Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Isiak']Do bazarkowych fantów dodałam przywieszki do telefonu wykonane i podarowane przez Justynę z bloga "Jak płatek śniegu":

Piękne!!! Ja cały czas nie jestem w stanie uwierzyć, że to wszystko robione jest własnoręcznie!
Dziękujemy! :)

[quote name='Lobaria']Bieda z wczoraj !!! Coś niesamowitego, że uratowany!!!

http://www.dogomania.pl/forum/threads/235900-Szagi-po-wypadku-połamany-uratowany-przed-strzykawką-pomocy-!!!!!!

Dzięki Ela za wątek, dziś postaram się zebrać do kupy wątki i wkleić wszystko uporządkowane na pierwszą stronę.

Posted

[quote name='ewu']Dziewczyny nie chcę Was dręczyć ale coś niefajnie na wątku Misia, chyba trzeba pomyśleć o wizycie.... Takie są tam głosy.
http://www.dogomania.pl/forum/threads/192272-Misiu-idealny-na-psa-stróżującego-Potrzebne-deklaracje-na-hotel!I-pomoc-w-ogłaszaniu!/page103
Wyszukałam ,że Gabi jest na Czarnych Kwiatkach, niw znam sytuacji ale się zmartwiłam:(

Znamy sytuację dlaczego Gabi jest na CZK.
Co nie ulega wątpliwości, że fajnie by było jakby ktoś podjechał tam z dobrym aparatem. Bo bez dobrych zdjęć ten pies nigdy domu nie znajdzie...

Posted

Avilia napisał(a):
Znamy sytuację dlaczego Gabi jest na CZK.
Co nie ulega wątpliwości, że fajnie by było jakby ktoś podjechał tam z dobrym aparatem. Bo bez dobrych zdjęć ten pies nigdy domu nie znajdzie...

A gdzie on jest w Żarach?

Posted

Hej dziewczyny, medialne jesteście :-D Właśnie mam w łapkach Gazetę Pszczyńską z artykułem o Was i fundacji i superaśnym zdjęciem :-D Te cudne plaskate paszcze to Wasze "prywatne"? Te czworonożne znaczy się :evil_lol:
Szkoda, że autor troszkę przekręcił nazwę fundacji i chyba - o ile to ja się nie mylę - nazwisko Avilii...

Posted

Isiak napisał(a):
Hej dziewczyny, medialne jesteście :-D Właśnie mam w łapkach Gazetę Pszczyńską z artykułem o Was i fundacji i superaśnym zdjęciem :-D Te cudne plaskate paszcze to Wasze "prywatne"? Te czworonożne znaczy się :evil_lol:
Szkoda, że autor troszkę przekręcił nazwę fundacji i chyba - o ile to ja się nie mylę - nazwisko Avilii...

A dasz radę sfotografować artykuł i wstawić ???

Posted

Ojej haha, fakt dziś miał wyjść nr z "nami" :P

Nazwa i moje nazwisko przekręcone (nie pierwszy raz zresztą :P) ale najważniejsze, że jest przesłanie, reszta nieważna :)
No i Goliat sławny!

Plaskate na zdjęciu to całkiem ślepa Fifi (na rękach u Klaudii - to ta po prawej :P ) odebrana jeszcze przez Klaudię lat temu tysiąc z pseudo, 2 młodsze Cycek i Szczur do adopcji, i czarna (ledwo widoczna na zdjęciu) stara nieadopcyjna Bambosia, też z pseudo - wyrzucona po tym jak się "zużyła".
No i u mnie na rękach kot CIUCIUŚ - wyszłam do sklepu zimą rok temu i wróciłam z kotem :P

Posted (edited)

Gratulacje, super :)ale artykułu nie przeczytam bo za małe literki:)
A tytuł artykułu to trzeba uzupełnić... jak byłam ze stolikami , to widziałam fajnego, młodego faceta....:) Coś mi się wydaje, że niepodobny do internetu:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Edited by ewu
Posted

ewu napisał(a):
Gratulacje, super :)ale artykułu nie przeczytam bo za małe literki:)
A tytuł artykułu to trzeba uzupełnić... jak byłam ze stolikami , to widziałam fajnego, młodego faceta....:) Coś mi się wydaje, że niepodobny do internetu:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Hahaha :D
Ewu możesz sobie ściągnąć skan na kompa i przybliżyć - będzie lepiej widoczne :)

Posted

[quote name='ewu']Gratulacje, super :)ale artykułu nie przeczytam bo za małe literki:)

ewu, jak otworzysz linka, to kliknij na to zdjęcie i wtedy otworzy się w oryginalnym rozmiarze, duże, poczytasz :) Specjalnie nie zmniejszałam skanu, żeby można było powiększyć i poczytać :)

Klaudus_, a Ty się nie przewracaj, bo jeszcze się potłuczesz, uszkodzisz i kto będzie futrzaste na rękach nosił i przytulał?

Posted

Miałam właśnie telefon od Pani z Pszczyny, która straciła dach nad głową.
Pani ma 4 dzieci i 5 w drodze. Powód telefonu do mnie? Chcą oddać psa. Wzięli go ze schronu w Rybniku jako szczeniaka.
Suczka jest wielkości ONka i ma rok. Musimy prędko coś znaleźć, bo nie wiadomo co z psem może się stać :/
Z tego co zrozumiałam to w chwili obecnej cały czas jest gdzieś uwiązany (w mieszkaniu prawdopodobnie).
W weekend jedziemy zabrać suczkę na spacer i porobić jej zdjęcia.

Posted

[quote name='Avilia']Miałam właśnie telefon od Pani z Pszczyny, która straciła dach nad głową.
Pani ma 4 dzieci i 5 w drodze. Powód telefonu do mnie? Chcą oddać psa. Wzięli go ze schronu w Rybniku jako szczeniaka.
Suczka jest wielkości ONka i ma rok. Musimy prędko coś znaleźć, bo nie wiadomo co z psem może się stać :/
Z tego co zrozumiałam to w chwili obecnej cały czas jest gdzieś uwiązany (w mieszkaniu prawdopodobnie).
W weekend jedziemy zabrać suczkę na spacer i porobić jej zdjęcia.

Boże znowu ....:(