show_item.php?item=2804568850 Quote
ewu Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 [quote name='Lobaria']Kochana Selenga zrobiła allegro cegiełkowe dla Szagiego - dziękujemy bardzo :Rose::Rose::Rose: http://allegro.pl/show_item.php?item=2804568850 Rozsyłam:) Quote
ewu Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 (edited) Dziewczyny nie chcę Was dręczyć ale coś niefajnie na wątku Misia, chyba trzeba pomyśleć o wizycie.... Takie są tam głosy. http://www.dogomania.pl/forum/threads/192272-Misiu-idealny-na-psa-stróżującego-Potrzebne-deklaracje-na-hotel!I-pomoc-w-ogłaszaniu!/page103 Wyszukałam ,że Gabi jest na Czarnych Kwiatkach, niw znam sytuacji ale się zmartwiłam:( Edited November 20, 2012 by ewu Quote
Avilia Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 [quote name='ewu']Dziewczyny nie chcę Was dręczyć ale coś niefajnie na wątku Misia, chyba trzeba pomyśleć o wizycie.... Takie są tam głosy. http://www.dogomania.pl/forum/threads/192272-Misiu-idealny-na-psa-stróżującego-Potrzebne-deklaracje-na-hotel!I-pomoc-w-ogłaszaniu!/page103 Wyszukałam ,że Gabi jest na Czarnych Kwiatkach, niw znam sytuacji ale się zmartwiłam:( Znamy sytuację dlaczego Gabi jest na CZK. Co nie ulega wątpliwości, że fajnie by było jakby ktoś podjechał tam z dobrym aparatem. Bo bez dobrych zdjęć ten pies nigdy domu nie znajdzie... Quote
ewu Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Avilia napisał(a):Znamy sytuację dlaczego Gabi jest na CZK. Co nie ulega wątpliwości, że fajnie by było jakby ktoś podjechał tam z dobrym aparatem. Bo bez dobrych zdjęć ten pies nigdy domu nie znajdzie... A gdzie on jest w Żarach? Quote
Isiak Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Hej dziewczyny, medialne jesteście :-D Właśnie mam w łapkach Gazetę Pszczyńską z artykułem o Was i fundacji i superaśnym zdjęciem :-D Te cudne plaskate paszcze to Wasze "prywatne"? Te czworonożne znaczy się :evil_lol: Szkoda, że autor troszkę przekręcił nazwę fundacji i chyba - o ile to ja się nie mylę - nazwisko Avilii... Quote
Lobaria Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Isiak napisał(a):Hej dziewczyny, medialne jesteście :-D Właśnie mam w łapkach Gazetę Pszczyńską z artykułem o Was i fundacji i superaśnym zdjęciem :-D Te cudne plaskate paszcze to Wasze "prywatne"? Te czworonożne znaczy się :evil_lol: Szkoda, że autor troszkę przekręcił nazwę fundacji i chyba - o ile to ja się nie mylę - nazwisko Avilii... A dasz radę sfotografować artykuł i wstawić ??? Quote
Isiak Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Jasne, ale w domu, teraz w pracy siedzę :) Quote
Isiak Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Link do skanu artykułu, miłej lektury :) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7e5cdc6d1e73808b.html Quote
Avilia Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 Ojej haha, fakt dziś miał wyjść nr z "nami" :P Nazwa i moje nazwisko przekręcone (nie pierwszy raz zresztą :P) ale najważniejsze, że jest przesłanie, reszta nieważna :) No i Goliat sławny! Plaskate na zdjęciu to całkiem ślepa Fifi (na rękach u Klaudii - to ta po prawej :P ) odebrana jeszcze przez Klaudię lat temu tysiąc z pseudo, 2 młodsze Cycek i Szczur do adopcji, i czarna (ledwo widoczna na zdjęciu) stara nieadopcyjna Bambosia, też z pseudo - wyrzucona po tym jak się "zużyła". No i u mnie na rękach kot CIUCIUŚ - wyszłam do sklepu zimą rok temu i wróciłam z kotem :P Quote
Avilia Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 [quote name='Klaudus__']Ja się chyba przewrócę... Przesadzasz :P Quote
Klaudus__ Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='Avilia']Przesadzasz :PGdzie ten czarny pasek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Tofikowa Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 zajrzyjcie proszę do Pepsi, Pepsi też z Pszczyny prawie nikogo na wątku, a dług rośnie, może ktoś wspomoże sunię grosikiem:placz: http://www.dogomania.pl/forum/threads/206438-Cola-w-DS-Pepsi-nadal-szuka-swojego-miejsca-na-świecie-Pomóż-ogłaszać-dołóż-gorosik/page30 Quote
ewu Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 (edited) Gratulacje, super :)ale artykułu nie przeczytam bo za małe literki:) A tytuł artykułu to trzeba uzupełnić... jak byłam ze stolikami , to widziałam fajnego, młodego faceta....:) Coś mi się wydaje, że niepodobny do internetu:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Edited November 20, 2012 by ewu Quote
Avilia Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 ewu napisał(a):Gratulacje, super :)ale artykułu nie przeczytam bo za małe literki:) A tytuł artykułu to trzeba uzupełnić... jak byłam ze stolikami , to widziałam fajnego, młodego faceta....:) Coś mi się wydaje, że niepodobny do internetu:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Hahaha :D Ewu możesz sobie ściągnąć skan na kompa i przybliżyć - będzie lepiej widoczne :) Quote
Isiak Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='ewu']Gratulacje, super :)ale artykułu nie przeczytam bo za małe literki:) A tytuł artykułu to trzeba uzupełnić... jak byłam ze stolikami , to widziałam fajnego, młodego faceta....:) Coś mi się wydaje, że niepodobny do internetu:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: ewu, jak otworzysz linka, to kliknij na to zdjęcie i wtedy otworzy się w oryginalnym rozmiarze, duże, poczytasz :) Specjalnie nie zmniejszałam skanu, żeby można było powiększyć i poczytać :) Klaudus_, a Ty się nie przewracaj, bo jeszcze się potłuczesz, uszkodzisz i kto będzie futrzaste na rękach nosił i przytulał? Quote
Avilia Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Miałam właśnie telefon od Pani z Pszczyny, która straciła dach nad głową. Pani ma 4 dzieci i 5 w drodze. Powód telefonu do mnie? Chcą oddać psa. Wzięli go ze schronu w Rybniku jako szczeniaka. Suczka jest wielkości ONka i ma rok. Musimy prędko coś znaleźć, bo nie wiadomo co z psem może się stać :/ Z tego co zrozumiałam to w chwili obecnej cały czas jest gdzieś uwiązany (w mieszkaniu prawdopodobnie). W weekend jedziemy zabrać suczkę na spacer i porobić jej zdjęcia. Quote
ewu Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='Avilia']Miałam właśnie telefon od Pani z Pszczyny, która straciła dach nad głową. Pani ma 4 dzieci i 5 w drodze. Powód telefonu do mnie? Chcą oddać psa. Wzięli go ze schronu w Rybniku jako szczeniaka. Suczka jest wielkości ONka i ma rok. Musimy prędko coś znaleźć, bo nie wiadomo co z psem może się stać :/ Z tego co zrozumiałam to w chwili obecnej cały czas jest gdzieś uwiązany (w mieszkaniu prawdopodobnie). W weekend jedziemy zabrać suczkę na spacer i porobić jej zdjęcia. Boże znowu ....:( Quote
Isiak Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 No i jak znaleźć miejsce tak z dnia na dzień, dla sporego w końcu psa... Toż to tragedia dla całej rodziny, a pies będzie tęsknił :-( Quote
Recommended Posts